Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 07:40:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su danas devojke ljute?  (Pročitano 24856 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nisam rekao da izgleda kao Adriana Lima vec kao da muvas Adrianu Limu...ima razlike.
Covek treba pronaci mesto koje mu pripada...ako nisi preterano lep onda nije ni realno muvati lepe devojke zar ne? Moze biti izuzetaka ali retko.
Ali izgledati kao gabor i utripovati se da si neko i nesto...hm...deluje mi izopaceno.
Ne branim musku populaciju, ali ukoliko je taj deo predigre uglavnom pao na muskarce, devojke bi mogle malo gard spustiti.
Takodje znam X primera odbijanja samo zbog toga sto su se u datom momentu devojke nalazile u zenskom drustvu...
Slazem se sa konstantacijom da je odabir mesta za startovanje vazan...nije isto biti na nekom splavu, ili u nekom opustenom kaficu.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Frajeri ne shvataju da se devojkama nekada uopste ne upusta u razgovor sa nekim nepoznatim.
Na isti nacin ni 99% devojaka ne razume da se muskarcima ne prica o problemima ni sa nekim najpoznatijim i najblizim. Mi ne pricamo o svojim problemima, osim ukoliko taj razgovor moze da priblizi probleme resavanju. I onda kad kazes po dvestoti put "Ne zelim da pricam o tome" ili je "Ti nesto krijes od mene" ili je "Ja nisam dovoljno vredna da cujem tvoje probleme..."

No... back on topic...
Da li se nekom prica ili ne, nema veze sa elementarnom pristojnoscu...
U slucaju vecine stvari se 1/1 slazem sa arlekinom... udaranje ceznje...
Skoro sam cuo cerku poznanika kako kaze (18. god) za momka oko koga se lomi vec par meseci, da ga je odbila za pice... jer on mora da se bori za nju... i posle kazu da roditelji ne treba da biju decu.

A sto se tice devojaka... jeste... ocemo da izgledaju ko kurve... procenat ovih mladjih koje ne izgledaju tako ne ostavlja nam mnogo mogucnosti za suprotno Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mozda imam visak zenskih hormona, ali meni je mnogo lakse ako neko samo odslusa moje probleme i ako resenje nije na vidiku. Naravno vecinu problema pricam devojci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Citat
procenat ovih mladjih koje ne izgledaju tako ne ostavlja nam mnogo mogucnosti za suprotn

Mozda se vi njima ne dopadate fizicki. Znaci, ok je kad muskarac otkaci ribu jer mu se ne svidja fizicki kako izgleda, ali kada likusa to uradi liku onda je ona prepotentna umisljena kucka?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Izgleda da uopste nije lepo otkaciti nekoga  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Da, ajde da se muvamo iz kurtoazije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
procenat ovih mladjih koje ne izgledaju tako ne ostavlja nam mnogo mogucnosti za suprotn

Mozda se vi njima ne dopadate fizicki. Znaci, ok je kad muskarac otkaci ribu jer mu se ne svidja fizicki kako izgleda, ali kada likusa to uradi liku onda je ona prepotentna umisljena kucka?

Samo likuse to rade iako im se svidja i iako im se ne svidja....
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 19:13:23 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Naravno da nije tacno.Mnogi primerci muskog roda, uglavnom kad su mladji, bas zato sto ne znaju kako da se ponasaju upravo se najgore ponasaju prema ribama koje im se svidjaju, prisustvovala sam tim scenama milion puta. Kod starijih to su vec suptilnije ''ne dam ti se'' igre. Hiljadu puta sam slusala od prijatelja kako se smrtno loze na neku devojku, a kad su npr. u njenom prisustvu ili je ignorisu i kuliraju najgore ili se ponasaju kao skotovi. Jedina razlika izmejdu toga zasto to rade zene a zasto muskarci je u razlozima, a inace tome su svi skloni.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 19:17:04 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Gledaj ovako to...muskarac kao muskarac ima zadatak da muva ribe, devojke kako god li vec hoces.
Dok mu devojka daje signale dal hoce ili nece...zakon prirode, jednostavno.
Nece neka devojka prici momku i muvati ga, ima i toga ali retkost. Znaci sve je u tim prvim koracima na ledjima muskarca.
Problem nastaje kada dodje do kontakta...e tu zene pocinju njihovu igru a muskarac kao marioneta trckara oko nje.
Znaci prosao sam mnogo stosta, razlicite mentalitete ljudi i u sutini se sve svodi na jedno, da zene igraju glavnu ulogu i kao tako imaju moc da se sprdaju sa muskarcima.
Oni muskarci koji se sprdaju sa devojkama su u 90% slucajevi koji su najebali pre toga pa se svete...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Mozda se vi njima ne dopadate fizicki.
Nije problem...
Evo ja cu prvi da priznam da verujem da ono kako trenutno izgledam nije narocito privlacno zenskom rodu...
A... kakve to veze ima sa ovim?

Ja zaista nemam problem sa time kako se neko oblaci, ali se ipak trudim da postavim stvari koliko toliko jasno...
Ako sam obucen formalno-elegantno - ili je u pitanju posao ili je neka prilika gde se to ocekuje...
Ako sam obucen sportski - ili je u pitanju sport ili neka opustena aktivnost...
Ako sam obucen sportski-elegantno - u pitanju je nesto izmedju...

E sad... ako je devojka doterana to je lepo, ja to postujem ako to situacija zahteva... ne volim jaku sminku u 9 ujutru kad pijem kafu (ne pijem nikad kafu, al to se tako u nas zove...) i doruckujem u kaficu... lepo je kad se neko u situaciji koja je takva obuce sportski... ima tu mnogo varijacija i sve je to lepo i sve ja to postujem...

Ali...

Ako djeva frisko pobegla iz okrilja malodobnosti (if...) odjene na sebe stikle od 18 cm, mrezaste soknice, dopicnjak i zlatne tange koje se naziru, te push up i neki topic u kom se vise vidi no sto se ne vidi, a pritom je na sebe nanjela omanji sleper maltera i kakvih drugih sprava koje stavlja na svoju taze iskvarcanu - jarko narandzastu - kozu, takva djeva jeli, ne moze ocekivati da ce joj neko recitovati Jesenjina, ili da ce u dubini njenog dekoltea naci istinsku ljubav...
I to oblacenje je savrseno ok... al sa takvim osobama u stanju blagog ili teskog pijanstva vecina normalnih muskaraca moze da ima snosaj, ili da dozivi performanse poznate u narodu kao samaranje sisama ili pak guzovima...

E sad...

Nije da sam parti brejker... prestao sam da izlazim odavno jer mi se ne svidja kako to danas izgleda... ipak, nanese me ponekad put u ta gnjezda nemorala gde se danasnja omladina skuplja... bude nekakav rodjendan, vecera, poziv na pice koji mora da se ispostuje...
Slika koju sam napisao uz manje korekcije uklapa se u profile gotovo svih devojaka koje se tu mogu naci...
Ne izlaze sve na takva mesta, ali ta mesta jesu defacto najpopularnija...

E vidis... to meni licno smeta... tj smeta mi onog trenutka kad neko ko se tako ponasa, izlazi sa takvim ljudima na takva mesta, izgleda tako kako izgleda, ocekuje da neko jednim pogledom direkt vidi njenu ranjivu dusu i pozeli da sa njom ide u duge setnje uz obalu...

I normalno je.. covek kad hoce da nadje kurvu.. da se tucaju ko zecevi bez previse obaveza on hoce neku koja izgleda kako sam gore naveo...
Mislim... ima fetisista, vole ljudi razne stvari... ali generalno traze tako nesto...

Ne gledam Belu Ladju, al jednu stvar sam upratio i mnogo mi se svidela...

Sojic treba da ide u pozoriste sa konzulom neke zemlje, i sad.. treba mu pratnja... konzul ide sa zenom... i on normalno kaze da mu pozovu poslovnu pratnju, al da posalju neku sto izgleda porodicno Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 07:40:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.