Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:32:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su danas devojke ljute?  (Pročitano 25115 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
(auuu,majku mu,al sam rasplamsao temu...  Smile )
Pitanje glasi zbog čega su današnje devojke ljute,i citirani član je iznjeo svoje mišljenje a ja sam se složio s njim.
Ne razumijem šta ima tu glupo...? A što se tiče Rače pa školovao sam se s druge strane Rače,
takođe i upoznao mnogo djevojaka,doduše koje su totalna suprotnost ovim današnjim djevojkama...
Danas je prava rijetkost naći sličnu djevojku kao 90-tih godina,da ne spominjem način komunikacije
između današnje omladine.Većina djevojaka se pita šta se to dešava sa sadašnjim momcima,
zašto one moraju da prilaze njima,pa neka se pitaju što je to sa njima,današnjim djevojkama...
tacno.al,kao sto i sam znas,zene su nekada sklone pogresnim shvatanjima...
i @Anea,iako ne smatram da si mislila na mene,samo da kazem-nadam se da si i sama uvidela da ne spadam u tipove muskaraca "Balkan boy koji smrdi na luk".(samo da rascistimo... i da,rodjen sam u BGu,oduvek zivim ovde u centru,i ne,ne smatram da su muskarci iznad zena...  Smile)
Danas devojke traze momke preko facebook/a tako da.... Smile
Tako da sta?  Nova generacija, novi nacini upoznavanja.
@Raven-aaa,daj,molim te...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Pa naravno da ces da skines sa k nekoga ko ti se ne dopada, ili ko ti pridje previse navalentno, smaracki ili kako vec, koji nema meru u razgovoru ili prosipa neke gluposti. Vi kao ne biste otkacili ribu koja vam je ruzna a pridje vam, ili neku smarachicu tesku? Licimuri...
Sta sada, treba da dajemo telefone svima i izlazimo svima na pice iz ciste kurtoazije jer u spurotnom ispadamo prepotentne kucke? Smile

Frajeri ne shvataju da se devojkama nekada uopste ne upusta u razgovor sa nekim nepoznatim.Ja dok sam bila klinka uvek sam bila drska prema tim "prilazacima" jer sam uvek mislila da zele samo sex od mene.Kad sam god popustila -posle toga sam se redovno pokajala.Evo sada pokusavam da se setim kako sam se ponasala u zadnje vreme kad mi je neko prisao i uopste ne mogu da se setim da mi je iko i prilazio!  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
@hkj

Kao osoba koja nije rodjena u Beograd, a koja zivi u njemu 2/3 svog zivota, mogu da kazem da pedigre kao sto je tvoj ne osigurava i normalan odnos prema zivotu i svetu Smiley
BTW. i ja sam zivela u centru, isla u osnovnu i srednju skolu u centru... fakultet u centru... tako da to mogu da kazem iz sopstvenog iskustva sa ljudima iz centra... Smiley

I izgled muskarca jeste vazan. Tacka. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia n96
nisu danas devojke ni ljute niti bilo sta slicno... ako tip ume on prodje ako ne ume moze samo da se tesi kako je problem u devojkama...over and out  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Zašto su danas devojke ljute?

Previše šminke, premalo alkohola u krvi, i Bred Pit je 6000 kilometara zapadno od njihove kuće... i ne odgovara im na poruke na fejsbuku

Smile

« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 11:23:30 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
I da mi pridje neko ko mi se ne dopada, ja budem bar pristojan i ne trudim se da mu zgazim samopuzdanje i da ga ismejem kako bi ispao shmeker pred drugarima. Ali, to je neshto chemu devojke valjda ne mogu da se odupru.
I to obicno one devojke koje nemaju vezu a sve bi dale da imaju, su ekstremnije po tom pitanju dotle da chak i kada im se sluchajno susretne pogled sa nekim na ulici automatski nabace neku prezrivu facu sa prevrtanjem ochima i dizanjem nosa, i sve to dok u sebi izgovara mantru "startuj me, startuj me" . I onda se posle pita zashto je nije startovao.
Upravo tako. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6300
Mislim da mjesto gdje živiš ne igra ama baš nikakvu ulogu,jer sam Beograd,nije cijela Srbija ili evropa...
Ovo je lako uočljivo na svim prostorima bivše yuge...
Čak šta više uvijek su dobar prolaz kod djevojaka imali ljudi koji su sa strane...
A to je tek problem kod današnje omladine što ne vide dalje od nosa...

Normalno je, da je fizički izgled presudan u sticanju prvog utiska,a normalno je takođe da će svaka djevojka da odbije onog ko joj se ne sviđa...
Sve je to ok,ali zašto se napucavati i izlaziti i zijevati u svakog momka koji dobro izgleda ako ćeš da glumiš nekoga
ko nije zainteresovan za startovanje...Ja još nisam upoznao ženu da joj ne paše stalno nabacivanje jače polovine.Samo što to udari u glavu pa se malo odigne od zemlje,tako redom odbijajući razne tipove momaka
tj tražeći savršenog,obično nalete na budalu koja im upropasti život...

IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Devojke su danas ljute iz prostog razloga jer previse citaju magazine ''Cosmopoliten'', ''Kako biti svoja zena'', ''Lepota i zene'', ''Zena svog zivota''....
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ma prepotentnost....
Dok sam ziveo u CG i konstantno boravio po primoriju, upoznavao sam devojke sa raznih krajeva, al ponajvise Nis, Krusevac, Makedonija etc.
Znaci nema tih stvari koje ne rade dole...i igrom slucaja preselim se u Krusevac i postalo mi je fascinantno kako ovde glume nevinasca sve te devojke, a da ne pricam koliko je tesko smuvati neku. Postave se kao da muvas Adrianu Limu a ne neku balavicu.
Mozda su i muskarci malo zaguljeni, hoce sve odmah i sad...ali mislim da su danasnje devojke malo otisle u out.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Aha, a ok je da se ponasa kao kucka ako izgledas kao Adriana Lima, a kada izgledas kao obican smrtnik onda si najveca kucketina na svetu ako se tako ponasas i nista te ne moze opravdati?

I da mi pridje neko ko mi se ne dopada, ja budem bar pristojan i ne trudim se da mu zgazim samopuzdanje i da ga ismejem kako bi ispao shmeker pred drugarima. Ali, to je neshto chemu devojke valjda ne mogu da se odupru.
I to obicno one devojke koje nemaju vezu a sve bi dale da imaju, su ekstremnije po tom pitanju dotle da chak i kada im se sluchajno susretne pogled sa nekim na ulici automatski nabace neku prezrivu facu sa prevrtanjem ochima i dizanjem nosa, i sve to dok u sebi izgovara mantru "startuj me, startuj me" . I onda se posle pita zashto je nije startovao.
Upravo tako. Smile

Nije upravo tako. Umete i vi da budete odjebavacki raspolozeni, i te kako, pogotovo ako ste u vecem drustvu, a ono seljacko ponasanje i dobacivanje necu da komentarisem...To sto to ne rade svi, ili sto to mozda ne bi uradio ti, Arlekin ili Qcko ili neko drugi uopste ne znaci da to ne bi uradio i neki drugi muskarac..Isto tako kao sto ja mozda ne bih tako grubo nekoga otkacila ne znaci da to zene generalno ne rade - samo hocu da kazem da je ponekad to ''otkacivanje'' skroz na mestu...Naravno da cu otkaciti nekoga ako me  smara i gusi, i ako ne shvati da nije pozeljan cak ni kada mu to na fin nacin kazem odmah. I to za to spustanje, sve zavisi od mesta na kojoj prilazis devojci...Naravno da su vece shanse da te spusti i odbije neka napaljotka na splavu ili Stefan Braunu nego neka evridej likusa na kafi. I vi se ponekad zajebete u izboru - hocete da devojke izgledaju kao kurve al' da se ne ponasaju tako kad vama odgovara...E pa jebiga, ne moze i jare i pare..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:32:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.