Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 06:48:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su danas devojke ljute?  (Pročitano 24960 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Da, a inace muskarci nisu optereceni izgledom i godinama zena; ne postoje brzobrazni i iskompleksirani muskarci, samo iskompleksirane i bezobrazne guske...
Оффујеш Smile Тема су ђевојке. Мишљење о мушкарцима ти кажем та теми о мушкарцима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6300
Pitanje glasi zbog čega su današnje devojke ljute,i citirani član je iznjeo svoje mišljenje a ja sam se složio s njim.
Ne razumijem šta ima tu glupo...? A što se tiče Rače pa školovao sam se s druge strane Rače,
takođe i upoznao mnogo djevojaka,doduše koje su totalna suprotnost ovim današnjim djevojkama...
Danas je prava rijetkost naći sličnu djevojku kao 90-tih godina,da ne spominjem način komunikacije
između današnje omladine.Većina djevojaka se pita šta se to dešava sa sadašnjim momcima,
zašto one moraju da prilaze njima,pa neka se pitaju što je to sa njima,današnjim djevojkama...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Danas devojke traze momke preko facebook/a tako da.... Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Tako da sta?  Nova generacija, novi nacini upoznavanja.  Isto tako i muskarci traze devojke preko eharomony twitter ili sta vec.
Niko ne kaze da je to dobro/lose, ali verovatno postoji razlog zasto je tako  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Bitno je da se nesto desava da li preko Face-a ili Space-a nije bitno...Par puta sam cuo od nekih devojaka sa kojima sam se druzio da se zale u fazonu "Jbt,ne prilaze nam momci u gradu...bla,bla,bla..." "Ne znamo u cemu je problem,lepo se spremimo,lepe smo devojke ali opet niko ne prilazi..."....a kad im neko pridje,lagano ga skinu sa k...a ... Smile Stvar je u tome sto vecina ne zna sta hoce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Citat
Jbt,ne prilaze nam momci u gradu...bla,bla,bla..." "Ne znamo u cemu je problem,lepo se spremimo,lepe smo devojke ali opet niko ne prilazi..."....a kad im neko pridje,lagano ga skinu sa k...a ... Smile Stvar je u tome sto vecina ne zna sta hoce...
A mozda i znaju, mozda  devojke i ne zele da im momci prilaze kako bi medju njima nashle dechka, vec kako bi mogle na'raniti svoj ego tako shto ce ga iskulirati. Modernoj devojci nije potrebna veza, ljubav i paznja, kres kombinacija je dovoljna. Potreba za bliskoshcu se dozivljava kao slabost i patetika, bliskost nije cool.
Ni momchici nisu nishta bolji, glavna zanimacija je da se okachi kip sa scenom oralnog sexa koji na njemu izvodi riba koju je na'vatao.

To su neki od problema danashnje omladine iz perspektive dzangrizavog matorca kao sho sam ja, koji prechesto rechenicu pochinje sa "u moje vreme..."
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Pa naravno da ces da skines sa k nekoga ko ti se ne dopada, ili ko ti pridje previse navalentno, smaracki ili kako vec, koji nema meru u razgovoru ili prosipa neke gluposti. Vi kao ne biste otkacili ribu koja vam je ruzna a pridje vam, ili neku smarachicu tesku? Licimuri...
Sta sada, treba da dajemo telefone svima i izlazimo svima na pice iz ciste kurtoazije jer u spurotnom ispadamo prepotentne kucke?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Ih bre, kad bi to tako bilo jednostavno, pa znam 100 primera da riba iskulirala tipa koji joj se svidja po njenim rechima, tipa zbog koga je i doshla na neko mesto, za koga se sredjivala. Zashto...razlozi sve nebulozniji jedan od drugog, prosto je tuzno navoditi ih.
I da mi pridje neko ko mi se ne dopada, ja budem bar pristojan i ne trudim se da mu zgazim samopuzdanje i da ga ismejem kako bi ispao shmeker pred drugarima. Ali, to je neshto chemu devojke valjda ne mogu da se odupru.
I to obicno one devojke koje nemaju vezu a sve bi dale da imaju, su ekstremnije po tom pitanju dotle da chak i kada im se sluchajno susretne pogled sa nekim na ulici automatski nabace neku prezrivu facu sa prevrtanjem ochima i dizanjem nosa, i sve to dok u sebi izgovara mantru "startuj me, startuj me" . I onda se posle pita zashto je nije startovao.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 00:37:08 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
A i svi hoce da ih startuju najbolji i najljepsi i najzgodniji ( ne i najpametniji ), i da ima crnu kosu sa svijetlijim pramenovima, a ne smedju kosu i da ima prodorne plave oci, niposto smedje .. i taaaaaaaako
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
I to naravno, i shto duze nema dechka to se vishe detalja dodaje na zamishljenog, i sve je manje tolerancije prema onima koji ne odgovaraju opisu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 06:48:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.