Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:44:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su danas devojke ljute?  (Pročitano 24838 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Zena nije manje vredna ali kad je biznis u pitanju ,ja i dalje mislim da su muskarci sposobniji i jaci da zarade lovu.
Zena je jaca na nekom svom terenu ,a to svakako nije trka za bogatstvom i statusom.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Biznis...pa nisu svi biznismeni. Mogu muz i zena oboje da budu recimo profesori u shkoli i da ona zbog recimo veceg fonda chasova ili duzeg staza ima vecu platu od njega. I shta sad, treba da se razvedu ili da on postane depresivan zbog toga?
I shta ako imash uspeshnu zenu koja zaradjuje puno, ona mora da se smuva sa Mishkovicem?
Znachi shto je zena uspeshnije to joj se potencijalni broj partnera smanjuje jer ostaje sve manje i manje onih koji zaradjuju vishe od nje?
« Poslednja izmena: 12. Maj 2009, 00:34:24 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Naravno da ne treba da se razvedu.
Hajde Arlekine reci iskreno -kako bi se ti osecao da tvoja devojka zaradjuje vise od tebe ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Nisu muškarci toliko osetljivi na manje zarađivanje, nego upravo žene.
One ih gone da napreduju, da menjaju posao, uništavajući ih psihički.

Slučaj jedne moje drugarice je ilustrativan - ona sa fakultetom, on bez, u braku.
Šta sve nije pokušavala sa jadnim čovekom, gde ga sve nije gonila...
Da upisuje neke kurseve, da menja posao - a on čovek već normalno zaposlen, sa srednjom spremom.
Terala je dotle,dok nije dobio čir na želucu i dospeo u bolnicu.
Onda ga je tek pustila da diše.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD

Citat
Naravno da ne treba da se razvedu.
Hajde Arlekine reci iskreno -kako bi se ti osecao da tvoja devojka zaradjuje vise od tebe ?

Pa stvarno verujem da mi to ne bi bio neki problem, smatram da me ona voli iz drugih razloga koji nisu vezani za to koliko zaradjujem, i sve dok imam te kvalitete nema razloga da budem depresivan i dzangrizav.
I ne mogu da tvrdim da nece doci vreme kada ce ona zaradjivati vishe od mene s obzirom da je shkolovanija.
Uostalom, danas su takva vremena pa teoretski ja sutra mogu dobiti otkaz, pa ce ona zaradjivati vishe od mene.
Naravno da bih ja brzo preduzeo neshto povodom toga ali ne zbog toga da zaradjujem vishe od nje vec zbog sebe, ili da budem precizniji, zbog nas.
Hocu da kazem, ja cu uvek biti "man of the house" bez obzira na zaradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
To je sve sto imam da kazem.

Edit: E da, moja devojka zaradjuje mnogo vise od mene i nemam nikakav kompleks nize vrednosti.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1239297991398.jpg
(29.73 KB, 600x480)
« Poslednja izmena: 12. Maj 2009, 00:54:31 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Citat
opterecene godinama muskaraca i njihovim izgledom

Kao sto je muskarcima vazan izgled zena, tako je i zenama vazno da pored njih ne bude "ja sam balkan boy i smrdim na luk" Smile

Citat
Kao što muškarci kad navrše osamnaestu dobiju poziv za vojsku... tako su sad krenuli sa ženama... uručiće ti poziv uskoro da se javiš prvoj Sigurnoj Kući u okolini da ti detaljno objasne kako ćeš jednog dana biti tučena i 'ebena po nalogu od muške šovinističke svinje mame. Što je istinski paradoks jer je i ona žena a opet radi u interesu muške šovinističke svinje. Ma videćeš već...

Bez uvrede, ali neke stvari nisu za salu...
Pre svega jer je nasilje u porodici (muz tuce\psihicki zlostavlja zenu, decu, roditelje... zena tuce\psihicki zlostavlja muza... deca maltretiraju roditelje) veliki problem.

Inace, koliko primecujem, najvise zamerki na zenski rod imaju oni koji ne mogu da smuvaju (godine, status, sarm) ni plasticnu lutku...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Dakle ova tema je bas otpocela na odlican nacin.  Text koji ubija mozdane celije, socne rasprave o sovinizmu i feminizmu, super bre, bolje od Velikog Brata  Smile

Posto sam vec ovde da odvalim par reci i ja.
Dakle ko je kriv i ko je prav je irelevantno na ovu situaciju.  I muskarci i zene su na istom nivou izgradnje i raspadanja.  Sta mislim pod tim?  Mislim da bez razloga na pol cemo imati shabane, smizle, pedere, kurve, svinje i jos sto i nesto lepih nadimaka koje karakterisu clanove oba pola. 
Da li su zene krive?  Nisu.  Da li su muskarci krivi? Nisu.  Da li su muskarci i zene krivi jesu.
Jedno ne moze bez drugoga, dakle dekonstrukcija pocinje od suprotnog pola, sto znaci da nema cistih, pravednih, ispravnih jer niko nije savrsen.
Da li smatram da su zene uobrazene?  Da.  Da li bih mogao reci da su muskarci drkadzije? Da.
Da kazem da su svi takvi/takve ja bih cinio logicku gresku jer nisam bog, demibog ili svetli/tamni duh.
Prvo moramo da radimo na sebi da bi popravili druge.

A sto se tice casopisa, oni su obicno smece koje pisu neki vajni kvazi strucnjaci koji verovatno provode svoje dane u ocajanju jer nisu imali tri ciste da nesto urade sa sobom.
Toliko od mene  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
To je sve sto imam da kazem.

Edit: E da, moja devojka zaradjuje mnogo vise od mene i nemam nikakav kompleks nize vrednosti.
Izvinjavam se zbog duplog posta unapred.

Nemas kompleks jer si razuman covek Smiley
« Poslednja izmena: 12. Maj 2009, 07:57:10 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Svojevremeno sam prisustvovala jednom fenomenalnom događaju. Moj prijatelj je pravio neku sedeljku i kako je popio (tešio se jer je popio korpu), krene da se pravi mudrac: "Sve su žene kurve i treba ih jebati bez milosti!" izvinjavam se za sadržaj to je citat pijanog razočaranog muškarca U tom času ulazi njegova majka sa tacnom punom sendviča, čuje ga kako vređa, ali ne progovori ni reč. Sutradan je moj prijatelj počeo da dobija poruke kad treba da ode od kuće i ostavi prostor majci.

Zašto sam sve ovo napisala? Inspirisao me hkj.  Smile

Inače aplauz za Raleta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:44:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.