Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 16:11:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Засто Срби нестају  (Pročitano 15341 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ko nije gresan....sami popovi su gresni, nego nije to tema. Mislis da nestajemo zato sto u ovoj zemlji niko nikoga ne gleda. E sada kako da neko nekoga gleda kada u ovoj zemlji niko nema nista i otprilike niko nikome ne moze da pomogne.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Ko nije gresan....sami popovi su gresni, nego nije to tema
А дали се кајемо.Да више дајемо више би и имали.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
joco mozes da lupetas koliko hoces ali cinjenice su cinjenice evo ja kakav sam po tebi izrod nevernik itd pa mi u zivotu uopste ne ide lose daleko je to od onoga sto bih zeleo ali kada pogledam ljude oko sebe onda shvatim da mi nije lose u opste ali ima gomila ljudi koji veruju u boga i postuju boga vise nego bilo sta i sta imaju od toga nista trpe gladni tako da to da kakvi smo prema bogu toliko ce para da imamo je toliko glupo da stvarno nemogu da nadjem rec da bih lepo okarakterisao velicinu te tvoje gluposti!
a da u srbiji ima para ima i da ekonomija ima veze sa prirastajem ima ali sto jaca ekonomija to negativniji prirastaj posto vidim da ovde mnogi nemaju veze sa mozgom jel sto su ljudi zatucaniji i bedniji to vise decu prave sto bogatiji i progresivniji to manje tako da po tome se vidi da srbija ekonomski uopste ne stoji lose ali ja bih ocu poslao da proseta po indiju keniju etiopiju pa da vidi kako deca umiru od gladi malarije side prljavstine kako ljudi spavaju jedni preko drugih i to sve ogromni vernici kojima je po celi dan u glavi samo da se zrtbuju za boga e pa onda mogu i drugi ljudi da vide usta bi nas odveo jocin mentalitet i nacin razmisljanja!
pa onda nek se malo joca proseta do monaka bahamskih ostrva bruneja i da ne nabrajam vise pa nek vidi gde vodi moj nacin razmisljanja i kako zive nevernici ali dobro srbija se ipak krece tim nevernickim putem i hvala bogu da je tako imamo tu jos uvek pravoslavne vehabije kao sto je joca i da ne nabrajam kakve jos u srbiji ali nije mesto tome na ovoj temi ali sto je bitno izumiru polako i zna se koji nacin razmisljanja ima dominantnu ulogu u srpbiji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
pa onda nek se malo joca proseta do monaka bahamskih ostrva bruneja i da ne nabrajam vise pa nek vidi gde vodi moj nacin razmisljanja i kako zive nevernici ali dobro srbija se ipak krece tim nevernickim putem i hvala bogu da je tako imamo tu jos uvek pravoslavne
Сам си сад покаѕао да си и ти верник.Нема не верника или атеиста.А ја нетражим да сви буду верници.Не морате ви да идете у Цркву и да верујете.Ја само тражим моралну Србију а дали ће да буде Богата или не то ме уопште не занима.А теби би рекао да прошетеш до неког манастира и да видиш лепоте и чистоте,што телесне што духовне.
joco mozes da lupetas koliko hoces ali cinjenice su cinjenice evo ja kakav sam po tebi izrod nevernik itd pa mi u zivotu uopste ne ide lose daleko je to od onoga sto bih zeleo ali kada pogledam ljude oko sebe onda shvatim da mi nije lose u opste ali ima gomila ljudi koji veruju u boga i postuju boga vise nego bilo sta i sta imaju od toga nista trpe gladni tako da to da kakvi smo prema bogu toliko ce para da imamo je toliko glupo da stvarno nemogu da nadjem rec da bih lepo okarakterisao velicinu te tvoje gluposti!
И откуд ти то да трпе.Мени је много боље кад једем мање.Лакше се осећам и здравији сам.Човек једе више него што му је потребно.

a da u srbiji ima para ima i da ekonomija ima veze sa prirastajem ima ali sto jaca ekonomija to negativniji prirastaj posto vidim da ovde mnogi nemaju veze sa mozgom jel sto su ljudi zatucaniji i bedniji to vise decu prave sto bogatiji i progresivniji to manje tako da po tome se vidi da srbija ekonomski uopste ne stoji lose ali ja bih ocu poslao da proseta po indiju keniju etiopiju pa da vidi kako deca umiru od gladi malarije side prljavstine kako ljudi spavaju jedni preko drugih i to sve ogromni vernici kojima je po celi dan u glavi samo da se zrtbuju za boga e pa onda mogu i drugi ljudi da vide usta bi nas odveo jocin mentalitet i nacin razmisljanja!
imamo tu jos uvek pravoslavne vehabije kao sto je joca i da ne nabrajam kakve jos u srbiji ali nije mesto tome na ovoj temi ali sto je bitno izumiru polako i zna se koji nacin razmisljanja ima dominantnu ulogu u srpbiji!
Citat
Или изумиру или се убијају,за ћуткују и сл.Али то ти мислиш да изумиру они се тек рађају.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a od kud ti znas da ja nikad nisam otiso do nekog manastira doduse ne idem bas cesto ali odem po nekad i ne kazem ja da je manastir nesto ruzno ali jednostavno ljudi kao sto si ti treba da idu u manastir i tamo sire molar a mi cemo od urbane srbije da napravimo nemoral i ja ovako nemoralan mogu da odem do nekog manastira da pogledam njegove lepote a vi moralni mozete do grada da vidite nase lepote ali uz obostrano postovanje ali vas problem je sto vi hocete citavu srbiju da zamanstirite e zbog toga ste i ucutkavani i treba tako ja necu od vasih manastira da pravim kockarnice, nocne klubove, banke itd ali tvoj problem je sto bi ti zeleo da nase nocne klubove kockarnice banke pretoris u manastire u tome je poenta citave ove price i zasto se ja svadjam sa tobom!
a to da oni ne trpe gladni po tim drzavama samo se vidi kako nemas odgovir na moje pitanje ne samo da trpe gladni veci umiru od gladi i to u ogromnom broju a o sidi da ne pricam a ti si koji prica kako se sida doija od mog nacina zivota e pa malo si se preracunao sida najvise hara u bednim drzavama i sida se najvise siri gde je najveca beda a ne gde se promiskuitetno zivi pogledaj malo statistiku pa mi onda nestopricaj a ne samo nesto da pricas kako ti odgovara!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
a mi cemo od urbane srbije da napravimo nemoral i ja ovako nemoralan mogu da odem do nekog manastira da pogledam njegove lepote a vi moralni mozete do grada da vidite nase lepote
Evo od tvoje urbane srbije.http://forum.burek.com/index.php?topic=158708.msg2054872#msg2054872
A to gde se sida prenosi i kako se dobija cu u drugim temama jer tome nije mesto ovde.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Da li ti @Joca_jox uopste znas kako se prave deca?

Koliko uopste treba da bude Srba? I hoce li povecanje broja Srba vecim radjanjem stvoriti bilo kakav boljitak za nove generacije npr ako se dogura da Srba bude 30 miliona svaki Srbin ce imati nacionalnu penziju (tjah!)

Ne vidim kako ce to poseta manastiru povecati natalitet?  Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Само онај народ који поштује и воли своју земљу може то исто да очекује и од гругих.Како мислите да нам буде боље ако ми непоштуемо своју земљу.Ми имамо много тога да понудимо странцима али ми то незнамо.Како мислите да нама уопште крене,јер има неко од вас неки предлог ја га имам.А то је да свако уради колико може да нашој земљи крене и да је не упропашђава.Поставио сам неке слике како тренутно изгледа наш главни град.То неради нико са стране него ми.Ми сами уништавамо свој град и своју државу.А када сам рекао за манастир мислио сам да се угледамо на њих и њихову члитоту и како они лепо чувају оно што им је поверено.Тако исто сваки грађанин ове земље треба да се стара о својој земљи.На западу сваки грађанин зна своју химну,а овде?Колио нам је стало до своје земље показали смо и на гласању за устав.Какав смо ми то народ којем нетреба устав.Значи нетрабују нам закони.А то што се непоштује закон показује само колико смо морални.Без морала нема ни поштовања закона.Ја сам више пута био и исмејан и назван лудим што толико пазим на закон.Прелажење на зелено,забрана пушења у затвореним простопријама,стајање на пешачки,бацање папира ван канте,жврљање по улици.Све је то на западу забрањено а код нас?Е такву ја земљу хоћу али нема њој напретка све док има оних који ће исту ту земљу да уништавају и да је на било који начин оштете.Нису само политичари лоши сви смо ми подједнако криви.Шта вреди да имамо и најбоље људе у политици ако ми останемо овакви какви смо.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
joco to da gradjani strane zemlje svi znaju njihovu himnu je totalno lupetanje jel meni nemozes da pricas o zapadu kao pojedinima ovde za tvoju informaciju ja sam i gradjanin jedne druge zemlje i imam njihovo drzavljanstvo a neznam ni njihov jezik ksko treba dok imam drugare koji takodje imaju strana drzavljanstva pa neznaju ni 3 reci njihovog jezika a kamoli njihovu himnu!
zvrljanje po ulicama dolazi sa zapada i to je kod njih mnogo vise izrazeno nego kod nas i ta urbana srbija koju mi ti pokazujes je isto toliko moja koliko i neka ruralna manastirska ali zato ce ti tako koji se tako ponasaju zavrsavati u buducnosti u nekim geto cetvrtima takvi kao ti po manastire a ostali ce da zive kao u las vegasu i tako treba!
jel ako nisi primetio ja se ovde svadjam kako sa tobom tako i sa ovim navijacima skrabatorima narkosima ldpovcima jel nemoze svima da bude dobro i nemogu svi da budu bogati ali za razliku od tebe ja se zalazem za totalni kapitalizam gde ce naravno postojati prebogati a oni koji su bedni i koji prihvataju taj sistem vrednosti moci ce pristojno da zive dok oni koji ne prihvataju umirace gladni i za to im niko nije kriv krivi su sami jel taj koji ima filozofiju zivota da nece da radi za 2000 evra zato sto mu je gazda profiter taj i treba da crkne gladan jel razvijena drustva ti daju sansu daju mogucnost da pristojno zivis e ti sad dal iz ljubomore predrasuda ili sta ti ja znam to neces onda crkni gladan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
jel ako nisi primetio ja se ovde svadjam kako sa tobom tako i sa ovim navijacima skrabatorima narkosima ldpovcima jel nemoze svima da bude dobro i nemogu svi da budu bogati ali za razliku od tebe ja se zalazem za totalni kapitalizam gde ce naravno postojati prebogati a oni koji su bedni i koji prihvataju taj sistem vrednosti moci ce pristojno da zive dok oni koji ne prihvataju umirace gladni i za to im niko nije kriv krivi su sami jel taj koji ima filozofiju zivota da nece da radi za 2000 evra zato sto mu je gazda profiter taj i treba da crkne gladan jel razvijena drustva ti daju sansu daju mogucnost da pristojno zivis e ti sad dal iz ljubomore predrasuda ili sta ti ja znam to neces onda crkni gladan!
E vidis moj brate ja i ti se donekle zalazemo za iste stvari samo na razlicite nacine.Ovde ljudi nece da rade ni za 300 a kamoli za 3000 i to im je malo.Nas narod je besan moj brejako.Moja mama radi u banci koju je kupio Grk.Jeste veca plata ali i disciplina.nas narod nece disciplinu.Za 3000 mora mnogo da se radi i nema sedenja.A mi bi da sedimo i da primamo platu.To nema nigde.I ti i ja smo za isto.Ja bas nisam do duse za toliko kapitalizam ali jesam za red i poredak.Znam ja proceduru kako moze da se dodje do novca ali je put jako tezak i mogo je onih koji tim putem nisu spremni da idu.Ja nema ni[ta protiv svakog ko je na posten nacin stekao novac i znam mnogo takvih.Ali kada vidmo njihov put mozemo zakljuciti da nije bio ni malo lak.To da su neki ljubomorni se slazem,ja licno nisam ja se tim ljudima divim.Ali napominjem samo onima koji su to stekli posteno.Svako moze da zaradi novac samo treba da radi isto kao i onaj koji ga je zaradio.
Vidis ja ovde u Begradu ne mogu da nadjem ljude da rade za 300-400e.A navodno svi kukaju kako nemaju gde da rade.A sto se tice las vegasa nisam bio i nemam bas ni nameru meni je ovde sasvim super.A to sto pricas o ketu.To je vec yapisano u Bibliji ili ti u otkrovenju jovanovom.Tako da me to ceka pa ceka.Samo ja necu da verujem da se priblizavamo kraju vremena.Ali svaki dan mi se sve cini da smo blizi.U otkrovenju stoji i za elektronske kartice i da ce se sve kontrolisati a da ce Hriscani ziveti samo od zemlje i od svojih deste prstiju.Znaci na njivu.Ali tako je upisano u Bibliji i ti nista novo nisi reko.Ali sta ce biti posle drugog dolaska Hristovog?Ne[to boje i nesto mnogo lepse od Las Vegasa i sveka lepog ovo zemaljskog.

Sto oci nisu videle ni uvo nije culo to Gospod sprema onima koji a ljube.Oprostite ali ovo sam morao da kazem.Nista to nije naspram nebeskog.Makar za mene.Nemora svako da misli kao ja.Neka se svako opredeli da li za zivot na zemlji koji je prolazan ili zivot na nebu koji je vecan.Oprostite jos jednom.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 16:11:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.