Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto si izdajnik ako voliš SAD?  (Pročitano 9039 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
samo bi bili krivi da su se između sebe gađali kamenicama ovako samo ne može biti po mojoj glavi da pršti a da ne odgovaraju zbog toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
maa...oni(ameri) su u stvari nama hteli da donesu demokratiju i pravdu,nego mi glupi Srbi nismo to shvatali.

mi budale videle samo tone i tone olova,eskploziva i uranijuma,a nismo shvatali da su unutra u stvari punjene demokratijom i pravdom.  Smile

ni mi,ni oni sprzeni Vijetnamci,ni Koreanci,ni Palestinci,ni Iracani,ni Afganistanci... jbg,svi glupe seljacine,sta ces.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jan 2011, 16:20:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sony 
Amerika je izvan naših domašaja , nema potrebe da je mrzim , ali je stvarno nimalo ne volim.....A onaj ko je otvorio temu istu priču vrti ko da ga je Daček ili neki od Experata pravio , a pritom i pravi neke krupne materijalne greške , što je takođe karakteristika naših vlastelina.... Smile
« Poslednja izmena: 01. Jan 2011, 16:12:03 od Pouckovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ja sam Srbin i srpski patriota, ali volim Ameriku. Posle Srbije, SAD je moja najomiljenija zemlja.
Bio sam dete kad je bilo bombardovanje, moj grad je bombardovan, i znam šta to znači. Tako da ne prihvatam argument lažnih patriota da moram mrzeti Ameriku jer nas je "ona" bombardovala.  Smile Za bombardovanje isključivo su kriva dva čoveka: Slobodan Milošević i Bil Klinton. Kao što Sloba nije Srbija isto tako ni Bil nije Amerika.

...u Americi zivi puno pravih srpskih patriota,koji vole Ameriku,nesto manje od Srbije,ali je vole.
i odakle ti to,da pravi srpski patriota,da bi bio patriota mora da mrzi Ameriku?to je cista glupost.
ako si normalan covek,nemas razloga da mrzis,nekoga ili nesto bez razloga,zar ne?Amerika ima zista lepu prirodu,sad oko gradova i same kulture,koja se emituje iz same Amerike na ostatak sveta,to je sad stvar ukusa,ali nije razlog za mrznju.npr.meni se zaista svidja nacionalni park yellowstone,ali zato mislim,da je new york odvratan,ogroman,tesan....primera lepog i ruznog je na sve strane oko nas.mislim,da su evropski filmovi daleko bolji i sadrzajni od americkih,ali to mi ipak ne smeta,da odgledan americki film.volim,da slusam muziku,koja dolazi iz te zemlje,da pokedem  big mek,popijem koka kolu....itd. i pazi sad smatram sebe za srpskog patriotu.ja ne mrzim Ameriku,kao zemlju,ili amerikance kao skupinu naroda,koji cine tu instant naciju,ne.ja mrzim Ameriku,tacnije njenu politiku,koju ona vodi prema drugim zemljama,postavljajuci se kao svetski policajac,postavljajuci ¨svetske standarde¨,kako treba da izgleda demokratija i sta je ¨pravo¨ tumacenje prava na slobodu.obicne amerikance osudjujem na njihovoj ravnodusnosti i ne zainteresovanosti za delovanje njihove drzave na globalnom planu.o tome pocnu da brinu i razmisljaju,onog trenutka,kad pocnu iz sveta da se vracaju kuci u plasticnim vrecama.a i tada njihova administracija sa medijima i Holivudom,uspeva da spremi tabletice za narod,koje otupljuju sve osecaje,osim osecaja gladi.stoga su najdeblja nacija na svetu.za bombardovanje nije kriv ni Slobodan,kao ni Bil.to bombardovanje je planirano da se desi i pre dolaske tog nesrecnog Slobodana na celo Srbije,i Bilija na celo Amerike.ali to je vec ozbiljnija tema.to sto ne osecas nista prema Rusiji,hm?ne znaci nista.stvar afiniteta,jebem li ga cega?
svaki dolar,koji smo dobili od bilo koje zemlje,pa i od Amerike,nije dat na lepe oci.zna se sta su uslovi da bi se nesto dobilo,a mi to za narod mozemo da krstimo kako god zelimo,donacija,ili ....
nikada niko nikome nista ne daje,a da ne postoji neki interes!osim,kad prosijaku udelis neku sicu.a i tada dok dajes razmisljas sve ovo vidi Bog.dakle,da skratim ovo,ne ti nisi izdajnik ako volis Ameriku kao geografski pojam,ako volis stil xivota,muziku i hranu........ izdajnik si onda,kada podrzavas politiku zvanicne Amerke,koju ona sprovodi prema tvojoj zemlji.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jan 2011, 16:39:29 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590
maa...oni(ameri) su u stvari nama hteli da donesu demokratiju i pravdu,nego mi glupi Srbi nismo to shvatali.

mi budale videle samo tone i tone olova,eskploziva i uranijuma,a nismo shvatali da su unutra u stvari punjene demokratijom i pravdom.  Smile

A stvarno smo glupi, jos su akciju nazvali milosrdni andjeo! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...u Americi zivi puno pravih srpskih patriota,koji vole Ameriku,nesto manje od Srbije,ali je vole.
i odakle ti to,da pravi srpski patriota,da bi bio patriota mora da mrzi Ameriku?to je cista glupost.
ako si normalan covek,nemas razloga da mrzis,nekoga ili nesto bez razloga,zar ne?Amerika ima zista lepu prirodu,sad oko gradova i same kulture,koja se emituje iz same Amerike na ostatak sveta,to je sad stvar ukusa,ali nije razlog za mrznju.npr.meni se zaista svidja nacionalni park yellowstone,ali zato mislim,da je new york odvratan,ogroman,tesan....primera lepog i ruznog je na sve strane oko nas.mislim,da su evropski filmovi daleko bolji i sadrzajni od americkih,ali to mi ipak ne smeta,da odgledan americki film.volim,da slusam muziku,koja dolazi iz te zemlje,da pokedem  big mek,popijem koka kolu....itd. i pazi sad smatram sebe za srpskog patriotu.ja ne mrzim Ameriku,kao zemlju,ili amerikance kao skupinu naroda,koji cine tu instant naciju,ne.ja mrzim Ameriku,tacnije njenu politiku,koju ona vodi prema drugim zemljama,postavljajuci se kao svetski policajac,postavljajuci ¨svetske standarde¨,kako treba da izgleda demokratija i sta je ¨pravo¨ tumacenje prava na slobodu.obicne amerikance osudjujem na njihovoj ravnodusnosti i ne zainteresovanosti za delovanje njihove drzave na globalnom planu.o tome pocnu da brinu i razmisljaju,onog trenutka,kad pocnu iz sveta da se vracaju kuci u plasticnim vrecama.a i tada njihova administracija sa medijima i Holivudom,uspeva da spremi tabletice za narod,koje otupljuju sve osecaje,osim osecaja gladi.stoga su najdeblja nacija na svetu.za bombardovanje nije kriv ni Slobodan,kao ni Bil.to bombardovanje je planirano da se desi i pre dolaske tog nesrecnog Slobodana na celo Srbije,i Bilija na celo Amerike.ali to je vec ozbiljnija tema.to sto ne osecas nista prema Rusiji,hm?ne znaci nista.stvar afiniteta,jebem li ga cega?
svaki dolar,koji smo dobili od bilo koje zemlje,pa i od Amerike,nije dat na lepe oci.zna se sta su uslovi da bi se nesto dobilo,a mi to za narod mozemo da krstimo kako god zelimo,donacija,ili ....
nikada niko nikome nista ne daje,a da ne postoji neki interes!osim,kad prosijaku udelis neku sicu.a i tada dok dajes razmisljas sve ovo vidi Bog.dakle,da skratim ovo,ne ti nisi izdajnik ako volis Ameriku kao geografski pojam,ako volis stil xivota,muziku i hranu........ izdajnik si onda,kada podrzavas politiku zvanicne Amerke,koju ona sprovodi prema tvojoj zemlji.  Smile
... Smile jeli to mene navukao jos jedan retardinjo,a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
E da... izuzecu politiku, evo... sta mrzim kod ljudi u Americi tacnije kod Amerikanaca? To sto misle da su centar sveta, to sto misle da niko drugi sem njih ne postoji, to sto misle da je Evropa drzava, to sto blate svaku zemlju koja nije u SAD, to sto kad Lejkersi uzmu NBA pricaju kako su Svetski sampioni a Barsa ih odere itd. To ne misli samo Bil Klinton, Dzordz Bus ili Forest Vitaker... to misle svi.
« Poslednja izmena: 01. Jan 2011, 16:46:48 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
U većinu nesreća koje su pogodile Srbiju u zadnjih 20 godina Amerika je itekako umešena.
Sad ti stoji ko policajac nad glavom i preti pendrekom za neposlušnost.
Oteli su ti deo teritorije, pobili i unesrećili mnoge sunarodnike.
Svoje građane tretiraju kao stoku. Isprali im mozgove, zaglupeli ih, pljačkaju a ako treba ne ustručavaju se da ih pobiju. Američki san je čista izmišljotina i propaganda, bar u današnje vreme.
Sve to spremaju i ostatku sveta, pa kako onda da ih voliš.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Svoje građane tretiraju kao stoku. Isprali im mozgove, zaglupeli ih, pljačkaju a ako treba ne ustručavaju se da ih pobiju.
tacno.

znaci,ne samo da ubijaju i truju druge narode,nego ubijaju i truju cak i svoje "saveznike"

http://en.wikipedia.org/wiki/1951_Pont-Saint-Esprit_mass_poisoning

a i svoj narod

http://en.wikipedia.org/wiki/Mk_ultra

Juce sam cuo za jos jedan zanimljiv podatak,i to cak u americkoj emisiji,da je tokom testova za Projekat Plowshare radijacijom bilo ozraceno preko 13 miliona ljudi.

znaci,toliko o pricama o Cernobilju...  Smile

drugim recima-kad drugi naprave sranje,to ima da obidje svet i da se pamti doveka.
a kad oni naprave sranje,jos vece i jos gore,to se onda ne racuna...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.19
mob
Apple 15
Oko cega se vi raspravljate, majko moja...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.