Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 17:27:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto oruzje?  (Pročitano 11248 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Ja mislim da je vreme da se vrati redovno sluzenje vojnog roka, jer dok ne propisas krv na marsu ili smrzavajuci se na nekoj cuki u tri lepe sargarepe, gledaces na oruzje kao na nacin da "odbranis svoj dom"...
Лов и остала практична примјена ме не занимају али ме занимају технички детаљи, производни процес и  балистика.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Alfe i sada kecaju, ostali posmatraju. Doduse, bilo bi mnogo lepse kada bi sve Feministkinje poslali na bliski istok, da nauce sta je patrijarhat pa posle neka sviraju kurcu o tome kako su zrtve  Smile

Sto na bliski istok? Pa manje prava imas u Americi.
Smile Smile
Zene imaju vise prava na Bliskom Istoku?  Ti ko da si sa molerom pola kafu.  Sta sve necu ja da chujem majko moja.   Smile

Ja mislim da je vreme da se vrati redovno sluzenje vojnog roka, jer dok ne propisas krv na marsu ili smrzavajuci se na nekoj cuki u tri lepe sargarepe, gledaces na oruzje kao na nacin da "odbranis svoj dom"...

Inace, to je jedan zanimljiv manipulativni narativ...o stalnom spoljnom i unutrasnjem neprijatelju koji preti na svakom cosku, prisluskuje svaki razgovor i vreba... 
Nisam sluzio rok, ali sam trenirao sa Americkom murijom poprilicno, tako da nema brige. 
Valjalo bi da i sve zene odsluze taj isti rok, zbog ravnopravnosti, pa kad se pica zaledi na tom istom marsu, cemo da vidimo kome je stalo da zenskih prava i dreke o Patrijarhatu, i ko bi radije ostao u toploj kuci da ne mora da zebe, da mrzne, da krvari i da se zrtvuje da bi neka druga osoba cvilelela kako je zivot zene toliko los.  Ali nista se ja ne brinem, sve to ISLAM vratiti pod mnogo tezu chizmu, gde osim nosa i lica, moze da se izgubi i glava, da li kamenjem, spaljivanjem ili pucanjem u istu, to je na njima da odluce.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
kod vas je sve u najboljem redu...

naoruzavanje u toku...

nema razloga za brigu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Kakvu brigu. Ameri su od vajkada naoruzani do zuba. Nista chudno. Kamo srece da smo vise kao oni.  Ko pokusa da upadne u USA vojnom silom, iz mesta je najebao, sto je mnogo dobra stvar. Tako treba da bude i u Srbiji. Svaka kuca pod oruzjem, svaka osoba da ima trening i da bude obucena, da ne bude po milioniti put "ovce za klanje" metod koji je kostao Srbe zivota vekovima. 

Ja uopste nisam zabrinut. Za sta tacno treba da brinem?  Rata?  Smile
Vise me brinu liberalna govna i njihova ideologija, jer takve treba po principu tvog omiljenog vodje Staljina, nauciti pravom komunizmu putem chistki, gulaga i smrtnih marseva po Sibirskim vukojebinama.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
mob
Palm 

Класичан војни рок је превазиђена ствар.Војска није за свакога, већ за посвећену елиту.Осталима треба ускратити познавање војне вештине.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Zene imaju vise prava na Bliskom Istoku?  Ti ko da si sa molerom pola kafu.  Sta sve necu ja da chujem majko moja.  

Zemlja u kojoj zena nema pravo na abortus i porodiljsko odsustvo, nije civilizovana zemlja.

To sto se Amerika sama prozvala bastionom demokratije, jednako je istini kao reci da je SA jedna mirna, sekularna zemlja.

U ostalom, sta ocekivati kada su i za vreme Obame, kao i sada za vreme Trampa, SA i Amerika vrlo blisko i lukrativno saradjivale.

« Poslednja izmena: 28. Feb 2018, 21:36:02 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
mob
Palm 

To sto se Amerika sama prozvala bastionom demokratije, jednako je istini kao reci da je SA jedna mirna, sekularna zemlja.

С.Арабија је једна добро уређена земља.Зна се ко је газда, ко коси а ко воду носи.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Jasta.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
С. Арабија је шега од државе.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Citat
Zene imaju vise prava na Bliskom Istoku?  Ti ko da si sa molerom pola kafu.  Sta sve necu ja da chujem majko moja.  

Zemlja u kojoj zena nema pravo na abortus i porodiljsko odsustvo, nije civilizovana zemlja.

U ostalom, sta ocekivati kada su i za vreme Obame, kao i sada za vreme Trampa, SA i Amerika vrlo blisko i lukrativno saradjivale.

Pravo na abortus? Meni je to veoma interesantan koncept. Kada zena zeli da abortira dete, to je njeno pravo. Kada muskarac ne zeli dete, on je "deadbeat dad."  Ako muskarac zeli dete, a zena ne zeli, zena ima pravo da izabere a muskarca ko jebe.  Relativna upotreba prava, gde muskarac jedino ima pravo pre sexa (da koristi zastitu) a posle toga ima obavezu da ili placa, ili da nema nikakvu odluku sta ce biti sa detetom, a dvoje su pravili.
Interesantna su ta vasa "prava."  Obozavam slogane "Her choice, her body" ali zato ih uvek podsetim da su odlucile da rasire noge i da to dete se samo nije napravilo, dakle izbor je vec napravljen, a dete je rezultat toga. Mislim, imas sex, sta ocekujes od toga? TV u boji? Kola? Platu? 
Interesantno, nisam znao da Muslimani podrzavaju Abortus?  Civilizacija... 
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 17:27:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Zasto oruzje

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.