Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:43:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto ne učimo iz povijesti?  (Pročitano 11401 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
prvo: ko je drzal dobije drzak odgovor

drugo: primjer donji lapac, bio sam poslom prošli mjesec, većina stanovnika su srbi, načelnik općine je đukić, srbin, srbi se vraćaju i nikome nisu nepoželjni a tako je i u vojniću, vrginmostu, glini itd.itd.

stvar je u tome što većina vas priča o nečemu o čemu nemaju pojma i o čemu im je netko možda pričao ili jednostavno izmišljaju
ja tu živim ti područjem, odnosno većinom tog područja, sam poslom vezan pa valjda onda nešto i znam, meni nije izvor samo blic
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Било би ти боље да се манеш те пропаганде и држиш се чињеница.

Поготово  се држи теме и мало спусти тензију. Ниси ти овде да би неком држао предавања.

Нико и никад ме не може убедити да неко, ко једном бива убијан и протеран , касније буде лепо прихваћен и добродошао. И ја живим на константо ратном подручју, зато ми не просипај шарене лаже. Где једном падне крв, ту никад више среће нема.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa krenimo ispočetka:

ono što sam napisao o hrvatima, bugarima, turcima i srbima nije nikakva propaganda nego povijesne činjenice
nadalje, pročitaj postove robina huda i srbočetnika pa onda ako si nepristrana primjeni iste kriterije
ako misliš da neće biti lijepo prihvaćeni zašto se onda guraju da se vrate u hrvatsku? zašto se onda vraćaju? ko kaže da moraju biti lijepo prihvaćeni? ne moraju uopće biti prihvaćeni ali ćemo ih sigurno pustiti da žive svoj život u republici hrvatskoj a generacijama će se taj animozitet izgubiti

pa niko tebe ne može natjerati da voliš svog susjeda ali ga i ne mrziš
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 107
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
pa krenimo ispočetka:

ono što sam napisao o hrvatima, bugarima, turcima i srbima nije nikakva propaganda nego povijesne činjenice
nadalje, pročitaj postove robina huda i srbočetnika pa onda ako si nepristrana primjeni iste kriterije
ako misliš da neće biti lijepo prihvaćeni zašto se onda guraju da se vrate u hrvatsku? zašto se onda vraćaju? ko kaže da moraju biti lijepo prihvaćeni? ne moraju uopće biti prihvaćeni ali ćemo ih sigurno pustiti da žive svoj život u republici hrvatskoj a generacijama će se taj animozitet izgubiti

pa niko tebe ne može natjerati da voliš svog susjeda ali ga i ne mrziš

Ono shto si ti napisao je vasha propaganda. To shto si ti uchio nema veze sa istorijom kao shto ti je srbochetnik objasnio i to je istorija samo pisana za vas. Ja uostalom i neznam koji ste vi to narod odakle potichete koju bre vi istoriju imate? Stalno ste se shlihtali nekom nikad nishta niste sami , ustvari jeste pevali ste danke dojchland jadni ste bre mnogo a i dalje vas ima ko misheva.
Oni se neguraju u ustashuju to je njihova zemlja i njihov dom odakle ste ih vi protelali tu su vekovima ziveli dok nisu doshle one akcije kojima se ti dichish. A zashto nebi bili prihvaceni?
Jel znash to koliko rvata se sheta po beogradu i ostalim gradovima Srbije pa nijednom nehvali dlaka s`glave (u ovom sluchaju nazalost). A zashto ih mi pushtamo da oni slobodno zive zashto ih nebi pobili kao vi nas??

Doshao hrvat na forum da nam shiri njegovu istoriju , hvali se genocidima nad srbima i josh nas pita dal nam je smeshno onda kaze da su svi ti genocidi opravdani i on maltene nema shta da kaze na tu temu zato shto je to uredu i normalno.

A vi na to samo gledate pa dajte mu ban shta ce on ovde? Dali bi vi ovo nekad mogli da napishete na njihovom forumu? Da se hvalite srebrenicom Ratkom i ostalim junacima?? Shta bi bilo sa vama tada?
Moli bih moderatore da reaguju stvarno nema smisla chitati ovo i vredjati srpski narod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
da se možda ne osjećaš ugroženim?

ti si meni smiješan a čime te to ja vrijeđam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 107
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
da se možda ne osjećaš ugroženim?

ti si meni smiješan a čime te to ja vrijeđam?
Ne neosecam se ugrozenim nemam zashto.
Vredjash time shto pishesesh gluposti , pravdash genocide i zajebavash nas sa njima.
Jel treba josh neshto da navedem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
to su tebi gluposti, drugima su povijesne činjenice koje je iznio konstantin u svom djelu na koje se ovdje mnogo puta pozivalo ali ja mislim da ti za to nikada nisi čuo jel da?

genocid ne opravdavam niti sam ga ikada opravdavao to samo ti vidiš

čitaj što piše a ne ono što ti misliš da piše
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 107
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Rekao si da je oluja opravdana 100% nemogu sad da trazim ali znam da si rekao.
Ali kako nerazumesh da mene nezanima tvoja istorija ni konstantin ni druge ustashe.
Idi choveche na vash forum pa prosipaj tvoju istoriju.
Ti si ubedjen da je to tako i koj si ti fatkor da nekazem ono drugo da nam ovde drzish predavanja o istoriji???
I josh tvojoj istoriji??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa kako ja uvjek naletim na nekog nabrijanog klinca??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 107
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
pa kako ja uvjek naletim na nekog nabrijanog klinca??? Smile
Hahaha
Zanimljivo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:43:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.