Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 11:29:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto ne u EU??  (Pročitano 96493 puta)
Zvezda u usponu

Bolje vrabac u ruci nego Priboj na Limu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
Jesu. A i zvanicno su rekli Tadicu da je lud kad je hteo da izmesti cvoriste gasovoda sa srpske teritorije u Tuzlu. Svaka mu cast, pravi patriota.
IP sačuvana
social share
Čoveka ne čini odelo ali halteri i žabice čine ženu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja koliko se sjecam Medvedev je rekao da je zadovoljan sto je Srbija ratifikovala sporazum sa EU (SSP)... nisu bili ljuti nego su rekli da ce tako najbolje ocuvati svoju poziciju, cak je Medvedev rekao da je Srbija to prije ucinila nebi ovako bilo sa Kosovom....

Znaci oni otvoreno podrzavaju Srbiju ka EU....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja koliko se sjecam Medvedev je rekao da je zadovoljan sto je Srbija ratifikovala sporazum sa EU (SSP)... nisu bili ljuti nego su rekli da ce tako najbolje ocuvati svoju poziciju, cak je Medvedev rekao da je Srbija to prije ucinila nebi ovako bilo sa Kosovom....

Znaci oni otvoreno podrzavaju Srbiju ka EU....

Tiger

Ne mo'sh ti njih ubediti u to! Oni vide stvari na svoj, specijalan nacin Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
Ja nisam reko da nisu. Rekao sam da jesu ako se dobro secam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230
Kako bre ne shvatate da ima dve Rusije. Ona srpska i ona ruska.
Ona srpska iz zica i kukanja uz gusle, sa prestavnicima u srpskoj Moskvi i ona prava, koje slabo zna gde je Srbija.
Cime smo mi povlasceniji od Bugara, Hrvata ili drugih slovenskih naroda?
Ili povlasceniji ako je po veri rec, od Grka, Rumuna, Bugara?
Hrvatski lobby, je u Rusiji vec decenijama jaci nego srpski.
U Rumuniji imaju deset puta vise ulaganja nego kod nas.
To su gluposti za internu upotrebu, a i kriju da im je receno: ako ne idete u evropi, nema para za gasovod, nema ni gasovoda.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Kako bre ne shvatate da ima dve Rusije. Ona srpska i ona ruska.
Ona srpska iz zica i kukanja uz gusle, sa prestavnicima u srpskoj Moskvi i ona prava, koje slabo zna gde je Srbija.
Cime smo mi povlasceniji od Bugara, Hrvata ili drugih slovenskih naroda?
Ili povlasceniji ako je po veri rec, od Grka, Rumuna, Bugara?
Hrvatski lobby, je u Rusiji vec decenijama jaci nego srpski.
U Rumuniji imaju deset puta vise ulaganja nego kod nas.
To su gluposti za internu upotrebu, a i kriju da im je receno: ako ne idete u evropi, nema para za gasovod, nema ni gasovoda.

Smile Smile upravo tako, rusima kao i svim drugim drzavama je bitno gdje mogu ulagati i gdje imaju koristi...nema bratstva, jedino € ili $...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
Tacno Tiger, novac nema oci. Zato je svejedno ko ce doci u Srbiji na vlast ljudi ce ipak ulagati ako im se garantuje za njihov kapital. Ne vidim da je HDZ nesto meksi po nacionalnim pitanjima od radikala pa ipak idu u EU.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
A šta investitoru garantuje kapital? Evropski zakoni, pravosuđe po evropskim standardima, neotuđivost imovine i mogućnost da bez carina i poreza plasira svoju robu u regionu. To znači da investitoru najviše odgovora Srbija koja ide ka EU.

SRS i HDZ se ne mogu porediti. HDZ se otvoreno zalaže za ulazak u EU i NATO, HDZ je isporučio sve optužene Haškom tribunalu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
 A sta garantuje ulaganje kapitala u Tajland, Vietnam, Pakistan... Ili slicne zemlje gde se recimo prozvode patike. Dragi moj prijatelju garancija za kapital vrlo cesto zavisi od ucipa mocnicima, A za strane kompanije isto je da li se cipe Dinkicu ili Velji Smile. Oni se cipe pa se cipe. Sto se mene tice ja bi i voleo da udjemo u EU. Pa da ovi nasi Milomiri sto su glasali za ZES zarad bele sengen liste, a nisu se pomerili od Mrcajevaca, moraju raditi sve po previlima koja nisu prilagodjena nasem zivotu jos uvek. Za mene nema sekiracije verujte mi na rec. Ali nas narod niko nikad nije stvarno informisao sta znaci ulazak u EU. Svi im pricaju marginalne stvari kao sto su bela Sengen lista, oduzimanje Kosova. To sve je manje bitno. Bitno je uvodjenje standarda. Mi smo vec jednom u nasoj istoriji preskocili nekoliko stepenica 1945 kad smo od siromasne poljoprivredne zemlje postali napredna komunisticka zemlja. Stvari moraju ici postepeno i ljudima se mora objasniti sta sve ulazak u EU podrazumeva. Podrazumeva on i belu Sengen listu (ali zna li iko da nabroji 14 stavki koje Srbija mora da ispuni da bi stigla tamo) i gubitak Kosova (da li stvarno znaci gubitak Kosova, ili mozda ne). To su periferne informacije koje se lansiraju u javnost. Niko se nije ni osvrnuo na tekst Akcionog plana za pristupanje EU (NPI). Niko i ne zna sta je to bilo da oce ili nece EU. Niko ne kaze da je on uradjen na u najmanju ruku cudan i opsiran nacin (hiljadu strana) Smile. A to je osnovni dokument koji svaka zemlja koja zeli tamo mora da napise i da ga revidira svake 2 godine. I da su rokovi tamo vrlo sumnjivi (kratki) i da cemo morati silno da se pravdamo za 2 godine (kada ga budemo ponovo pisali) zasto smo probili rokove. A da mnogi rokovi su napisani onako bez Implementacionog plana (plan koji je neophodan da bi se implementirala jedna ili vise srodnih direktiva). Znate li sta tu sve ima, a kod nas se radi na brzinu, Take money and run.
Nisam ja 100% protiv EU ja sam protiv nacina kako se politikanstvom koristi ulazak u EU da bi se dobili jeftini politicki poeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
A šta investitoru garantuje kapital? Evropski zakoni, pravosuđe po evropskim standardima, neotuđivost imovine i mogućnost da bez carina i poreza plasira svoju robu u regionu. To znači da investitoru najviše odgovora Srbija koja ide ka EU.

SRS i HDZ se ne mogu porediti. HDZ se otvoreno zalaže za ulazak u EU i NATO, HDZ je isporučio sve optužene Haškom tribunalu.

Uze mi rijeci iz usta... bas ovo je moj odgovor...

Jednostavno se moze vidjeti po investicijama u drzavama koje su usle 2004 u EU, koliko je ulagacima bitno da jedna zemlja je u EU, ili barem da tezi ka time...

Ulaganja u Vietnam,Pakistan itd.. je cisto radi cijene koja tamo se mora isplacivati radnicima, zato naprimjer Srbija ili druge drzave moraju u drugom smijeru biti konkurentne...a to je visoko znanje, i europski zakoni...

@Lustra politikanstvo je svugdje ne samo prema ulasku u EU, tako isto u vezi sa Rusijom... jedino sto EU je se do sada dokazalo da svaka nova clanica koja je usla u nju dobro prosla, ili dobro prolazi.... tako isto prolaze dobro drzave kojima je jedan cilj EU i ulazak u tu ekonomsku skupinu drzava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 11:29:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.341 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.