Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 08:14:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto ne prizna?????  (Pročitano 31679 puta)
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Ко зана шта бих нашао.

Ti se vodis onom engleskom poslovicom "ignorance is bliss" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
I kakve su to gluposti da se ne treba razvoditi zbog dece ?! To je cisto lupetanje ! Deca ce bas biti srcna sa prikrivenim animozitetom izmedju roditelja i naelektrisanom atmosferom ! Nikakvo to nije opravdanje ! Ovo je ipak 21-i vek

Скроз тачно.

Ко зана шта бих нашао.

Ti se vodis onom engleskom poslovicom "ignorance is bliss" Smile

Када су неке ствари у питању - што мање знам, то сам паметнији.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Sve bih ucinila za moje sence:)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Uh covece..ispade ti kriva sto si mu trkeljisala po mobilnom  a on koji te je mozda prevario zrtva...da ..to je normalno posto je on muskarac pa ti sad sagni glavu kao svaka dobra zenica i cuti jer da nisi gledala mob ne bi ni saznala!! Ma dajte bre ljudi!!Mozda ne bi saznala sada..i to bi proslo a sta bi bilo sa drugim, trecim putem??? Mislite da on to ne bi ponovio?? DA svakako.I svi mi koji sad pisemo i dajemo savete i izigravamo pametnjakovice bi trebalo da se zapitamo kakva bi bila nasa reakcija na tako nesto??Nisam nesto ubedjena da bi bili mrtvi 'ladni.OK,nije u redu sto mu je gledala mob,ali eto jeste i nasla je to sto je nasla  Smile.Galata mi ovde ne mozemo da ti damo pravi savet,nismo u tvojoj kozi.Ti najbolje poznajes svog muza i ako ga stvarno toliko volis verovatno ces se potruditi da prevazidjete to.JA se stvarno i iskreno grozim prevare svake vrste a pogotovo tih bracnih i zato sam sklona da osudjujem takve ljude iako sam svesna da ljudi nekad grese i da se pokaju ali eto..ja sam takva.Sigurna sam da u dubini duse znas sta trebas da radis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N97
Razvod je obichan egoizam. Oni se niti biju, niti bi se svadjali kad bi ona spustila loptu.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Neke me osudjuje ko hoce da sam mu sinoc posle teskog psihickog ispada kojeg su i deca bila svesna,rekla da idem i vodim decu naravno.On je poludeo zbog dece i verovali ili ne ,sada je ON ljut i kao ima sva prava na to!!!!! ](*,)Verujte da mi je pao kamen od dve tone sa srca kada sam izgovorila tu recenicu.Rekla sam da samo neznam prvi potez jer mali ide u skolu a nije ni polugodiste pa je nezgodno da ga sada vodim.Mozda bih i pristala da ostanem u ovom gradu zbog dece,da imaju blizu oca i nemenjaju sredinu ali on odbija da prica,kaze posle cemo.ON JE LJUT KAO RIS!!!!Necuveno...Mislim da bi za decu bilo bolje tako,eto,opet moja zrtva a ne njegova,opet zena trpi.Ali nije mi zao.Pomisljam koliko li me je puta prevario dosada???Mislim da bih mu ostatak zivota prebacivala i sebe omalovazala.Evo sada je upao u sobu i kaze:"Reci sta ti treba i sta hoces dalje!".Sve sam mu ponovila od sinoc.Rekao je da idem kod svojih jer sam ja odlucila da ih vodim pa neka ih ja i hranim :shock:Danas cu ici malom po dokumenta i dici avionske karte ako se nista ne dogovorimo do tada.Eto,kako je sve ispalo i kako se on lepo ponasa ya jednog gresnika,moji muskarci!
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 08:33:32 od galata »
IP sačuvana
social share
Bogu fala sto sam Lala...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
Ти си девојко, направила сама себи проблем и пакао од свог живота. Уопште немаш права да се тако понашаш и што је још горе, да уплићеш и мучиш децу због своје сулуде уобразиље. Одакле ти право, да због свог хира и немогућности да се обуздаш, водиш децу из њиховог окружења и далеко од њиховог оца?
Сад сам потпуно убеђена да те муж уопште није варао, а сд му то не бих ни замерила.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Nista nije vredno toga da izgubis svoje "ja",ko trpi i treba da trpi ! Samo ti pali,lako ce se oni priviknuti na novo okruzenje
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Livingston,neznam zasto tako govoris???U prethodnim postovima sam napisala sta sam procitala u njegovom mobilnom telefonu.Da nije uradio to sto jeste,dokazao bi mi.A to sto sam procitala nisu nikakve dvosmislene poruke nego konkretne da konkretnije ne mogu biti.I nadam se da decu necu odvesti daleko od oca,nego da ce ostati u istom gradu i biti sa njim svaki dan.Kako mu sada to ne bi zamerila????Nemogu da verujem da to pise zenska osoba.Pozdrav!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
eh... to je poslednji argument koji si trebala da upotrebis, ne prvi Smile
mislim na rasturanje porodice  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ljudi,nemogu da verujem da mene krivite za rasturanje porodice!!!!Pa nisam JA varala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 08:14:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.