Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 17:04:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto ne prizna?????  (Pročitano 31610 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
Ево све мислим, али не могу да нађем начин на који неко може да докаже да није преварио партнера. Да доведе особу са којом није починио прељубу?

Уосталом, превара није довољан разлог за растурање породице. Барем мени.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 10:34:54 od Livingston »
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
galata ovo je sad samo tvoja odluka. Ali to je odluka za ceo život. Moj predlog ti je da mu ostaviš decu na 10 dana. Da se odmoriš i razmisliš hladne glave šta i kako bez muža a sa decom. I on da razmisli kako je sam sa decom. Da se oboje ohladite i da spustite tenziju. Ne donosi ishitrene odluke. Možda možete da napravite neki nov dogovor. Razvod je poslednja a ne prva mera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Kako nije kada su pricali o njenoj pickici i dogovarali se kada ce se videti i to nekoliko puta.ZNACI DA SU SE SEXALI NEKOLIKO PUTA.Mozda su mene roditelji vaspitali da budem malo vise ponosne nego sto je primereno za ovo podneblje.A mojoj deci ne treba luda ni nekarakterna mama,sigurno.On meni nebi oprostio,nikada.A ja nemogu preko sebe.Simijon,ja nemogu da ga gledam vise,gadi mi se svaki njegov pokret.Ja ni deca to nismo zasluzili.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 10:40:08 od galata »
IP sačuvana
social share
Bogu fala sto sam Lala...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Lako je rasturiti porodicu. Mnogo je teze ocuvati je.
Uz duzno postovanje Galata, sta mislis da te neki drugi nece prevariti?

To se jednostavno desi ili ne desi u zivotu. Moglo se isto tako desiti tebi. Kako bi se osecala na njegovom mestu?
Da ti zelis da ostanes sa njim i sa porodicom, a on da muci i tebe i sebe pitanjima i pretnjama da ce sve ostaviti i odvesti decu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znam ja ljudi da je bilo seksa,znam sta sam procitala:"Dolazis li?","Krenuo sam,cekaj me","Krenuo sam,naostri se","Cekam,cekam,cekam" pa kad je napisala da valjda nemoze da dodje tu noc,on pise"Nemoj da diras pic...u nocas i lepo spavaj"-e tu sam dobila nervni slom... Smile.Cim ga pogledam,zamisljam ga sa drugom.Ma,kako je mogao?Da li biste se vi razveli na mom mestu,ozbiljno???
kad bih ovako nešto pročitala, istog trenutka bi se spakovala i otišla i to bez suočavanja sa njim, samo bi mu dala do znanja šta sam videla. uzela bi listing njegovog broja, napravila rekonstrukciju i pravac kod advikata
a vas dragi moji uopšte ne razumem. ima li šta da prizna? pa ako nema šta da prizna, čemu ovakve poruke? bezazleni flert i dosada? zašto je preturala po njegovom telefonu?  možete vi i bolje da posavetujete ženu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ima dosta razvedenih na forumu, mozgli bi joj preneti kako to izgleda... i zasto se ljudi razvode  Smile
ptedpostavljam da je sasvim realno dati nekome drugu sansu, a ne odmah ostvariti pretnju- otici i rasturiti porodicu  Smile narocito zato sto je galata svoj brak opisala kao idilican, da su u dobrim odnosima, da je pazljiv i prema njoj i prema deci... al' sta ja znam, sto ljudi, sto cudi  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
I meni bi prijao komentar nekoga ko je prosao i doziveo slicno kao ja.Hvala vam na razumevanju.Mnogo mi znaci u ovom trenutku.Za 15. minuta ce doci da zavrsimo razgovor jer je malo  sada odvezao u skolu a mladji je u vrticu pa mozemo na miru da pricamo.Hvala vam svima... Smile
IP sačuvana
social share
Bogu fala sto sam Lala...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi,nemogu da verujem da mene krivite za rasturanje porodice!!!!Pa nisam JA varala.

Niko te od nas ne krivi. Postavila si temu i zatrazila misljenje/savet nepoznatih osoba, odnosno onih koji posecuju ovaj deo foruma. Svako od nas je dao misljenje/savet iz nekog svog ugla. Ne verujem da postoji osoba na ovom svetu koja bi tolerisala preljubu, onaj ko kaze da bi mu bas bilo sve jedno da ga partner prevari, laze samog sebe. Druga je stvar koliko je svako od nas spreman da oprosti, eventualno zaboravi. Verovatno bi ti najbolji savet dao neko ko je bio u slicnoj situaciji. Cini mi se da sam procitala da si navela da je tvoja prijateljica imala isti problem, ali da ga je "resila" tako sto je ostala u braku, ali i ona ima ljubavnika (izvinjavam se ukoliko nisam dobro razumela). Medjutim, ni to nije izlaz. Licno ne vidim svrhu takvog braka, ali dobro... sto ljudi, sto cudi. Istovremeno, ne smatram da brak treba odrzavati iskljucivo zbog dece, naravno da jeste lepse, a i bolje za njih da rastu uz oba roditelja... ali ta deca jednog dana odrastu, osnuju svoje porodice i napuste roditeljski dom, a zaracene strane (mislim na roditelje) su vec u nekim godinama kada mozda vise ne postoji mogucnost da zapocnu neki novi zivot. Ipak, treba dobro razmisliti... i naravno prvenstveno misliti na decu. Ono sto ja mislim je da ti prebrzo donosi odluke. Cinjenica jeste da si povredjena sto je sasvim normalno, ali isto tako mislim da mu nisi dala sansu da jos jednom porazgovarate o svemu, ali bez svadje i klistiranja (izvinjavam se na izrazu). Ukoliko sam dobro razumela, desetak dana traje ta vasa agonija. To je zaista malo vremena da vi se stisale strasti (s obzirom da svakodnevno imate haos) i da bi se bistre glave obavio razgovor. Sigurno ni njemu nije lako i nije iskljucena mogucnost da se zainatio zbog tvojih napada, pa bez obzira sto se mozda i nije dogodila prevara, jednostavno vuce na svoju stranu, odnosno nervira te jos vise. Ljudi, dajte sansu deci da rastu sa oba roditelja. Dajte sansu tako sto cete sesti i bez svadja razgovarati i doneti zajednicku odluku. Najlakse je pokupiti svoje kantice, lopatice, grabuljice i rasturiti brak. Ostro osudjujem preljubu/prevaru (kako god), ali definitivno nekada treba napraviti presedan, posebno ukoliko nemas adekvatan dokaz da se pomenuta "dogodila". Jos jednom: dajte sansu svojoj porodici.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 11:33:05 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Sve bih ucinila za moje sence:)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Galata draga,niti si ti luda ni psihoticna a jos manje ishitrena..Da ,prevare se desavaju .Ti si mislila da ti je brak savrsen a ocigledno nije.Ja mislim da su te poruke dovoljan dokaz prevare.Mislim sta jos treba?? Da ih uhvatis na gomili??I kakvo je to njegovo ponasanje?Kao on je ljut eto napada ga njegova luda zena...ma daj..Moji su razvedeni...isti razlog samo sto se mama zaljubila(navodno),ja sam tada imala 13 god.Da mi je neko rekao da ce se moji razvesti ne bih mu verovala.Bili smo savrsena porodica.Toliko o savrsenstvu.Ja sam ostala sa tatom,vidjala sam normalno i kevu i evo nista mi ne fali,zavrsila sam skolu,radim imam muza..Dakle ostajati u takvom braku zbog dece je cisto sranje(izvinite na izrazu).Ako ste civilizovani deci nece nista faliti.Zasto da Galata koja je jos mlada zena zarobi sebe emotivno?Deca su najbitnija ali kao sto neko rece ona ce kad tad otici od kuce..i sta onda??I kako da porazgovara sa njim kad je zaboga ON ljut.Ovo je delikatna situacija ljudi,razvod nije lak ni za koga niti je to odluka koja se donosi lako.Ali evo vam pitanja.Koliko sranja bi trebalo da trpimo da bi ostali u braku zato sto tako nalazu pravila?On je nju prevario.Sve sto su gradili je bacio u vodu zbog tamo neke... On je izigrao njeno poverenje a ne obrnuto!!I ako ne mozes da predjes preko toga pakuj stvari i idi ili nek on ide.Deca ce naravno vidjati oca  jer kapiram da nisi tolika budala da im to uskratis.Nemoj od sebe da napravis emotivnog invalida zato sto imate decu ili sto ce ljudi pricati eto razvela se i ostalih gluposti.I svi koji misle da je lako otici posle 7,ili 8 ili 3 godine se varaju.To nikad nije lako a ja licno verujem da ljudi dobro razmisle pre nego sto naprave takav potez.Za to treba imati hrabrosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N97
Da ne pametujem ja previshe, ali ti bi trebalo poshteno da izvagash shta je bolje za tvoju decu, ali poshteno.
Da se razumemo, ni ja ne bih oprostio zheni da me prevari, i verovatno je vishe ne bih pipnuo u zhivotu. Medjutim, ako smo oboje realni, mozhemo da zhivimo pod istim krovom. Takvih brakova ima mnogo vishe nego shto mi naslucujemo.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 17:04:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.