Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto muskarci nemaju hrabrosti da pridju devojci?  (Pročitano 85253 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Много си чекао. А што се дуже чека то се теже одлучује. Кладим се да је том "методом" не би смувао ни наредних пар месеци.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ma fora je u tome shto je niki pogreshno prochitao njene namere - ona je htela sex te vecheri kad su se napili ,jer to je uobichajena zenska taktika (napiju se jer tako skidaju deo odgovornosti za ono shto se desi) . to shto je niki davio nekim romantichnim glupostima njoj je izgledalo samo kao znak njegove slabosti.

moj savet za njega je da ne odustaje olako ,jer s tim tipom devojke ,otvorice mu se verovatno i druga prilika . kad se to desi ,ako postupi odluchnije imace ono shto zeli. i nek zaboravi na neku veliku ljubav sa njom - ona jednostavno nije sposobna za to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ti si stvarno stručnjak za ženska srca,samo što to ne ide baš tako Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ovde se ne radi o nikakvim srcima ,nego o tome da je dotichnoj zenskoj osobi bio potreban sex ,na koji se navikla dok je bila u vezi sa svojim bivshim ,i za koji je niki bio glavni kandidat Smile naravno ,ona to nije mogla otvoreno da mu kaze (da ne bi ispala fuxa) ,ali sve je vodilo ka tome - naravno kad se bivshi vratio u kombinaciju ,niki je brzo ispao (ona se jednostavno vratila poznatoj stvari,jer je niki nije impresionirao) .

medjutim ,nije sve propalo za nikija ,kad ta veza pukne sledeci put ,ima shanse za njega Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
dakleM... reloader je u pravu kada kaze 'mnogo si cekao'
a bf da se 'vratila bivsem, jer je nisi impresionirao'- tj. ne dovoljno
(za ovo ostalo se ne slazem)

pretpostavljam da si previse oklevao... propustio si par prilika Smile
trebao si da je poljubis za NG, ili koji dan kasnije, dok ste se ljubili u obraze i vrat Smile
zenski svet vise ceni kada muskarac pokusa, makar i ne uspe, nego kad ne pokusa uopste...  Smile
(primera radi, ne vole pitanja tipa 'da li mogu da te poljubim' Smile treba malo odlucnosti, pa makar ti kazala 'nemoj' Smile )
p.s. ovde sam se uhvatila za taj poljubac koji je, koliko vidim, par puta 'visio u vazduhu'

razmisli o tome    Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 13:33:59 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
dakleM... reloader je u pravu

Па како... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kod takvih situacija se svakako neko nadje povredjen/uvredjen/zacudjen... i samo ta osoba zna sta joj je na dusi, odnosno kako to dozivljava. Presudnu ulogu su svakako odigrale emocije, jer da jednoj osobi nije stalo do druge, ovakvih tema ne bi ni bilo. Medjutim, nakon izvesnog vremena (ipak vreme "leci sve", a opet na dusi "ostaju oziljci"), covek se zapita "sto mi je sve to tebalo?" Smile Nema tu dileme, vecito ce srce i razum biti u raskoraku, koliko god mi pokusavali da "upravljamo" sopstvenim emocijama i makar ublazimo bilo sta u bilo kom trenutku.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
daklem , dragi niki , da izvedemo zakljuchke - gotovo je sigurno da ce veza izmedju te devojke i njenog bivsheg/sadashnjeg da pukne i to verovatno u roku od nekoliko meseci. kad dobijesh tu informaciju ,sachekaj par dana i kreni u odluchnu akciju. iskoristi to shto ste se gotovo smuvali proshlog puta kao polaznu osnovu i onda predji u odluchnu akciju - i nikao se ne zaljubljuj u nju Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
on je vec zaljubljen u nju  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
znate kako ako devojka oce sex ona i u srbiji pridje muskarcu, ali ako joj se svidja taj decko retko koja ce da mu pridje prva i mislim da je to normalno
gresis, ovaj....grdno gresis, sinak  Smile
Bar ovdje u preemancipiranoj Njemackoj je to drugacije. Nakon par vodki se mijenjaju uloge. Velik grad, brzo se zivi, sve je hip i ne znas gdje ces se probuditi, kod sebe ili kod nje.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.