Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto muskarci nemaju hrabrosti da pridju devojci?  (Pročitano 85262 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mislim da znam na sta je mislio raznosac ....

heh....nemas ti pojma sta raznosac misli  Smile Smile Smile ...kakve planove kuje  Smile Smile Smile

bilo kako bilo....

...kokretno u Kanadi, ali u principu to je tako svuda gde je drugaciji sistem vrednosti, starije dame  Smile (ufff  Smile Smile ...ko je probao zna ocemu ja to pricam), biraju mladje momke i to tako sto im prve prilaze, kupuju im pice ('pitje', ne pizze  Smile ...sta znam, kakvi ste dvosmisleni, pomislicete svasta Smile Smile ), sedaju za sto gde sedi potencijalni je..c  Smile, bez ikakvog ustrucavanja, iako ih kuci ceka muz, deca, koja su slicnih godina kao i potencijalni je..ci  Smile. Jedino sto njih interesuje jeste sex za sat-dva. Tu onda dolazi do iznajmljivanja apartmana, a ostalo je istorija  Smile Smile Smile

Obicno su vrlo atraktivne, u odnosu na godine i samo ih interesuju zgodni mladici  Smile, druge ni ne gledaju.  Smile Smile
Uglavnom su to dobrostojece (mislim na finansije  Smile ...opet ste na nesto drugo pomislili, znam  Smile ) gospodje. Ja  imam ortaka, koji je svoju akciju snimao camcoderom i zatim ucenjivao doticnu...nije ni to lose, ali mozes da najebes Smile, na njegovu srecu, on je prosao bez problema i uspeo je da od gospodje izvuce pare za novi BMW Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Cccccc,cime se vi bavite. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Smile Smile Smile Smile
Matori car si!To je život sunce ti poljubim  :mrgreen:Jedino ta ucena i nije baš neki fazon.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Pa dobro sada, cime se bavi? Pa nije ukrao, ubio, izdilo... Baba mu kupila BMW jer ima se odakle i sto sada  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
znate kako ako devojka oce sex ona i u srbiji pridje muskarcu, ali ako joj se svidja taj decko retko koja ce da mu pridje prva i mislim da je to normalno

sto se tice toga da nisam izlazio iz zemlje to je tacno ako se srbija prostire od grcke na jugu do danske na severu ali pusticu vas svetske putnike da mi pricaju kako je u inostranstvu
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
znate kako ako devojka oce sex ona i u srbiji pridje muskarcu, ali ako joj se svidja taj decko retko koja ce da mu pridje prva i mislim da je to normalno
gresis, ovaj....grdno gresis, sinak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Devojke ovde ne prilaze zbog raznih etiketa koje im nabacuju isfrustrirani likovi.Zbog istog-ne "daju"se tako lako.Ja sam lično čuo milion puta kako vredjaju devojke koje su slobodnijeg ponašanja-čitaj:spontane. Sve je sje...o ovde i ništa me ne čudi što su se muškarci i žene otudjili jedni od drugih.Nikom to ne prija a tako je i biće još dugo..
Ceo školski sistem je loš,u porodicama je sex tabu tema,nema edukacija u vezi emocija,muško-ženskih odnosa(kao u mnogim zemljama),tek ponešto.Na tv-u sve sami gosti i trabunja se o koječemu a na ulici-u školama-na poslu--svi otudjeni.Glumatamo život,jbg.Naravno da se ne prilazi.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mislim da znam na sta je mislio raznosac ....sama sam bila svedok da se u americi(tamo sam bila pa znam) stvari na tom polju zavodjenja resavaju mnogo drugacije..tamo se prilazi nenormalno..ljudi skoro svako vece imaju sex sa nepoznatima...

Zato i jesu tako degenerisano drustvo generalno...  Smile
I ne znam samo sta je ovde pohvalno...

Ovde se prilazi i uzvraća na nekom nivou od pre 50 godina.

Ako cemo posteno, tad je bilo mnogo teze "smuvati", mada si malo preterao za godine... A ti bi sve "na izvolte", da se ne potrudis...  Smile  Mozes da poradis na svojoj muskosti, kad ovde ne budes imao problema, mozes misliti kakav bi onda haos mogao da pravis da se pojavis na strani...  Smile

...kokretno u Kanadi, ali u principu to je tako svuda gde je drugaciji sistem vrednosti, starije dame  Smile (ufff  Smile Smile ...ko je probao zna ocemu ja to pricam), biraju mladje momke i to tako sto im prve prilaze, kupuju im pice ('pitje', ne pizze  Smile ...sta znam, kakvi ste dvosmisleni, pomislicete svasta Smile Smile ), sedaju za sto gde sedi potencijalni je..c  Smile, bez ikakvog ustrucavanja, iako ih kuci ceka muz, deca, koja su slicnih godina kao i potencijalni je..ci  Smile. Jedino sto njih interesuje jeste sex za sat-dva. Tu onda dolazi do iznajmljivanja apartmana, a ostalo je istorija  Smile Smile Smile

Pazi, decko je 'ladno muska kurva...  Smile

Devojke ovde ne prilaze zbog raznih etiketa koje im nabacuju isfrustrirani likovi.Zbog istog-ne "daju"se tako lako.Ja sam lično čuo milion puta kako vredjaju devojke koje su slobodnijeg ponašanja-čitaj:spontane. Sve je sje...o ovde i ništa me ne čudi što su se muškarci i žene otudjili jedni od drugih.Nikom to ne prija a tako je i biće još dugo..
 Ceo školski sistem je loš,u porodicama je sex tabu tema,nema edukacija u vezi emocija,muško-ženskih odnosa(kao u mnogim zemljama),tek ponešto.Na tv-u sve sami gosti i trabunja se o koječemu a na ulici-u školama-na poslu--svi otudjeni.Glumatamo život,jbg.Naravno da se ne prilazi.

Odlicno receno. Ako si sam pisao post, mogu samo da  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
@raznosac....hehe ....

@dulisha..nisam rekla da je tamo nesto pohvalno..bar sto se njihovog odnosa prema ostalom svetu tice...ali to nije tema..pohvalno je sto nemaju nikakvih sexualnih predrasuda...ali zato im je pola populacije zarazeno...
uglavnom,nista lepo da se kaze na tu temu Smile
opet sa druge strane,ovde se svi nesto uzdrzavaju od sexa zbog sveta,sebe,mame ,tate....i ko zna cega...
tamo-sloboda..
na nama je da prosudimo sta je bolje ...
toliko.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Negde sam napisala da cu jednog lika zvati na kafu,pa ako prezivim... I prezivela Smile
Odlicno je proslo Smile Nije to tako ni grozno napraviti prvi korak,a ne samo filozofirati -Zasto muskarci nemaju hrabrosti...

pa i filozofiranje ima neku svoju draz Smile samo se seti teme  Smile a znas na koju mislim xexexexe

Naravno mila  Smile

Ruku na srce,da nisam do sada ovoliko filozofirala,ne bi mi,u neka doba,ni palo na pamet da nesto uradim drugacije  Smile 
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.