Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:54:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 324 325 327 328 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1134322 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Vecina vojnika dolazi iz siromasnih krajeva, najsiromasnijih delova zemlje gde je ekonomija propala i gde su svi na kristal- metu i svi su vicni oruziju gde nema nikakvih prospekta . Svaki uspesan kandidat je placen $40.000 dolara i pare su vecini glavni razlog. Ti ljudi su samo potrosni materjal,oduvek su bili ,najnizi stupanj egzistencije.
a,jos jedna dobra stara prica-"nisu svi vojnici takvi,u stvari su uglavnom super,nego su ti tu seljacine i prostaci,pa,eto..."
da,da,kako da ne.

ne pricaj kojesta bre,njihova vojska,odakle god njeni pripadnici bili,je obicna bagra krvozednih kriminalaca,ubica i picki.
ako zaista verujes u te svoje price,idi tamo pa pogledaj,ili jos bolje-pitaj @boskoyogija,koji radi trenutno u Iraku,sta misli o americkim vojnicima generalno.vec znam sta ce ti reci-ili da ih izbegava,jer zna covek s kim (ne treba da) ima posla,ili da je sve to ista olos.  Smile

samo naivcine ce pokusavati da ih pravdaju i vade blesavim pricama slicnim onim "nisu oni los narod,samo imaju nevaljalu vlast" pricama.  Smile

kolko su ljudi postali naivni danas,strasno...  Smile

da necu jos mozda cuti od tebe i da je americka vlast u stvari super,samo su bili malo nervozni 9.11.01.,pa su pobili 3000 ljudi,a onda opet bili nervozni,pa poubijali pola Iraka i Afgana,ili su mozda i piloti u bombarderima 99te bili malo nervozni i prosti,pa su ubijali sta su stigli...ili su mozda slucajno bacali napalm i otrove po Vijetnamu? i okupirali Koreju? itd,itd...

ti si covece naivan ko da si tamo rodjen,jbt...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Nov 2010, 17:03:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

ako zaista verujes u te svoje price,idi tamo pa pogledaj,ili jos bolje-pitaj @boskoyogija,koji radi trenutno u Iraku,sta misli o americkim vojnicima generalno.vec znam sta ce ti reci-ili da ih izbegava,jer zna covek s kim (ne treba da) ima posla,ili da je sve to ista olos.  Smile

To je mozda istina, samo bez tih vojnika ne bi bila ni njemu sljake tamo. A sada bas me zanima zasto on radi bas u Iraku. Mozda zbog novca, al nisu li svi nekako bas zbog tih para tamo  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
To je mozda istina, samo bez tih vojnika ne bi bila ni njemu sljake tamo.
jeli,jesi cuo ti mozda za gradjevinu?za Mostogradnju,Trudbenik,itd...
za silne ugovore izgradnje bolnica,aerodroma,mostova,puteva i ostalog,koje su te firme,nase firme,imale tamo?
e sad,da,obim tih ugovora se postepeno smanjio pred kraj SFRJ,a posle je bio i Sadam,koji nije mnogo ucinio za razvoj,tj-nije se tolko gradilo,ali,mislim,to ne znaci da nije bilo posla za strance,i jos bitnije-to ne znaci da je sad sa americkim svinjama tamo bolje.ne,naprotiv,sada je tamo pakao.
i varas se ako mislis da je cak i samim americkim svinjama lepo,jer je i njima odavno dokurcio taj rat,kad su videli kako ih obicni civili jebu u dupe uz mnogo manje resurse i fondove.
te americke i NATO pizde bre beze kuci samo kad vide kako im IED cepa one krntije na pola,a kamoli kada i same popiju metak u guzicu.

sve u svemu-ti ratovi su jedna obicna pljacka,koja je svakome,i to ne samo svakome u tom regionu,nego celom svetu,cak i zemljama koje nemaju tamo vojnike,donela samo zlo i patnju.
jedini koji su profitirali na tome su sitni muljatori(sverceri,korumpirani vojnici(ako uopste i ima takvih,posto mi prosto izgleda neverovatno da CIA i Pentagon dozvole ikome,pogotovu obicnim smrtnicima,da nesto muljaju tamo i bogate se na svoj racun)) i Americki vladari koji sisaju krv celom svetu.
njih boli kurac cak i za njihov sopstveni narod.sto se i vidi,jer on ne zivi nista bolje otkako su njihovi vojnici oteli te zemlje.
nego su samo vladajuca govna,i njihovi partneri,ti koji su iz svega toga izvukli korist.

i opet po starom-ceo svet jebe jedna ista fasisticka tvorevina,sramota i tuga sveta,opet vrsi genocid i pljacku,i opet,i posle 200 godina,odrzava epitet "Zemlje slobode" koja ide da "oslobadja druge od diktature".

kad pomislim na takve stvari,i ja sve vise pocinjem da verujem da stvarno i jesmo postali od majmuna.  Smile
Mozda zbog novca, al nisu li svi nekako bas zbog tih para tamo  Smile
ne,nego su zato sto im je stalo...  Smile Smile
daj,molim te...
uostalom,aj da razmislimo-zasto se placenici zovu tako?pa,normalno,zato sto dobijaju platu za ratovanje!
ja ne kazem sad da je @bockoyogi poput vecine drugih placenika,da ga boli kurac za civile i pravdu,i da samo gleda kako da zaradi.ne.ali,mislim,covek nije otisao tamo da uziva u pejzazima.otisao je da radi,da zaradi.
i mada verujem da je on tamo ucinio par dobrih dela,i da radi svoj posao savesno i posteno,vecina drugih nije poput njega.
a oni drugi sto bleje tamo,sto nose "US Army" oznake na sebi,oni takodje nisu tamo iz principa,nego iz zedji za naftom.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2010, 17:22:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
jeli,jesi cuo ti mozda za gradjevinu?za Mostogradnju,Trudbenik,itd...
za silne ugovore izgradnje bolnica,aerodroma,mostova,puteva i ostalog,koje su te firme,nase firme,imale tamo?
e sad,da,obim tih ugovora se postepeno smanjio pred kraj SFRJ,a posle je bio i Sadam,koji nije mnogo ucinio za razvoj,tj-nije se tolko gradilo,ali,mislim,to ne znaci da nije bilo posla za strance,i jos bitnije-

Sadam je bio i ranije, samo kasnije je bilo manje posla al iz razloga rata u Kuvajtu i kasnijih sankcija prema Sadamovom rezimu tako da bas nisu imali para da grade. Inace, Sadam je igrao kako su mu svirali Ameri, rekli im da im se hebe za taj Kuvajt pa se ovaj napalio pa resio da opljacka taj Kuvajt kad se Amerima hebe. POsle su naravno Ameri "oslobodili" taj Kuvajt, istamburali Sadama i kasnije mu dosli glave.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar II
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
da,znam sve sta se dogadjalo.ja pricam o tome da taj rat,tacnije,ti ratoVI nisu doneli nikome nista dobro,cak ni onima koji su ih vodili(vojnicima),ni onima za koga su se kobajagi vodili(americka goveda od naroda).

samo idiot moze da veruje,uopste,u pojam "rat protiv terorizma",a kamoli tek u njegov tok i legitimitet.

protiv koga rat?protiv onih koji su napravili parking od Menhetna?pa,ti vam dragi moji sede u onoj supi ispod velikog kurtona u Vasingtonu.

a pre tog rata bili su drugi,samo pod drugim nazivima i parolama-oslobadjanje Koreje,pa oslobadjanja Vijetnama,pa oslobadjanje Kosova... od koga?od zli dusi i ljubomorci...

i 200 godina oni tako sisaju krv i 200 godina oni su (za mnoge jadnike) bastion demokratije i pravde.

da sam na mestu Putina,ili nekog Kineskog ili Indijskog drzavnika,izasao bih pred UN,i pitao ih sve lepo,ko sto je i Hruscov umeo da ih zajebava-"jelte,a od koga vi to spasavate svet u Afganu i Iraku?od zli dusi?od mracne sile?od uroka?koga?"
bas da im vidim face u prvih par sekundi,dok su jos zapanjeni,pre nego sto pocnu da recituju dobar stari bullshit "od diktatora,tiranije,Al Kaide,terorista" i slicnih kuraca palaca...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Nov 2010, 17:41:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
samo idiot moze da veruje,uopste,u pojam "rat protiv terorizma",a kamoli tek u njegov tok i legitimitet.
Ima ih ovde ne pitaj
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ima ih ovde ne pitaj
znam.znam to vrlo dobro,nazalost.
i bas sam i pisao o tome kako su takvi idioti ti koji i dozvoljavaju svetskim ubicama da rade sta oce.

jer dokle god ima takvih budala,takvih sramota,i to cak i medju samim narodima koji su bili muceni i ubijani,bice i tih ubica.dokle god ima ko da im veruje,i jos gore-da ih brani i podrzava,bice i njih i njihovog zla.
i bas mi se zato toliko i gade takve spodobe.pogotovu ovdasnje.jer se mislim-ako oce da budu djubrad,neka budu.al neka onda makar odjebu odavde.ali nece oni,sladje im je ovde da lade jaja i uzivaju u neradu,nego da tamo crkavaju za bednu paru,u tom "savrsenom,divnom,neporegsivom" kapitalizmu(jos pritom americkom-gde ces bolje od toga...)
« Poslednja izmena: 01. Nov 2010, 17:48:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne moze bolje brate, to je killing machine.
zivela demokratija

IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

a pre tog rata bili su drugi,samo pod drugim nazivima i parolama-oslobadjanje Koreje,pa oslobadjanja Vijetnama,pa oslobadjanje Kosova... od koga?od zli dusi i ljubomorci...

Dobro, Koreja je imala tu nesrecu da su Rusi, Ameri i Kinezi hteli da ih "olsobode". Ne znam od cega, niko im valjda njie rekao da su Japanci '45 kapitulirali i otisli na ostrvo.
Slicno i sa Vijetnamom, i komunisti uz pomoc Rusa i Ameri su hteli da ga "oslobode",  i tu im niko nije rekao da su Francuzi otisli iz Vijetnama par godina ranije.

da sam na mestu Putina,ili nekog Kineskog ili Indijskog drzavnika,izasao bih pred UN,i pitao ih sve lepo,ko sto je i Hruscov umeo da ih zajebava-"jelte,a od koga vi to spasavate svet u Afganu i Iraku?od zli dusi?od mracne sile?od uroka?koga?"
bas da im vidim face u prvih par sekundi,dok su jos zapanjeni,pre nego sto pocnu da recituju dobar stari bullshit "od diktatora,tiranije,Al Kaide,terorista" i slicnih kuraca palaca...  Smile

Pa nece Rusi to da kazu, recimo za Kosovo i nasilno menjanje granica, jer bi ih neko pitao za Obhaziju i Osetiju. Kinezi isto nece da izlete ko zdrebe pred rudu da ih niko ne podseca na Tibet (u koga su usli posle drugog svetskog rata). A sada, ni Rusi ni Kinezi nesto ne gotive dzafere pa ih niko i ne spominje jer zanju sta su ovi zacrtali.

Ima ih ovde ne pitaj

Dobro, ljudi veruju u sve i svasta, u "demokratiju", "socijalizam", "okultizam" i ostalo, pa neki veruju i u Holivud, valjda im je tako lakse.  Smile

Ne moze bolje brate, to je killing machine.
zivela demokratija

E, prevrno sam internet da nadjem ovo  Smile Smile

Al ajde malo da se nasmejemo, ALbanci su ranije ovako slali decu pred tenkove za vreme Juge pa smo se smejali vicevima  Smile

« Poslednja izmena: 01. Nov 2010, 18:45:45 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 324 325 327 328 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:54:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.