Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 10:13:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 600 601 603 604 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1139764 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ти баш волиш да зајебаваш Амере... Smile
Ja samo nikome ne ostajem duzan.  Do sada sam cutao u vecini slucajeva, sada necu.  Naslusao sam se kako pljuju sve ostale samo nikada ne gledaju sebe, i misle da su toliko pametni.  Pa dobro, posto se razumeju u Geos, Istoriju i ostale predmete, rekoh da ih ispitam.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ja samo nikome ne ostajem duzan.  Do sada sam cutao u vecini slucajeva, sada necu.  Naslusao sam se kako pljuju sve ostale samo nikada ne gledaju sebe, i misle da su toliko pametni.  Pa dobro, posto se razumeju u Geos, Istoriju i ostale predmete, rekoh da ih ispitam.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0

What' up you crazy Serbian motherfucker  Smile

IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Evo, vidiš da se bistri ovde za sve pare!  Smile  Dobismo i novu vladu sad pa što više saznajemo o njoj, to se više ''oduševljavamo''.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
Амерички новинар: САД су се оградиле од света „завесом CNN“

Познати новинар и водитељ емисије Keiser Report на каналу RT Макс Кајзер сматра да власти САД, у садашњим тешким временима, покушавају да имитирају своју некадашњу успешност на међународној арени помоћу канала CNN.

МОСКВА, 28 април — РИА Новости. Американци, који чине 5% светског становништва, се налазе под„завесом CNN“ и не примећују како је осталих 95% становништва одавно почело да живи у постамеричком свету, смата Марк Кајзер, водитеља емисије Keiser Report на каналу RT.

Свет са једним тежиштем је замењен светом са више центара. Постали смо сведоци удаљавања од идеологије XXI века, која нам је донела глобалну хегемонију САД, сматра он. На међународној арени су се појавили нови политички играчи – земље БРИКС, „азијски тигрови“, латиноамеричке земље СЕЛАК, које су почеле свој властити пут развоја, који се разликује од западног.

Према мишљењу Макса Кајзера, говори Џона Керија и Хилари Клинтон, који и сада по старој навици оправдавају још једно мешање – овај пут у ситуацију у Украјини – уобичајеним методама глобалног идеолошког притиска, показују да су се заглавили у прошлој епохи процвата америчке хегемоније.

Како су становници Источне Немачке, за време изолације Берлинским зидом од Западне Немачке, заостајали у многим сферама од својих западних суграђана, тако сада америчко становништво заједно са својим лидерима није у току збивања. А, све зато што они гледају CNN и верују свему што им се прича о инвазији Русије у Украјину, о светости Вол стрита и о томе да је Америка и сада „светлећи град на брду“, како ју је називао Роналд Реган.

Налазећи се у свету илузија, који је направио CNN, а у ком САД самоуверено остварују своје циљеве, 330 милиона Американаца све мање иду у корак са међународном заједницом.

Било би дивно, кад би Америка престала да решава све конфликте помоћу беспилотних летелица, да аутократски намеће своју вољу и кажњава своје политичке противнике, сматра Макс Кајзер.
опширније: http://serbian.ruvr.ru/news/2014_04_29/Americhki-novinar-SAD-su-se-ogradile-od-sveta-zavesom-CNN-3919/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
МОСКВА, 28 април — РИА Новости

Ko ce objaviti neg RIA Novosti  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Evo, vidiš da se bistri ovde za sve pare!  Smile  Dobismo i novu vladu sad pa što više saznajemo o njoj, to se više ''oduševljavamo''.  Smile
Vidim, mentoli od ljudi, jebi ga, Srbi se ponasaju ko Ameri kada su izbori.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ja te amere ne volim nikako..pa ponekad ih i mrzim....i imam i svojih razloga a i ovako nekih generalno ljudskih razloga za to imam... Smile

a eto..gledam ovaj tornado ili sta je vec bilo...obvo neki dan...
i tacno mi je bilo zao tog naroda... Smile i volio bi da se to nije desilo... Smile

ne znam sad..jebo im ja mater...sazali se covjek nekako na njih... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 29. Apr 2014, 16:53:34 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Pa to su budale koje nikada ne nauce da se ciste a znaju da ce Tornad-i dolaziti svake godine.  To isto ko imbecili dole u Luizijani, pogotovo New Orleans
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
a eto..gledam ovaj tornado ili sta je vec bilo...obvo neki dan...
i tacno mi je bilo zao tog naroda... Smile i volio bi da se to nije desilo... Smile

ne znam sad..jebo im ja mater...sazali se covjek nekako na njih... Smile

Smile

Sami pali, sami se udarili, sto se tice tornada, sagrade kucu od drveta, jeftino, posle pet godina opet, ako ih potrefi, ako ne, opet dobro, kako padne pasulj. Nit zavidim nit zalim...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 600 601 603 604 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 10:13:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.