Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:19:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Европу  (Pročitano 9301 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koliko puta treba da se napiše: Rusi nas nikad nisu bombardovali

(zar nije mnogo gori onaj što sprovodi silu)
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 12:08:54 od milkec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Nisu, ali su nas malo ispalili da ce da nas brane(S-300, specijalci koji stizu, flota iz Crnog mora koja krece....), a mi se primimo ko ovce pa nas omlate ko suvu sljivu..... Smile  Bas im hvala....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@littlegirl nemas odgovor za ovo?
     milkec     uostalom, jedan je platio zbog kršenja ustava i izručenja Miloševića
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Elem, da se razumemo....Naravno da je strasno licemerje zapada otimanje Kosova, ali mislim da se mi ovde razlikujemo u nacinu na koji bi vratili to Kosovo ako je ikako moguce.
Moje misljenje je da smo devedesetih vodili istu ili slicnu politiku kao i sada a to je - u pocetku blago zaostravanje retorike sa svetom i podrska Rusije, a kasnije je sve otislo u 3 pm, a podrska Rusije ostala na recima i papiru(kao i sada). Tako da mislim da smo vec jednom probali ovo sta sada hocemo i nismo uspeli, znaci taktika nam ne valja.
Moje misljenje je da treba uci u EU, jacati ekonomski, stvarati saveznistva sa zemljama koje se nesto pitaju u svetu i okretati pricu na nasu vodenicu ako je ikako moguce, i tako se boriti za nase interese.
Mislim da bilo kako drugacije ce samo po nama da puca dok se velike sile igraju.

I zbog ovoga ne mislim da sam i promil manji patriota nego neki koji bi hteli da idu u rat za Kosovo ili u razne saveze sa Rusijom i Belorusijom....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Значи, видимо са Владимиром Путином, лидером слободних народа света
Гледај... Осим те дефиниције слободе која подразумева "сувереност и неокупираност земље, одсуство страног утицаја у одлучивању њене владе"

постоји и друга дефиниција слободе, а то је да су појединачни грађани равноправни: како међу собом унутар државе, тако и са другим појединцима у другим државама света.

По тој другој дефиницији, Русија је неслободна земља, прилично ужасна диктатура коју опозициони активиста и првак мице Гари Каспаров назива полицијском државом.

Све те земље које наводно чине "слободарски фронт": Венецуела, Иран, Куба, Северна Кореја, Белорусија,
све до једне имају ауторитарне диктаторе: Чавез, Ахмадинежад, Кастро, Џонг-ил, Лукашјенка.

А све земље "злог Запада који гуши слободу" имају смењиву власт са системом контроле: оде Блер и ником ништа.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 12:47:34 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Значи, видимо са Владимиром Путином, лидером слободних народа света
Гледај... Осим те дефиниције слободе која подразумева "сувереност и неокупираност земље, одсуство страног утицаја у одлучивању њене владе"

постоји и друга дефиниција слободе, а то је да су појединачни грађани равноправни: како међу собом унутар државе, тако и са другим појединцима у другим државама света.

По тој другој дефиницији, Русија је неслободна земља, прилично ужасна диктатура коју опозициони активиста и првак мице Гари Каспаров назива полицијском државом.

Све те земље које наводно чине "слободарски фронт": Венецуела, Иран, Куба, Северна Кореја, Белорусија,
све до једне имају ауторитарне диктаторе: Чавез, Ахмадинежад, Кастро, Џонг-ил, Лукашјенка.

А све земље "злог Запада који гуши слободу" имају смењиву власт са системом контроле: оде Блер и ником ништа.

Обе дефиниције слободе се могу свести на једну - "негативна слобода". И ту дефиницију нисам дао ја него рецимо извесни Исаија Берлин. Ја се тиме бавим у свом Есеју о слободи.
Узгред, рецимо и да постоји "позитивна слобода", слобода ЗА нешто, за стварање праведнијег друштва, и томе слично...

Што се тиче "негативне слободе", то је искључиво слобода ОД нечега. А то нешто је оно што би угрозило неки идентитет. У том смислу слобода је слобода идентитета. Варијације на тему су национална слобода, слобода грађанина, слобода радника, слобода припадника сексуалне мањине, слобода члана породице... које често сметају једна другој.
Рецимо да је Северна Кореја слободна од Сједињених Држава, као што је и Спарта била слободан од Персије. Иначе, ко зна историју лако ће доћи до закључка да је Персијанац као "грађанин" (односно поданик) био слободнији од Спартанца, од своје власти. Био је више остављен на миру... Можда је и грађанин САД тако слободнији од грађанина НДР Кореје... Само можда, с обзиром докле се у Америци стигло са надгледањем.

А за Каспарова све нешто патим од болова, заправо искрено му желим све најгоре... Да будем брутално искрен, ако ми Срби немамо ту слободу да тако третирамо Чедомира Јовановића, добро је да Руси дају себи такву слободу Smile
Блер оде, ма није ваљда... Ономад милион људи демонстрирало у Лондонистану да Британије не напада Ирак, а ови ипак напали. Успут убише неког новинара. Није ли Буш успешно лажирао изборе 2000. што ни Слоби није пошло за руком!?
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
А за Каспарова све нешто патим од болова, заправо искрено му желим све најгоре...
Jos kad bi mu braca Rusi dali metak koji on verovatno zasluzuje, nasoj sreci ne bi bilo kraja.....Da bude slobodan od Rusije....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Не пријатељу, него да Русија буде слободна од њега Smile
Тако се и онај бивши шпијун и издајник лепо распао у Лондону.

Него, видим доста је полемика о томе шта треба радити, поставио сам анкету код мене на сајту, па рецимо да би ме занимали ваши ставови.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Не пријатељу, него да Русија буде слободна од њега Smile
Тако се и онај бивши шпијун и издајник лепо распао у Лондону.
Znaci opravdavas ubistva kao vid politicke borbe....Lepo, lepo....Patriotski....A koliki je korak od likvidacije politickog protivnika do likvidacije svih koji drugacije misle? Brisanja svih poruka sa foruma koje ti se ne svidjaju? Paljenje knjiga pisaca koji te nerviraju? Znaci, pobijes 2-3 miliona Srba koji drugacije misle i tako ces odbraniti Kosovo?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
systemofadown
Залутао си пријатељу,
Каспаров нија два до три милиона, уосталом колико је грешиш, лако је доказати једним аргументом: Где си видео да Путин (који је кажеш неког ликвидирао), стављао неистомишљенике у логор? А?!? Ајде да видим, покажи.
Они други гурају неистомишљенике у логоре у Гвантанаму и Абу Гаибу.
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:19:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.