Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:09:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Европу  (Pročitano 9183 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
milkec

Ok, ajd' ti kao tako "pametan", reci nama "izdajnicima", sta je alternativa EU?

Čemu navodnici ?! Smile

Evropa nema alternativu (geografski), tu se slažemo..
ali fašistoidna organizacija poznatija kao EU postoji duže vreme bez nas, i mi bez njih, i relativno dobro funkcionišemo..
e sad sysdown- jebiga gay brakovi nisu dozvoljeni, i malecka- prostitucija nije legalizovana... ali ako vam se "evropske vrednosti" dopadaju znate gde ćete ih naći.. samo verujte i pratite put integracija...

a nas Srbe ostavite da se sami snalazimo  Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 11:13:28 od milkec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
i mi bez njih, i relativno dobro funkcionišemo..
Ovaj, a kada smo to dobro funkcionisali bez njih? Kad su plate bile 10 maraka? Ili 6? Ili 2? Mi smo iz sranja i poceli da se izvlacimo kad nam je te EU dosla u pomoc(a ne Rusija) u vidu fondova i kredita, plus privatizacija. Zato nemoj pricati gluposti, ili bar razmisli pre nego sto nesto napises. Ove gluposti za gay brakove i prostituciju necu ni da komentarisem.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
do 91 kad su nam uveli sankcije i ratove (ali to je druga tema) bili smo ekonomsko veoma jaki i nesvrstani... saradnja-da, prodaja-ne
i bolje da ne komentarises gey brakove i evropsko  legalno prljavo meso, jer ce te se odreci malecka1 i ostali srpski vizionari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
do 91 kad su nam uveli sankcije i ratove (ali to je druga tema) bili smo ekonomsko veoma jaki i nesvrstani... saradnja-da, prodaja-ne
i bolje da ne komentarises gey brakove i evropsko  legalno prljavo meso, jer ce te se odreci malecka1 i ostali srpski vizionari
Eto resenja, da se mi lepo dogovorimo i vratimo lepo u 91 i da zivimo ko carevi.....  Smile Samo ce to male teze da ide, sada je 2008.... Ne znam kako si to zamislio da se ostvari....Ne bi bilo lose da se ima bar mala doza realnosti pri pisanju postova....Mislim, mozemo mi da pisemo, ma sta ce nama EU, eto mi smo 1967 ziveli ko kraljevi, pa cak i 1973 je isto bilo extra, imali smo crveni pasos i nisu nam trebale viza da idemo po svetu..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Čemu navodnici ?! Smile

Bas zato sto pitas Smile

Evropa nema alternativu (geografski), tu se slažemo..
ali fašistoidna organizacija poznatija kao EU postoji duže vreme bez nas, i mi bez njih, i relativno dobro funkcionišemo..
Jeli? Smile Dobro funkcionises? Pa sto se onda bunis kad nam uzimju Kosovo? Ne kapiram ...

e sad sysdown- jebiga gay brakovi nisu dozvoljeni, i malecka- prostitucija nije legalizovana... ali ako vam se "evropske vrednosti" dopadaju znate gde ćete ih naći.. samo verujte i pratite put integracija...

a nas Srbe ostavite da se sami snalazimo  Smile

Da, u Srbiji je jedini brend, koji je pozeljan i legalizovan je ljudska glupost- ... ima je u velikim kolicinama i na svim mestima Smile

Po cemu si ti veci Srbin od mene? Zato sto verujes u gluposti? Mozda je to merilo ...

Da se sami snalazite? Pa sto onda trazite "pomoc" od Rusa? Stvarno sramota ...

milkec
otvori temu o gay brakovima, da pojasnimo ...

uzimaju  nam  Kosovo zato što poštuju Medjunarodno pravo, ali nam ga nisu uzeli jer nismo član EU.. (inače glupi ljudi misle da nam tad ne bi tražili)

veći Srbin sam od tebe, bar po tome što ne mislim da je glupost jedini srpski brend..

a Rusi sami pomažu (npr zato što su protiv svetskog kriminala i bezakonja).. nego zašto vi ne tražite pomoć od EU, jel i vas boli nasilničko oduzimanje Kosova
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i bolje da ne komentarises gey brakove i evropsko legalno prljavo meso, jer ce te se odreci malecka1 i ostali srpski vizionari
Eto resenja, da se mi lepo dogovorimo i vratimo lepo u 91 i da zivimo ko carevi..... Smile Samo ce to male teze da ide, sada je 2008.... Ne znam kako si to zamislio da se ostvari....Ne bi bilo lose da se ima bar mala doza realnosti pri pisanju postova....Mislim, mozemo mi da pisemo, ma sta ce nama EU, eto mi smo 1967 ziveli ko kraljevi, pa cak i 1973 je isto bilo extra, imali smo crveni pasos i nisu nam trebale viza da idemo po svetu..... Smile

vracanje u 91? odakle li ta floskula dolazi   Smiley 1

dao sam ti primer koji nije nemoguce ostvariti u bliskoj buducnosti.. ali brate vracanje u 91!!! sad si me razocarao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
milkec
Opet ce Rusija da "stiti" mladjeg retardiranog brata ... Pa dokle ta "zastita"? Smile

dok ima svetskih siledzija, dotle (opet mislim da nismo retardirani, "srpkinjo")

Ne mozes ti ocekivati da oni postiju medjunarodno pravo, kad i sam premijer krsi Ustav, kad mu se cefne, zato i nemas pravo da se pozivas na medjunarodno pravo, kad ti je u sopstvenoj zemlji Ustav (kakav-takav) zadnja rupa na svirali.

ne secam se da je nekom oteo teritoriju, a i kršenje ustava (ako ga ima uopšte, preciziraj)  je unutrašnja stvar i nikako ne opravdava kršenje Medjunarodnog prava, naročito ako ga krše promoteri demokratije
uostalom, jedan je platio zbog kršenja ustava i izručenja Miloševića         

Rusi protiv svetskog kriminala i bezakonja? Pa i zapad je. Zar ne?

da i Zapad je, naročito na Kosovu koje vode ozvaničeni teroristi (priznati svojevremeno i od SAD)  gde cveta trgovina drogom i ljudima, i to sve za vreme njihovog mandata i KFORA   

Sako oduzimanje teritorije boli, ali krivci su tvoji igraci iz proslosti ...

to nisu moji igrači... ali su za dosmanlije izmisljeni... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
milkec

Ok, ajd' ti kao tako "pametan", reci nama "izdajnicima", sta je alternativa EU?

Ево ја ћу ти рећи шта је алтернатива.
Учлањење у Шангајску организацију, коју чине Русија и Кина, и још неке евроазијске земље. За почетак би могли да будемо посматрач као Иран или Индија.
Само то треба паметније извести него 1999. јер такве ствари се прво договоре, па онда изгласавају. Значи, видимо са Владимиром Путином, лидером слободних народа света, да ли је то изводљиво.

Ако није изводљиво, онда неутралност, са ослонцем на Русију, а у складу са резолуцијом Народне Скупштине.

Citat
Rusi protiv svetskog kriminala i bezakonja?

Да, против су. Шта те ту чуди?
Имаш нешто против Руса?!
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
i bolje da ne komentarises gey brakove i evropsko legalno prljavo meso, jer ce te se odreci malecka1 i ostali srpski vizionari
Eto resenja, da se mi lepo dogovorimo i vratimo lepo u 91 i da zivimo ko carevi..... Smile Samo ce to male teze da ide, sada je 2008.... Ne znam kako si to zamislio da se ostvari....Ne bi bilo lose da se ima bar mala doza realnosti pri pisanju postova....Mislim, mozemo mi da pisemo, ma sta ce nama EU, eto mi smo 1967 ziveli ko kraljevi, pa cak i 1973 je isto bilo extra, imali smo crveni pasos i nisu nam trebale viza da idemo po svetu..... Smile

vracanje u 91? odakle li ta floskula dolazi   Smiley 1

dao sam ti primer koji nije nemoguce ostvariti u bliskoj buducnosti.. ali brate vracanje u 91!!! sad si me razocarao Smile
Naravno da jeste nemoguce. 91 smo u svom sastavu imali malo vise republika u svom sastavu nego sad. 91 je Kosovo bilo u Srbiji. 91 nismo bombardovani i unisteni. 91 nje bilo hiperinflacije. Al dobro, zivi u zabludi slobodno.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Evo konkretne pomoci od brace Rusa
Brisel -- Rusija nikada neće primeniti vojnu silu u rešavanju problema jednostrane nezavisnosti Kosova, izjavio danas Dmitrij Rogozin.

"Primene sile, naravno, nikada neće biti", rekao je stalni predstavnik Rusije u NATO-u, u intervjuu na televizijskom kanalu Vesti.

I sta cemo sad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:09:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.