systemofadown Залутао си пријатељу, Каспаров нија два до три милиона, уосталом колико је грешиш, лако је доказати једним аргументом: Где си видео да Путин (који је кажеш неког ликвидирао), стављао неистомишљенике у логор? А?!? Ајде да видим, покажи. Они други гурају неистомишљенике у логоре у Гвантанаму и Абу Гаибу.
Gledao sam na vestima da ga je drzao u zatvoru malkice, da se ohladi i dobro razmisli posle mitinga koji su bili protiv vlasti naravno... Al dobro, to se verovatno ne racuna. Inace, oni drugi u zatvor stavljaju clanove Al Kaide ako nisi primetio, a za njih bas i ne mozes reci da su politicki neistomisljenici, vec teroristi....
Citat
Protest je počeo pošto su pripadnici OMON-a (policija za rasturanje nereda) dovedeni u kazneno-popravni logor br. 5 (Oblast Amur, rejon Skorovodino, selo Taktamigda) i počeli da masovno batinaju zatvorenike. Ljudi u maskirnim uniformama i pod maskama su tukli pendrecima zatvorenike izvedene bez odeće napolje na veliku hladnoću... U znak protesta, 39 zatvorenika je odmah preseklo sebi vene. ... Sledećeg dana, 17. januara, 'specijalna operacija' je ponovljena na još drastičniji način, masovnije i uz veće ponižavanje zatvorenika. Ovaj put je preko 700 zatvorenika je iseklo vene..."
Ovaj opis je deo izveštaja koji je dobijen posredstvom moskovske Fondacije za zaštitu prava zatvorenika (FZPZ). Vreme događanja je 2008. godina, mesec januar. To nije Rusija Aleksandra Solženjicina. To je Rusija Vladimira Putina. A kazneno-popravna kolonija br. 5, smeštena blizu granice sa Mandžurijom, čak i ne pripada najgorim kaznenim logorima u zemlji.
Bret Stephens, "Putin's Torture Colonies", The Wall Street Journal, 12. februar 2008. Ima jos dosta toga, samo treba naci.... I sad mi reci koja je razlika izmedju jednih i drugih? Svi gledaju svoje interese, a mi se lozimo kao hepo kockice na Rusiju. A 99% onih koji se loze nemaju pojma o cemu pricaju....A reci mi, ako je tako super pod ruskom cizmom, zasto su se sve zemlje koje su bile pod njom uclanile u EU, zasto nisu ostale u savezu sa Rusima? Verovatno zato sto su osetili na svojoj kozi kako je to....A mi jos nismo i nadam se da necemo....
Zadnji voz za tebe. Poslednja sansa. Ako te banujem jos jednom, svaki sledeci nalog koji registrujes, banovacu odmah nakon registracije, jer ocigledno je da se ti neces popraviti...
Ovom prilikom zelim da pozdravim ostale povratnike koji su se vratili na forum i da obrate paznju na svoje ponasanje. Za pocetak, predlazem da procitate pravilnik.
Хоћеш да кажеш да се не плашиш Европе, пошто у мржњи лежи страх, али није срамота страховати од тог сатанистичког шљама, чија прошлост је саткана најкрвавијим злоделима. Јер они су спремни на све, било када, било где ... увек жедни крви, јер то им је у генима. Европска злодела против човечности су надмашила све остале злочине, а они су и створили франкештајна званог С.А.Д.
Не треба заборавити да је у срцу западне Европе рођена идеологија која је масакрирала читаве народе, на темељима тог истог злочина је рођена Е.У.
Па погледај заставу БиХ и Косова, све је јасно ... четврти рајх. Остаје само питање колико дуго ће шиптарија најзатворенији народ у Европи да толерише евро савете. Ако су они добродошли у Е.У.,онда је"еш ту унију.
gambino se opet uhvatio sa svojom crnachkom i arapskom bracom ...
evropu danas ne treba mrzeti nego je zaliti jer je postala shugavo kuchence amerikanaca ,odnosno njihovih gazda jevreja . srbi jesu beli i evropski narod ,a li nikako ne treba da ulazimo u EU jer je ona upravo zamishljena da unishti sushtinu evropske civilizacije i da stvori nakaznu tvorevinu rasnih meshanaca ,"multikulturalizma" i bednog podanishtva jevrejima.