Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 02:20:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 261
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Е.У. ?  (Pročitano 382751 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
pri samoj pomisli da će se raspasti ko govno je lepo,nebitan je datum  Smile

Problem je sto vek trajanja  EU moze biti znatno duzi od veka trajanja ove drzave.

Vidi se da si istoriju ucio od 8 sednice pa naovamo  Smile ...inace bi skontao da  spisak saveza, drzava, paktova, unija i ostalih picki materina koje su propale, nestale i unistene za zivota drzave Srbije, ne moze da stane u jedan post jer nema dovoljno karaktera  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Niko ne prosipa nikakvu pricu. Samo se "prica" da tvoja zemlja niti je nebeska niti je superiorna.
To ko i sta dzepari neznam. Ali imajuci u vidu iskustvo sa Rumunijom i Bugarskom, sumnjam da ce zemlje balkana primiti bas tako lako
Samo sam se pitao kada ces poceti da seres i trolujes sa svojim "nebeski narod","patriJota" i slicnim izmisljotinama.

I naravno da ne znas za ta dzeparenja,pa nisam ni ocekivao da znas.  Smile TI znas i cujes samo ono sto zelis.  Smile Samo onu lepsu stranu.  Smile

Pojma blagog nemas ni o cemu,ali ces zato uvek rado poceti da skreces s teme i kenjas sa svojim usranim ciganskim frazama poput "PatriJota","nebeski narod" i slicno.  Smile

Nastavi da sanjas o onom tvom frizideru tj. o Rusiji
Nemam ja sta da sanjam,ja sam bio tamo i video.I nju,i tvoju Ameriku. Smiley

A ti nastavi da sanjas dan kada ces dobiti otpusnu listu iz Laze.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No pain-no gain!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 121
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung E251
Ni sami Slovaci, iako su dosta napredovali, nisu odusevljeni EU. Plate jesu povecane, ali je to uglavnom u regionu Bratislave i jos nekih gradova na zapadu, dok istok grca u bedi. Cene su poprilicno skocile od uvodjenja evra i to svi priznaju. Na istoku je strahovita beda, tamo ima celih sela koja su iskljucivo ciganska. U ta sela i policija retko odlazi, a koliko ovde vole cigane, vidi se po tome sto je jedan politicar dao predlog da se pitanje pasa lutalica resi tako, sto ce pohvatane pse davati ciganima na istoku zemlje, da ih pojedu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Dobro, izgleda ta ciganska regija je svugde neresiv problem. A inace tamo je bas izrazena ljubav prema Ciganima  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Nemački državni dug preko dve hiljade milijardi
Beta | 13. 04. 2011. - 14:55h | Komentara: 12

Državni dug Nemačke je prošle godine porastao za 319 milijardi evra i na kraju 2010. iznosio 2.080 milijardi evra, saopštila je danas Nemačka savezna banka.

Time je, kako je navedeno, nemački državni dug sa 73,5 porastao na 83,2 odsto bruto društvenog proizvoda (BDP). Pravila Evropske unije (EU) nalažu da državni dug ne sme biti veći od 60 odsto BDP, ali taj kriterijum ne zadovoljava ni niz drugih
država-članica.

Nemačka vlada ne računa da će narednih godina biti moguće da se taj uslov ispuni. Tek 2015. bi nivo državnog zaduženja mogao da opadne na 75,5 odsto BDP.

Prema tumačenju Nemačke savezne banke, visokom državnom zaduženju doprinela je prevashodno finansijska kriza. Samo na mere stabilizacija finansijskog tržišta otišla je 241 milijarda evra. Vlada želi da kriterijume stabilnosti EU ispuni bar pri novom zaduživanju.

Danas je kabinet kancelarke Angele Merkel utvrdio program stabilnosti koji predvidja da ovogodišnje novo zaduženje ne treba da predje 2,5 odsto BDP. Time Vlada želi da Nemačka ostane ispod evropske granice deficita državnog budžeta od tri odsto. Naredne godine deficit budžeta treba da bude smanjen na 1,5 i 2012. i
2013. godine na 0,5 odsto BDP. Kvota novog zaduženja od 1,5 odsto učinila bi da se Vlada za tri godine približi odavno postavljenom cilju da ima uravnoteženi
budžet.

Blic

Maradiću priča li se nešto na ovu temu u Nemačkoj. Da li je pametno da Nemačka potone u času kad Maks Kajzer sve nade za spas privrede Evrope vidi u njoj?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ма лаже блиц Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
kad vidim ko sve brani EU,oma mi lakše  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Ja ih ne branim, ustvari uzas je i najbolje da Srbija nikada ne udje u to cudo, eto, ja sam protiv  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia 3510
Немачка: Политичар приведен због крађе WC папира

Полиција у Берлину је ухапсила политичара Франка-Михаела Јохана због сумње да је крао WЦ папир.

Тешка времена, нема се ни за тоалет папир

Наиме, домари су приметили да им недостаје двестотињак ролни WЦ папира па су одлучили да потраже кривца, а трагови су их водили до 24-годишњег Јохана, члана левичарске странке “Дие Линке“.

Домари су га ухватили док је излазио из WЦ-а с једном ролом папира у руци, а другом у његовој торби. Вест о његовом хапшењу потврдила је и локална полиција.

"Истражујемо сумњу о крађи неколико предмета ниске вредности", рекао је портпарол полиције и додао да вредност укупне отуђене имовине није већа од неколико стотина евра.

Smile ...уапсио га Марадић  Smile

IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Ja ih ne branim, ustvari uzas je i najbolje da Srbija nikada ne udje u to cudo, eto, ja sam protiv  Smile Smile

A zasto se ne vratis onda u Srbiju ?  Smile
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 261
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 02:20:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.17 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.