Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 04:56:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 261
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Е.У. ?  (Pročitano 382879 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
A kako stoji Srbija u odnosu na EU po pitanju procenta sponzorusa?

Kontam da si u toj kategoriji statistike ekspert Smile

Tu je Srbija lider, sto je uzrokovano losom ekonomskom situacijom.

Ali nebrini sve ce se to promeniti cim USA i EU "uskoro" propadnu (za 100-150 godina).
Normalno da će propasti i to pre EU nego SAD. Koncept EU je i inače smišljen da anglosaksonci zadrže primat gurajući druge zemlje u zezanciju zvanu EU. Al ne lipši magarče do zelene trave, treba ući u EU i gledati nekako da se iz te priče izvuče neka korist, ili makar da se prođe sa što manje štete. SAD je globalna sila, realno nešto što bi se moglo nazvati novim Rimom, mada se u principu radi o unapređenoj verziji anglosaksonske dominacije koja je započela još od kraljice Elizabete. Doći će trenutak, kada više neće biti potrebe za globalnom silom tipa SAD i tad će se i srušiti. Sve dok bude neki bogom danih političara koji žele večno da vladaju biće i SAD-a i potrebe za "čuvanjem demokratije", jer ma koliko da si jak i možeš da biješ druge, treba ti povod, tako je od kad postoje države i međunarodna politika. Ja sam čovek religiozan i verujem u ono što je Hrist rekao Pilatu, "Imaš samo onu moć koju ti je moj otac dao" ili u direktnijem obliku vezanom za SAD, biće jaki koliko bude trebalo, i to treba i hrišćanski istrpeti.
Koliko smo se obadali protiv američke globalne dominacije? Smile I koja je bila korist od toga? Čuvaj jezik i porodične vrednosti i može i EU i SAD da ti prhnu pod prozor.

U prevodu nista konkretno. Ni plana, ni ideje. Cak nisi naveo moguci rok u kome ce se to desiti.
Sta si ti uopste tu napisao ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
pri samoj pomisli da će se raspasti ko govno je lepo,nebitan je datum  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
pri samoj pomisli da će se raspasti ko govno je lepo,nebitan je datum  Smile

Problem je sto vek trajanja  EU moze biti znatno duzi od veka trajanja ove drzave.
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Mozda je ekstremno ali kad pogledas koliko se u Srbiji uradi abortusa i malo radja dece

Nemoj filozofirati... ja pricam o tome da se ovde stalno namece slika EU,cele EU(dakle-svih njenih zemalja),kao neke... unije savrsenstva,bogatstva,najpametnijih ljudi i propisa,reda i zakona,ma,ono... cistog savrsenstva.
Da su sve njene clanice prosto savrsene.

A u stvari cak i vrapci na grani znaju ko tu nesto radi i vredi,a ko svira.
Madjaaari,Bugari,Blaticki cobani,Rumuni,sa sve svojim ciganima i klosarima...to bre sve go k**ac.  Smile Jos samo ALJbanija da im dodje,i taman...  Smile

Non-stop te neke price o "Evropskim standardima","Evropskim uslovima","Evropljanima",i slicnim baljezgarijama,a u istoj toj EU najvece mafije su uvek ili Bugarske,ili Rumunske,ili ALJbanske,najvise dzeparosa i propaliteta takodje,dok se njihovi zemljaci,tamo,u domovini,heftaju sa 11 godina u blatu i prave male Dzenane,Dadane,Fatime...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 00:33:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Mozda je ekstremno ali kad pogledas koliko se u Srbiji uradi abortusa i malo radja dece

Nemoj filozofirati... ja pricam o tome da se ovde stalno namece slika EU,cele EU(dakle-svih njenih zemalja),kao neke... unije savrsenstva,bogatstva,najpametnijih ljudi i propisa,reda i zakona,ma,ono... cistog savrsenstva.
Da su sve njene clanice prosto savrsene.

A u stvari cak i vrapci na grani znaju ko tu nesto radi i vredi,a ko svira.
Madjaaari,Bugari,Blaticki cobani,Rumuni,sa sve svojim ciganima i klosarima...to bre sve go k**ac.  Smile Jos samo ALJbanija da im dodje,i taman...  Smile

Kao Srbija je nesto mnogo bolje, ma da, kako da ne  Smile
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Kao Srbija je nesto mnogo bolje, ma da, kako da ne  Smile

Pa,od supljoglavog bota poput tebe nisam ni ocekivao da razume.  Smile

Da probam jos jednom... Srbija nije u EU.Rumunija jeste.
Srbija ne sere da je do jaja.EU sere.
Dakle,po EU,i tebi,i tebi slicnim debilima,svi u EU zive do jaja i svi su napredni,kulturni,civilizovani.Znaci,SVI,bas sve clanice.Sto znaci i ove pomenute drzave,pristigle posle 95'.

A kolko je to smesno govore cinjenice da su upravo njihove mafije,klosari,propaliteti i dzeparosi najbrojniji tamo,dok im se u domovini "drzavljani" heftaju u blatu i prave male Fatime,dok Dzeljana sa dve godine vec uveliko ide da rovari po kontisu,a onaj neki Romanesku,glavni baja,jedini koji nije cigan u selu  Smile im za to vreme salje sliku na kom se vide on i drugar Hasim iz Draca kako se vozikaju u novoj,"kupljenoj" mecki u Londonu?  Smile

Jesy to ti "prosperitet","standard","kultura",itd,itd... za koje se prica da vaze u CELOJ Evropskoj Uniji i za sve njene narode?

Ili mozda nista od toga nije bitno,posto imaju na jarbolu plavo-zutu zastavu,i voze Daciju?  Smile (nema veze sto je iz 69' i nema pola sasije,a kamoli limarije...  Smile  )
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 00:53:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia 3510
ЕУ је пропали пројекат, неартикулисана збирудија средње развијених и неразвијениох земаља. Ове године чак је и Бразил  премашио водеће земље ЕУ Енглеску и Француску.
Вечерње Новости

Г 7 мораће ускоро да уступи место земљама БРИК. То тврде аналитичари “Голдман Сакса”, који су и наденули име групи земаља које предњаче у расту БДП - Бразилу, Русији, Индији и Кини тако да је нама потпуно небитно да ли ће се ''распала курветина'' звана ЕУ распасти или опстати. У крајњој линији можда је и боље да се што дуже мрцваре и на крају потпуно угуше у сопственом смраду. Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Da se nesto razumemo - ja nikad nisam tvrdio da one normalne clanice nisu uspesne.A cak su i neke od ovih "mladjih" uznapredovale posle ulaska.
I naravno da cenim te produktivne i normalne clanice EU.

Ali,mislim... da meni neko tu sad prosipa prvo pricu o tome kako je mi nismo dostojni,a onda drugu pricu,kako neki drugi jesu,dok im jedan deo drzavljana zivi u bedi,a drugi dzepari,otima i krade po Zapadnoj Evropi...  Smile ma,da,kako da ne...  Smile

Tek ce im biti veselo kad im pristigne i Siptarska bagra(mislim,kad se pridruze).Ima da se valjaju mecke,vutra,prangije,"zene"(kako oni zovu one svoje pojave),cigare... samo tako. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Da se nesto razumemo - ja nikad nisam tvrdio da one normalne clanice nisu uspesne.A cak su i neke od ovih "mladjih" uznapredovale posle ulaska.

Ali,mislim... da meni neko tu sad prosipa prvo pricu o tome kako je mi nismo dostojni,a onda drugu pricu,kako neki drugi jesu,dok im jedan deo drzavljana zivi u bedi,a drugi dzepari,otima i krade po Zapadnoj Evropi...  Smile ma,da,kako da ne...  Smile

Tek ce im biti veselo kad im pristigne i Siptarska bagra(mislim,kad se pridruze).Ima da se valjaju mecke,vutra,prangije,"zene"(kako oni zovu one svoje pojave),cigare... samo tako. Smiley

Niko ne prosipa nikakvu pricu. Samo se "prica" da tvoja zemlja niti je nebeska niti je superiorna.
To ko i sta dzepari neznam. Ali imajuci u vidu iskustvo sa Rumunijom i Bugarskom, sumnjam da ce zemlje balkana primiti bas tako lako.

Nastavi da sanjas o onom tvom frizideru tj. o Rusiji
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 11:05:05 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Niko ne prosipa nikakvu pricu. Samo se "prica" da tvoja zemlja niti je nebeska niti je superiorna.
To ko i sta dzepari neznam. Ali imajuci u vidu iskustvo sa Rumunijom i Bugarskom, sumnjam da ce zemlje balkana primiti bas tako lako.

Nastavi da sanjas o onom tvom frizideru tj. o Rusiji

ипак си екстремно глуп и искомплексиран
ти у сваком посту мораш споменути русију и србију иако никакве везе немају са темом...ти би изгледа више волео да ти цркне кева него да ти неко забрани спомињање русије и србије Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 261
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 04:56:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.