Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Okt 2026, 23:43:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 323718 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia E50
niko
Potpuno je logicno da se ceo svet deli na "zapadnjake" i "istocnjake" iz ociglednih razloga.

Mi samo polemisemo o temi....nista vise, nista manje.
Nije tacno da se ceo svet tako deli... Smile
Sta je sa EU???Pitaj nekog Francuza,Svedjana,Nemca,Kineza,Japanca,Indusa.....jesu li kako ti rece "zapadnjaci" ili "istocnjaci"... Smiley 1
Pa ima da te gledaju,kao da si sa kruske pao...kakav istok,kakav zapad...jel neko nekad upoznao nekoga iz Norveske npr(a da nije narkoman ili antiglobalista) da se nesto przi na ovakve gluposti i da svoju drzavu,svoj nacionalni identitet,daje tako na "izvolite",da se naguzi i kaze"braco cekamo vas"...ne...oni se ne primaju na te stvari,oni zive svoje zivote,normalno zaradjuju...etc...kao uostalom i obicni ljudi u pomenutim "bratskim zemljama"...jedni pravdate geta,kao sto se za nase cigane kaze-"Takvi su nista im se ne moze" to su crnci,u nasem slucaju Cigani...onda ovi drugi,inace krajnje desno orijentisani podrzavaju te iste crnce,nazivajuci ih "nasom bracom"...pricom o Crnim Panterima...
Pa,kao i svuda na svetu,mogu ja biti po boji koze,vere,nacije koje ocu,pare i moc su nesto deseto,koje sa tim nema veze nikakve.
Znam Cigana,koji su za mene bogatasi,Muslimana-Pazaraca,Shiptare je suvisno i pominjati po tezini u parama...i sve to u zemlji Srbiji...i gle cuda,ja nemam para,kao moj komsija,a ja sam taj koji je Srbin, a on obican Madjar u Srbiji...jel treba da mrzim nekog zbog toga sto ima vise nego ja?
A,ovo sto vi pisete u vezi sa Rusijom i SAD,i "obostranoj ljubavi izmedju nas" je najvece dupeuvlacenje koje sam u zivotu video... Smile
Strasno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Brate sve ti je na mestu...
Moje pohvale...
Nacionalizam je bolest...
Ali sta da se radi,tesko je njima objasniti...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia E50
Brate sve ti je na mestu...
Moje pohvale...
Nacionalizam je bolest...
Ali sta da se radi,tesko je njima objasniti...
Nacionalizam nije bolest,to je zdravo razmisljanje,s tim sto je kod nas krivi shvaceno,pa lupeta ko kako oce...
Kakvi su oni nacionalisti,kad vise vole Rusiju ili SAD od Srbije...u ovij prici prednjace Rusofili,ovi sto "brane"Ameriku su malo meksi,verovatno zbog razlicite verske,nacionalne idr pripadnosti....ali su se namazali vazelinom do jaja...Rusofili,s druge strane su teski mazohisti,koji su tolike Srbende i nacionalisti,da bi od Srbije napravili "Rusku guberniju",a za tu ideju imaju i pripremljene "argumente"...Koji otprilike glase:
"E,moj bajo,kad Rus udari"...
"Samo jos koju godinu i videce oni kako Rus bije"
"Kad im Oni kazu Njet u SB UN-a"
"Kad se pobudi mrki medjed"
"Ne znaju oni sta je Majka Rusija"...
E....moji Srbi...jadni ste vi Srbi,kad vam je uzor vazniji  od Srbije...i jedni i drugi,mnogo ste tuzni i jadni... Smile
Takve usijane glave je Tito svojevremeno hladio na G.Otoku i SV.Grguru...
Najgori ste,sram vas bilo..."Bog vas kleo pogani izrodi"(P.P.Njegos)... Smile

Americke i Ruske poltroncine... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Pusti niko , ne nerviraj se zbog boljševika ....   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
smesno mi je kad za mene misle da sam onaj okoreli,tvrdoglavi Patrijota,samo zato sto mrzim ameriku...
ili da isto tako volim Rusiju zato sto mrzim ameriku...kako da ne... Smile Smile nema to nikakve veze s tim.to je zbog cinjenica i priznanja iz Drugog Svetskog rata o cemu smo vec negde pricali mi neki,a ne iz ljubomore...nemam ja na sta da budem ljubomoran sto se tice amerike...a sto se tice patriotizma i opredeljenja-nisam patrijota,a slicnan sam Kombiondziji-relativni sam monarhista,ali ne mrzim komunizam(i mozete sad da se cudite kolko ocete... Smile  Smile),vec cak mislim da treba vise da se prouci, i da moze da bude koristan za neke stvari,uz odredjene modifikacije...i uopste se ne stidim sto volim Rusiju,ili mrzim ameriku...naravno da bi bilo najlepse da vlada mir u svetu(hehe...),ali za sada me uopste ne brine ili srami sto imam ovakva misljenja...  Smile  Smile
a sto se tice moje mrznje prema americi i pored moje rodbine tamo,to je zbog njihovih beskonacnih lazi,podmetanja i prevara kroz istoriju,njihove uobrazenosti,maloumnosti,podmuklosti i agresivnosti...
a sve to mogu da okace macku o rep,kada nisu ravni nikome sa svojom nikakvom "istorijom" ubijanja,otimanja i laganja... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat

И после Тита Тито.....
Америка, Русија, Француска, Белгија, трт мрт, све су то иста гов... али ови први не да смрде већ убијају  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
sto se tice Tita-nemam bas niakvo misljenje o njemu...mislim,sto se tice politike...
varira malo,ali nista posebno...ne znam ni sam sta da mislim...niko79,cg ac,sta vi mislite o njemu?(cisto da cujem...) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia E50
Citat

И после Тита Тито.....
Америка, Русија, Француска, Белгија, трт мрт, све су то иста гов... али ови први не да смрде већ убијају  Smile
Da,slazem se...zna se kako u SAD prolaze oni koji se optuze i osude za zlozin protiv drzave(kod njih to podrazumeva i utaju poreza,o ostalom da i ne pricano)...
Gde su, sto se Rusije tice Berezovski,Hodorkovski&co...zavrsili...u bezaniji i na robiji...
Samo kod nas imas neki izvrnut sistem...kome se vise uvuces u bulju...
Na cega se to svodi na kraju price???
Na omiljeni izraz dragih nam patriota- Izdaju!!!
Opet :"Bog vas kleo pogani izrodi"......P.P.Njegos... Smile

@hkj
Tito je ovde sa moje strane sasvim slucajno pomenut,i nema nikakvog smisla dalje o tome raspravljati i ici u off,to je neka sasvim deseta prica....pusti sad to... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
niko79-ok...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
I-mate 30 Pro
Zato sto je prirodno
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Okt 2026, 23:43:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.