Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Okt 2026, 11:19:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 323799 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia E50
Pre Lutera...kao zadnje zivotinje,posebno u Juznim drzavama...
Mada sad kad pogledas,predhodni i sadasnji drzavni sekretari SAD-crnci...Kolin Pauel i Kondoliza Rajs...lako oni zamaskiraju svoju prljavu istoriju,par dokumentaraca na CNN-u,ona budala Majkl Mur,koji je iz aviona se vidi placen ili od Demokrata,ili Republikanaca,da ih pljuje,zavisi ko je na vlasti,pa se masa sirom sveta przi na fore kako je Moor neka faca... Smiley 1
To je jedna obicna masna americka vancaga,komedijas,prisutan tu da bi kao kritikovao nesto... Smile
Tipican Holywood...cela njihova drzava...scenariji i produkcija sirom sveta...
Sto dalje od njih to bolje,ne valja ni suvise daleko(to smo osetili 90-ih)a ni puno blizu...(sta smo mi,ko jedan New York)...da bi nekome smetali...
Mislim da je krajnje vreme da se Srbija posveti sama sebi,da shvati da joj mesto nije ni kod Uncle Sama, niti kod Majke Rusije,nego tu gde jeste,svoja na svome i kraj price.Ta naklapanja o nekakvom prijateljstvu su toliko zalosna,da nemam reci da opisem...u nasem slucaju Rusima,koji ni sami sa sobom ne znaju sta ce,samo im jos mi falimo,da nas brane...ili pogledati one idiote od Shiptara na Kosovu,koji su Klintonu digli spomenik jos za mandata,i koji svojoj deci daju imena Toni bler Ahmeti i Bisljim Bil Klintin... Smiley 1
Sta je poenta cele price...mi mozemo samo da ih mrzimo ili volimo,Ruse ili Amere i to je sve...da li to nesto menja...ne!!!
Niko od vas da kaze"Zajebite i SAD i Rusiju,mi smo Srbija"...nego se tu ko picke neke,prepucavate,ko je veci izdajnik Rusije ili ljubitelj Amerike...strasno...naravno i jedni i drugi ste ubedjeni u svom stavu da  vas ovi ili oni stite,da ce biti 3,sv.rata zbog nas i srodne gluposti...
Glupave i masne Amere da pitas za Srbiju,Shiptare,Balkan uopste...nikad culi...
Pijane Ruse,ima da te izgrle,kako smo mi braca,kako "oni ginu za nas,samo da neko izda naredjenje"...da se napiju sa tobom,onako bratski.
I koja je korist Srbije od svega toga?
Nikakva,jer kao takvi smo se popeli na onu stvar i jednim i drugim(mislim na zvanicnu politiku)...
Strasno je videti toliko poltronstva i sa jedne i sa druge strane... Smile
A u isto vreme se smatrati Srbinom... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Prvo, ne znam da li pricas o 50-im ili o danasnjem vremenu? Kakvo prodavanje kuca i iseljavanje? Smile To nije tacno...

Cinjenica je da crnci cine vise krivicnih dela tokom, recimo, godine, sto povlaci sa sobom i odredjen odnos kazni prema belcima i crncima...

Veliki procenat crnaca zivi u getu, jer oni tako hoce, ni zbog cega drugog, tamo cak i policija retko kad ulazi, tako da dobijamo paradox...

To oko dobijanja posla moze, a i nemora da bude slucaj, dakle sve je to "rekla-kazala"...Ameri to rade na principu: "ako mi donosis profit, mozes biti i Marsovac"   Smile Smile

Zive tamo zato sto hoce... Smile

Citat
Samo onako off topic da te pitam odakle toliko znas o crncima?
Nigga please ...
Упознај непријатеља да би га победио.
Наши душмани имају (ахилову пету) своје мањине које не могу да асимилују, а непријатељи наших непријатеља су наши пријатељи.
А ти као комуниста би требао да знаш нешто више о црним пантерима и осталим маоистима у С.А.Д. Smile
Crni Panteri?
Tesko da oni imaju mnogo veze sa komunizmom...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Гамбино-Stefane,samo nemojte da se posvadjate oko jedne septicke jame,vazi?  Smile  Smile...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Niko me ne bi lincovao...ne zavaravaj se. Smile Radikali u Srbiji nisu nacionalisti, vec fasisti. Smile

To su cinjenice decko, nigde ja ne sirim mrznju prema bilo kojoj rasi, realna sam...to je tako! Smile Niko crnce ne primorava da zive ili da odu iz geta....

AKo bilo koji crnac koji cita ovo oseca uvredu, ja mu se duboko izvinjavam! Nije mi namera da bilo koga uvredim.

stefan
a zasto zive, ajde objasni mi? Smile Da li neko crncu (ili bilo kome) brani da ode iz geta? NE! Sta te tu buni? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Гамбино-Stefane,samo nemojte da se posvadjate oko jedne septicke jame,vazi?  Smile  Smile...
Ko se svadja?
Niko me ne bi lincovao...ne zavaravaj se. Smile Radikali u Srbiji nisu nacionalisti, vec fasisti. Smile

To su cinjenice decko, nigde ja ne sirim mrznju prema bilo kojoj rasi, realna sam...to je tako! Smile Niko crnce ne primorava da zive ili da odu iz geta....

AKo bilo koji crnac koji cita ovo oseca uvredu, ja mu se duboko izvinjavam! Nije mi namera da bilo koga uvredim.

stefan
a zasto zive, ajde objasni mi? Smile Da li neko crncu (ili bilo kome) brani da ode iz geta? NE! Sta te tu buni? Smile
Pa gde da odu???
P.S. Radikali nisu fasisti nego obicne budale.... Smile
Pre Lutera...kao zadnje zivotinje,posebno u Juznim drzavama...
Mada sad kad pogledas,predhodni i sadasnji drzavni sekretari SAD-crnci...Kolin Pauel i Kondoliza Rajs...lako oni zamaskiraju svoju prljavu istoriju,par dokumentaraca na CNN-u,ona budala Majkl Mur,koji je iz aviona se vidi placen ili od Demokrata,ili Republikanaca,da ih pljuje,zavisi ko je na vlasti,pa se masa sirom sveta przi na fore kako je Moor neka faca... Smiley 1
To je jedna obicna masna americka vancaga,komedijas,prisutan tu da bi kao kritikovao nesto... Smile
Tipican Holywood...cela njihova drzava...scenariji i produkcija sirom sveta...
Sto dalje od njih to bolje,ne valja ni suvise daleko(to smo osetili 90-ih)a ni puno blizu...(sta smo mi,ko jedan New York)...da bi nekome smetali...
Mislim da je krajnje vreme da se Srbija posveti sama sebi,da shvati da joj mesto nije ni kod Uncle Sama, niti kod Majke Rusije,nego tu gde jeste,svoja na svome i kraj price.Ta naklapanja o nekakvom prijateljstvu su toliko zalosna,da nemam reci da opisem...u nasem slucaju Rusima,koji ni sami sa sobom ne znaju sta ce,samo im jos mi falimo,da nas brane...ili pogledati one idiote od Shiptara na Kosovu,koji su Klintonu digli spomenik jos za mandata,i koji svojoj deci daju imena Toni bler Ahmeti i Bisljim Bil Klintin... Smiley 1
Sta je poenta cele price...mi mozemo samo da ih mrzimo ili volimo,Ruse ili Amere i to je sve...da li to nesto menja...ne!!!
Niko od vas da kaze"Zajebite i SAD i Rusiju,mi smo Srbija"...nego se tu ko picke neke,prepucavate,ko je veci izdajnik Rusije ili ljubitelj Amerike...strasno...naravno i jedni i drugi ste ubedjeni u svom stavu da  vas ovi ili oni stite,da ce biti 3,sv.rata zbog nas i srodne gluposti...
Glupave i masne Amere da pitas za Srbiju,Shiptare,Balkan uopste...nikad culi...
Pijane Ruse,ima da te izgrle,kako smo mi braca,kako "oni ginu za nas,samo da neko izda naredjenje"...da se napiju sa tobom,onako bratski.
I koja je korist Srbije od svega toga?
Nikakva,jer kao takvi smo se popeli na onu stvar i jednim i drugim(mislim na zvanicnu politiku)...
Strasno je videti toliko poltronstva i sa jedne i sa druge strane... Smile
A u isto vreme se smatrati Srbinom... Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
niko
Potpuno je logicno da se ceo svet deli na "zapadnjake" i "istocnjake" iz ociglednih razloga.

Mi samo polemisemo o temi....nista vise, nista manje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Da li neko crncu (ili bilo kome) brani da ode iz geta? NE!

Kojim Parama?

Radikali u Srbiji nisu nacionalisti, vec fasisti.

e,tu se slazem...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Crni panteri imaju malo veze sa komunizmom...
Malecka nemam nameru da se razglabam....one stvari sto sam naveo su jedna realnost u USA!
Citat
Cinjenica je da crnci cine vise krivicnih dela tokom, recimo, godine, sto povlaci sa sobom i odredjen odnos kazni prema belcima i crncima...
Cinjenica je ali ja rekoh uporedi broj smrtnih kazni, pa nisu svi krivi zbog ubistva....razlika je kada za ubistvo osude belca i crnca....barem 50 godina robije!

Citat
Veliki procenat crnaca zivi u getu, jer oni tako hoce, ni zbog cega drugog, tamo cak i policija retko kad ulazi, tako da dobijamo paradox...

Ne ne zele oni vec njihova vlast ne zeli da ih ima na grbaci....jedini spas vide u kriminalu! To je taj cuveni socijalni program USA.

Citat
To oko dobijanja posla moze, a i nemora da bude slucaj, dakle sve je to "rekla-kazala"...Ameri to rade na principu: "ako mi donosis profit, mozes biti i Marsovac"

Da ali ako si crni Marsovac imas manje sanse! Uf uf amerikanci su poznati da bi u ostvarenju svojih zelja izgubili mnogo mnogo para....

Citat
Kakvo prodavanje kuca i iseljavanje?

Nije bitno!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Citat
Crni Panteri?
Па ако мислиш на онај циганску групу што пева по сплавовима, онда си у праву. Smile
Њихова основа је била комунизам, а данашњи црни пантери 'new black panthers' нису комунисти.
Citat

stefan
a zasto zive, ajde objasni mi? Smile Da li neko crncu (ili bilo kome) brani da ode iz geta? NE! Sta te tu buni?
Једини фашиста си ти, толико обожаваш ту идеологију да стављаш и смајли поред те речи.
Што је најгоре хоћеш да кажеш да смо нацисти, а толико си необразован да не знаш разлику између нацизма и фашизма.

Замисли који је то идиотизам, црнци воле да буду сиромашни.
А шта Срби воле да буду бомбардовани, јел да ?
Citat
Да као и Кинези, чију су литературу продавали испред факултета.
 Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Citat
Crni Panteri?
Па ако мислиш на онај циганску групу што пева по сплавовима, онда си у праву. Smile
Њихова основа је била комунизам, а данашњи црни пантери 'new black panthers' нису комунисти.
Citat

stefan
a zasto zive, ajde objasni mi? Smile Da li neko crncu (ili bilo kome) brani da ode iz geta? NE! Sta te tu buni?
Једини фашиста си ти, толико обожаваш ту идеологију да стављаш и смајли поред те речи.
Што је најгоре хоћеш да кажеш да смо нацисти, а толико си необразован да не знаш разлику између нацизма и фашизма.

Замисли који је то идиотизам, црнци воле да буду сиромашни.
А шта Срби воле да буду бомбардовани, јел да ?
Citat
Да као и Кинези, чију су литературу продавали испред факултета.
 Smile
Ma nisu imali ni originalni mnogo veze...
Da li neko crncu (ili bilo kome) brani da ode iz geta? NE!

Kojim Parama?

Radikali u Srbiji nisu nacionalisti, vec fasisti.

e,tu se slazem...  Smile Smile
I ja!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Okt 2026, 11:19:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.