Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto ljudi zaista ne zele decu?  (Pročitano 58553 puta)
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
mob
Samsung S8 Plus
Citat
Zasto ljudi zaista ne zele decu?

Zato sto su egoisti, misle samo na svoju guzicu. Steta sto i njihovi roditelji nisu razmisljali tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Kako mozes misliti na guzicu neceg sto ne postoji?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Zasto ljudi zaista ne zele decu?

Zato sto su egoisti, misle samo na svoju guzicu. Steta sto i njihovi roditelji nisu razmisljali tako
Егоизам своје врсте је и нагон за разможавањем, направити продужетак себе.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Kako mozes misliti na guzicu neceg sto ne postoji?

Па направиш га па ће постојати.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pa naravno. Nije u tome bila moja poenta
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Možda na zapadu, ovde ne.
Tu je vise stvar zbog ekonomije i drugih stvari, ali to opet ne sprecava cigane i druge muslimane da se mnoze i kote samo tako.  Srbi zive u bedi, to stoji. Samo je nelogicno da bez obzira na ekonomsku mogucnost ostale rase se kote samo tako, dok belci ako imaju jedno dete je chudo.  Obicno je asociacija bila da sto je neko siromasniji i manje edukovaniji da ima vise dece, a sto se tice Srba, to se pokazalo kao netacno. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
mi smo osiromasili. to je razlika
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Samo da napomenem da su Arapi pripadnici bele rase.

Koliko je meni poznati, Arapi nisu tih 5 miliona sto treba da dodje u EU. Ali i sa tim sto su beli, Muslimani su problem generalno.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Možda na zapadu, ovde ne.
Tu je vise stvar zbog ekonomije i drugih stvari, ali to opet ne sprecava cigane i druge muslimane da se mnoze i kote samo tako.  Srbi zive u bedi, to stoji. Samo je nelogicno da bez obzira na ekonomsku mogucnost ostale rase se kote samo tako, dok belci ako imaju jedno dete je chudo.  Obicno je asociacija bila da sto je neko siromasniji i manje edukovaniji da ima vise dece, a sto se tice Srba, to se pokazalo kao netacno. 
Naravno da je tačno, Srbi su na apsolutno višem stupnju razvoja nego oni koji se kako ti kažeš kote, a to su zemlje podsaharske Afrike i neke rigidne arapske zemlje, pa ako hoćeš i cigani sve je to isti korpus.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
mob
Nokia 950
Unisten je pojam zajednistva sto je sustina porodice i kako uopste postici slaganje.

Evo primera :

Moj deda (nestalo lice sa Kosova) imao je 6 sinova i 1 kcer sto do njega niko nije imaoi porodice.On i njegaova 2 brata ziveli su  relativno siromasno i sa malo zemlje , da napomenem medju Siptarima ali slozno u ona vremena.

Ne mogu da kazem da se sluzio Siptarskom ideologijom ali mogu da kazem da se sluzio Srpskom , prastarom , koju su Albanci od nas mozda i prihvatili , dok smo ziveli po Bibliji ... "Kotite se i mnozite se".

Za 15 godina postao je najbogatiji covek u opstini sa vise hektara pasnjaka i vise od 1000 ovaca.Moj otac kaze da su za vreme njihove mladosti , klinacke dane ,ziveli skromno ali da su kada su dosli u srednje skole vec bili bogati.Otac im je dozvolio da pohadjaju srednje skole i to je finansirao ali ne i fakultete.
Cak sto vise svi su u startu znali da ih nece finansirati da napustaju dom , vec da se vrate i razvijaju porodicu.

Medjutim medju prvima na svoju ruku otisao je moj otac i jos dva strica , posli za skolom , na kraju se zaposlili i prica je dalje klasicna.

Od tih gubitaka porodica je generalno nazadovala , moj deda je smatrao licnim porazom sto porodicu nije uspeo da odrzi na okupu pa se povukao medju svoje pasnjake i ovce.

Nakon njega moj otac i svi moji stricevi imaju uglavnom dvoje ili troje dece , ja licno dvoje i smatram pa cak sto vise ubedjujem svoje prijatelje da ih prave vise.

Ono sto sam ja zakljucio je da ne treba svako imati mnogo dece posebno ne onaj ko moze sebi da kaze , slab si , nesnalazljiv si , nisi borac , drzi se tog jednog deteta , nestvaraj sirotinju , napravi to jedno pa ga opremi bolje nego sto je tebe tvoj otac.

Ja sam razmisljao drugacije , kao moj deda , i mogu reci da od prvog deteta pa do drugog zivot sam prokrenuo za 100% a drugo dete dodatno me je gurnulo u jos veci trud tako da razmisljam o trecem jer bi vec sada njega bilo lakse izdrazvati i naravno ono bi me dodatno motivisalo da se trudim.

Naravno moram dodatno ubedjivati zenu  Smile .

Elem , nikada necu zaboraviti reci svog oca pre petnaestak godina kada smo jos uvek pravili kuce kako zeli da mene i mog brata sto pre odeli jer ne moguce je ziveti u zajednici.

Ta teorija , ne zajednistva , gde te u startu roditelji ubede da je ljubav prema bratu uslovljena odvojenim zivotom i ne mesanjem u zivote je po meni strasno pogubna i bukvalno svakoga dana gledam kako deluje.Ljudi ljudima generalno slabo daju sanse za suzivot pa se to prenelo i na krvno srodstvo.

Jednom recju , neosnovani strah od vise dece. Ekonomia , pare , obaveze ? Ma kakvi , sebicnost , samozivost to je prblem...

U svrhu svoje teorije navodim da ja sa svojim mladjim bratom zajedno vodim privatan biznis , malu firmicu.Zajedno prolazimo kroz sve dobrobiti i muke koje nam zadaje drzava.On polako krece mojim stopama , dobice prvog naslednika i po njegovim recima bice ih jos i nakon toga.

Eto to je neka moja teorija zasto ljudi ne zele decu.

IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.