Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 11:12:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je Ubijen Zoran Djindjic  (Pročitano 98506 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ah televizija.....zato, kako i ko nikada necemo saznati!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Divan jedan burek...ovaj

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Pale-RS/BiH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson K700i
u rezhiji b92  Smile
Mislim da nije  Smile ,ne mogu sad da lupam čija je režija ali ću ti javiti dok pogledam,ako te zanima  Smile
IP sačuvana
social share

U slučju građanskog rata bežite avionima JAT-a
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Eto, izgleda da je red da i ja nesto kazem povodom ove teme.

Obzirom da sam direktno pomenut moram da reagujem na neke od tvrdnji u ovoj poruci.

Tacno je da sam svojevremeno sa pokojnim premijerom razgovarao formalno i neformalno vise puta na temu stanja telekomunikacija u Srbiji.
Tacno je da sam pomagao da se prevazidje ogroman broj problema koje postoje u nasoj zemlji u ovoj veoma bitnoj oblasti privrede i svakodnevnog zivota.
Tacno je da je uticaj telekomunikacija u 21. veku veliki a verovatno i presudan za razvoj svake zemlje i njene ekonomije ali mislim da nije predstavljao povod za ubistvo premijera.
Tacno je da sam posle 5. oktobra pomagao i Borisu Tadicu (tada ministru telekomunikacija) i Vladi Andjusu (pomocniku ministra) u izradi plana nacionalne strategije razvoja telekomunikacija.
Tacno je da sam premijeru i Erhardu Buseku dostavio veci broj dokumenata na temu problema u oblasti telekomunikacija. Tacno je da je premijer bio vrlo besan zbog nekih dogadjaja i saznanja o umesanosti nekih ljudi u malverzacije.
Tacno je da je Evropska komisija upozoravala na probleme u ovoj oblasti, predlagala resenja i urgirala zbog sporosti i inetrtnosti vlasti.
Tacno je da sam razgovarao sa Dragorom Hiberom (predsednikom UO Telekoma) na iste teme.
Tacno je da sam video sve papire u vezi sa slucaja Synergi. Nisam se licno interesovao za razvoj te price jer je u pitanju sudski spor dve kompanije a ne pitanje razvoja telekomunikacija.
Tacno je da je u Telekomu odrzan sastanak sa navedenim ucesnicima i navedenom temom.
Tacno je da sam poslednji put trebao da se vidim sa premijerom Djnindjicem na dan njegovog ubistva ali na moju ogromnu zalost ludaci i bolesnici su ga ubili.
Tacno je da sam pre donosenja Zakona o telekomunikacijama ucestvovao u raspravi o istom u Vladi Srbije.
Tacno je da sam portparol Udruženja Internet provajdera Srbije.
Tacno je da sam borac za razvoj interneta i antimonopolista po ubedjenju.
Tacno je da je na ovu temu objavljeno 600 novinskih clanaka,da je tema bila 4 puta na naslovnoj strani Politike, 2 puta Danasa, Blica i Glasa javnosti, da sam 3 puta davao izjave za RTS-ov Dnevnik 2 kao i za sve domace i strane TV i radio stanice. Napravljeno je više od 10 TV emisija. Ova tema bila je danima jedna od najposecenih na elitesecurity i B92 forumu.

Ali kakve to veze sve ovo ima sa ubistvom premijera?

Molim autora teksta da nam objasni OVAJ navod!

Bogoljub Pjescic

p.s. Majka g. Draška i Mirka Petrovića zove se Radmila Sindjelić a ne Zorica Petrović
« Poslednja izmena: 25. Nov 2006, 18:50:03 od bogiaok »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Postovani,
izgleda da autor nema zelju da se javi, jer verovatno smatra da je originalna verzija posta sasvim dovoljna za izvodjenje zakljucaka.
Ono sto se moze procitati izmedju redova je da su odredjene politicke stranke cvrsto povezane sa Telekomom, tako sto su posredno (bile) umesane u kriminalne radnje, od kojih imaju direktan finansijski interes, ako je novac od Sinerdzija zaista direktno uplacivan na racune politickih stranaka.
Moze se zakljuciti i da je premijer hteo to da zaustavi, odnosno mozda cak i obelodani ili kazni krivce, koji su logicno, takodje u cvrstoj vezi sa pripadnicima odredjenih politickih stranaka. Cak i da nije imao takvu nameru, samim posedovanjem skakljivih informacija o svojim saradnicima i konkurentima, premijer je imao veliku moc.
Otkriva se dakle, da su te stranke imale veoma jak motiv da se premijer spreci u toj nameri.
Sve to potpireno famoznom "ubili ga njegovi", koja nas je proganjala sve ove godine, zvuci veoma jezivo.
Ja licno, nisam uverena da bi ovo mogao biti direktan razlog za njegovo ubistvo.
Ali sam veoma, veoma cvrsto uverena da bi to mogao biti potreban i dovoljan razlog da se nekom drugom da odobrenje za tako nesto, ili bude saucesnik na bilo koji drugi nacin: pomaganjem, obavestavanjem, ili bar precutkivanjem. Ubedjena sam da se tu neko bar pravio lud, sto je saucesnistvo u ubistvu u pravom smislu reci. Nije samo odgovornost ako nesto uradite. Odgovornost je i ako nista ne uradite, a trebalo je, kako je Zoran pokusavao da nas nauci. Mozda bez tog saucesnistva do ubistva ne bi ni doslo.
Muka mi je...
Ne pratim redovno vesti, ali juce sam otkrila da je cak i BiH dobila drugog operatera fiksne telefonije, a da je nasa draga vlada odlucila da je nasa "strategija razvoja" da nama ne treba tako nesto, bar do 2010.
Zato sto imamo najboljeg provajdera na svetu, tako da mozete ziveti u centru grada i nemati telefonski prikljucak.

Vama zelim da se zahvalim sto se borite da neke stvari budu bolje.
Nadam se da cete istrajati, posto se izgleda nije bas mnogo promenilo.

« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 09:50:56 od sanchi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Zato što je zawebao Legiju...(ne opravdavam Đinđićevu smrt,ali to je moje mišljenje)

Ljudi ima odličan dokumentarac pod nazivom "Jedinica",o crvenim beretkama,od njihovog osnivanja pa do danas...pogledajte,možda vam neke stvari budu jasnije  Smile
Twice ti je dobro odgovorio...

@bogiaok sta nije tacno?  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
A ta ista b92 je u Srebrenici prebrojala vishe zhrtava nego Alija Izmetbegovic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ovaj post sam vec negde greskom ubacio... Nije na odmet da ga postavim i ovde, cisto da se zna i moje misljenje i misljenje svih pravih rodoljuba ove napacene zemlje!!!

Ko su ti ljudi, ti sto organizuju atentate, izmedju ostalog, ta "mafija"?. Ko stoji iza politickog ubistva Zorana Djindjica?
   To su cetiri grupe, koje se prozimaju i preklapaju: politicki i privredni mocnici iz vremena i okruzenja Milosevica; nacionalisti, odnosno "patriote"; ratni zlocinci i mafija. Neki vazni pojedinci sadrze u sebi sve ove epitete.
   Kad je ubijen premijer Djindjic, svi mi koji pratimo politicku scenu, znali smo cije je to delo. Da, krimosa, da mafijasa, ali ne onih par stotina "budala, prevara i pacova" vec mafijasa koji iza scene vuku konce u ovoj drzavi. Mafijasa koje je Milosevic ustrojio da bi deset godina plazio jezik medjunarodnoj izolaciji i sankcijama. Mafijasa "patriota", "ratnih heroja", koji su ubijali i pljackali po Hrvatskoj, Bosni, Kosovu, koji su probijali sankcije svercujuci naftu, duvan, oruzje, i sve ono sto je trebalo uvoziti i sto normalne zemlje rade zakonitim putevima. Ta mafija je cvetala zahvaljujuci povlasticama koje je dobijala od Milosevica, uvoznim dozvolama, nije placala porez ali je njemu placala reket, uzasno se obogatila, sve usput sludjujuci narod, puneci mu glavu laznim patriotizmom i mrznjom prema celom svetu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zato što je zawebao Legiju...(ne opravdavam Đinđićevu smrt,ali to je moje mišljenje)

Ljudi ima odličan dokumentarac pod nazivom "Jedinica",o crvenim beretkama,od njihovog osnivanja pa do danas...pogledajte,možda vam neke stvari budu jasnije Smile
Twice ti je dobro odgovorio...

@bogiaok sta nije tacno? Smile

Pa nisam sklon da ucestvujem u teoriji zavere i poverujem da razlog za ubistvo premijera treba traziti u problemu sa sinerdzijem. Znam da je video navedene papire, trazio dopunske izvestaje i bio vrlo ljut. Jedino sto sigurno nisam mogao da kazem da je tacno, jeste da je to razlog za ubistvo. Sacekajmo izbore i reakciju nove vlasti na poslednje tri godine...

Bogi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ljudi ima odličan dokumentarac pod nazivom "Jedinica",o crvenim beretkama,od njihovog osnivanja pa do danas...pogledajte,možda vam neke stvari budu jasnije Smile

milane, ja razumijem ljude u srbiji, oni nisu imali pojma sta je rat i sta se ovdje desavalo, ali ne razumijem tebe. odlican dokumentarac? pogledaj ga ponovo pa dodji
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
poshto su legija i djindjic imali obichaj da vecheravaju zajedno kod raznih tajkuna ,da li bi se moglo reci da je djindjic bio hrist koga je legija-juda izdao ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 11:12:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.