Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 18:02:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je Ubijen Zoran Djindjic  (Pročitano 98447 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
@ALL, tema je sadrzana u prvom postu. Ovo sve postaje (kao i u do sada zakljucanim temama) diskusija koja se vec vodi na temi Izbori...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Dutch,sta mislis na sta se odnosila cedina izjava:Meni su ruke prljave,ali mi je savest cista?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Pa mislio je na to kako je iznosio pare sa zecevicem i bjekovicem uz pomoc bracike kerteza i legije-izvor insajder
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Bravo! Smile Smile Smile Smile Smile =D>kako neki ljudi vole da pricaju gluposti i teorije zavere. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Ja sam se ogradio to je bilo u insajderu,ali posto znam da pomenuti zecevic je bio dobar sa vasim mirkom marjanovicem koji je bio u upravnom odboru a gljivica pacic isto onda mozda pomalo i verujem,znas ono jebiga bojkot mafija roma itd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
U svakom slucaju Cedica je naprasno od sirotog studenta koji je sve sto ima nosio na sebi (po dve jakne, starke, farke i bedz) naprasno postao eleganci u skupim odelima i isto tako prilicno skupim dzipovima, to sve sigurno nije zaradio i kupio od plate, negde je morao da uprlja ruke, a sta je mislio pod tim da su mu ruke prljave a savest cista to je vec pitanje za neke policijske strukture i istrazne organe. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja stvarno ne kapiram ljude koji cedu shvataju kao postenog politichara?! ne zelim da pricam o necemu sto je bazirano na rekla-kazala, ali ono sto je istina je da je ceda narkoman, zajedno smo bili za jednu novu godinu (2002) i pre mojim ocima se drogirao. leta iste godine smo se sreli na mykonosu, on je tada bio potpredsednik vlade. boravio je u kuci dragoljuba markovica, vodio je sa sobom cetu telohranitelja i tamo se zestoko bahanalisalo! kokaina na sve strane, veliki racuni itd. jedan moj prijatelj stranac me je pitao da li je on neki veliki kriminalac, jer je njegovo ponasanje i rasipanje na to podsecalo.
da napomenem za one koji nisu upuceni, letovanje na mykonosu u najeftinijoj varijanti za deset dana (po osobi) nije moguce bez 2000 evra, a ako covek sebi da "oduska" nece ga skrpiti ni 10,000. ako bi ovu sifru pomnozili za 10 ili 12 puta (koliko ih je bilo), nije tesko da dodjemo do zakljucka da je ovo tesko priustiti od plate!

i da pomenem i temu, da li neko moze zaista da poveruje da je neko polu-obrazovan mogao da ubije premijera?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
ja stvarno ne kapiram ljude koji cedu shvataju kao postenog politichara?! ne zelim da pricam o necemu sto je bazirano na rekla-kazala, ali ono sto je istina je da je ceda narkoman, zajedno smo bili za jednu novu godinu (2002) i pre mojim ocima se drogirao. leta iste godine smo se sreli na mykonosu, on je tada bio potpredsednik vlade. boravio je u kuci dragoljuba markovica, vodio je sa sobom cetu telohranitelja i tamo se zestoko bahanalisalo! kokaina na sve strane, veliki racuni itd. jedan moj prijatelj stranac me je pitao da li je on neki veliki kriminalac, jer je njegovo ponasanje i rasipanje na to podsecalo.
da napomenem za one koji nisu upuceni, letovanje na mykonosu u najeftinijoj varijanti za deset dana (po osobi) nije moguce bez 2000 evra, a ako covek sebi da "oduska" nece ga skrpiti ni 10,000. ako bi ovu sifru pomnozili za 10 ili 12 puta (koliko ih je bilo), nije tesko da dodjemo do zakljucka da je ovo tesko priustiti od plate!

i da pomenem i temu, da li neko moze zaista da poveruje da je neko polu-obrazovan mogao da ubije premijera?!

zajebi ti sad premijera nego da cujemo mi odakle tebi 2.000 eura za letovanje na mikonosu? Brzo da cujemo gde krades?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
trgujem poslanicima Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
svako ima svoje mislljenje,kamo srece da je djindjic ostao ziv i ostao sa cedom,5 puta dalje bi dogurali do danas vide,bez obzira kakvi su nekima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 18:02:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.705 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.