Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 20:26:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto ima sve više razvoda?  (Pročitano 39974 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Kada žena radi a nije sa decom...To unakazuje porodicu.

jest vala...eto kavi smo mi svi iz unakazenih porodica  ispali..mi svi iz generacija ruza...
kad su nasa obadva roditelja bila zaposlena....

mada ...danas je privilegija...biti "domacica"...
i sretna je ta porodica..u kojoj jedan od roditelja moze potpuno da se posveti djeci i kuci... Smile

razvoda danas previse ima..zato sto osobe ulaze u brak bez grama ljubavi imedju sebe...
ili bilo kakve zajednicke dodirne tacke... sem kreveta....
« Poslednja izmena: 07. Jul 2012, 01:31:20 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Najinteresantnije na ovoj temi je to shto svi odgovori izgledaju kao neka zalopojka o tome shto brakovi propadaju i onda se kao traze krivci za to. Kao malo je ljubavi, kenj, ser, truc... . Kao da je brak neshto bez chega se ne moze. Aman ljudi. Ako brakovi propadaju onda postoji, verujem, jako dobar razlog za to i to treba prihvatiti kao normalno stanje stvari. Josh uz to svi kukaju kako su mushkarci ovakvi i onakvi (kao celina, ne kao pojedinci). O braku je, dakle, potpuno besmisleno i govoriti, pogotovo sada kada zene mogu da biraju da li da se udaju ili ne, da imaju 3 veze od jednom itd...

Ne osudjujem ja mushkarce a pogotovo ne osudjujem zene, ja samo hocu da kazem da je to to. Nemate chemu vishe da se chudite, brakova ima sve manje i sve manje ce ih i biti jer je takvo vreme doshlo. Ako neko hoce moze i da napravi neko istrazivanje i da napishe knjigu na tu temu sa stanovishta sociologije, ali da vas podsetim da brak nije prirodan ljudski odnos. Ljudsko drushtvo postojalo je mnogo pre nego shto je brak bio drushtvena institucija a verujem da ce postojati i posle njegovog nestanka. Shto se mene tiche, ziveti s nekim van braka mozda je mnogo bolje nego biti u braku jer kada ti dosadi samo mrsh napolje, nikakvi advokati, nikakvo sudjenje i sranja, osim mozda ako ste roditelji onda samo oko dece ali imovina se (ja bar verujem, nisam proverio zakone) ne deli. Zakonske obaveze imate samo prema deci i ciaos.

Ako neko hoce da ima emotivni, intimni odnos, moze to i bez papira. Na kraju krajeva ne moze ni svako da osniva porodicu, jer za to treba imati novchanu osnovu i naravno kucu ili stan (tj. dom za sebe).
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Stvarno skandalozno  Smile
Kako to da zene ne ispunjava kuvanje,pranje usranih gaca,klackanje deteta,peglanje  Smile
Ispunjavalo vas 2000 godina,i sad zadnjih 20 vise vas ne ispunjava  Smile

Smile
Da, stvarno Smile Smile Smile

A zasto ima sve manje brakova?
Niko ne želi jaku ženu koja sve može sama. Nijedan muškarac ne želi pametnicu koja po ceo dan ne zatvara usta, replicira mu u svemu, želi od muža da napravi papučarsku pizdu.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Siroti mali muskarci.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Niko ne želi jaku ženu koja sve može sama. Nijedan muškarac ne želi pametnicu koja po ceo dan ne zatvara usta, replicira mu u svemu, želi od muža da napravi papučarsku pizdu.

ajde....kako ne zeli....ne zeli mozda neki klasican sovinista...koji je u zivotu bio sa najvise -  5 zena....
pravi muskarac zeli ili ima zenu ...bas tako opisanu..drcnu...svoju...sposobnu...zrtvenu...s kojom moze da prica..
jer sve i jedan pravi muskarac zna da nije uvijek i u svemu u poravu..i kad grijesi..lijepo je i voli da ima nekoga...
ko mu moze na to ukazati...kroz pricu....
svaki pravi muskarac...zeli..voli i ima...
zenu...koja bi umjela da se brine o ostatku porodice i ako se ne daj boze sto desi njenom muzicu...  :wink:

a to moze da bude i zena koja kuva...pere gace...i nosa djetesce po citav dan u narucju...
zena je jedno..a supruga je nesto sasvim drugo...i ako oosba nije pre svega zena..ona ni ne moze da bude supruga...msm... dobra...supruga..dobra majka....kao ni muskarac ako nije muskarac..ne moze da bude dobar muz..otac..ili bilo sta...

a zena..zena je nesto sto danasnji klinci ne bi razumjeli.....kao i sto nemaju pojma sta je muskarac..muskarac..to ne mora da znaci da je neciji tata...i da takav treba biti svaki muskarac....
« Poslednja izmena: 07. Jul 2012, 21:01:48 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia 
Brakovi danas propadaju zato sto nema kompromisa medju parovima.Naravno i finansijska situacija je jedan od uzroka.Ma i drugacije su bile i zene i muskarci pre,muskarac je bio glava porodice,on zaradjuje i raspolaze novcem dok zena brine o deci,kuci i sta ti ja znam..Sad zene zele mnogo vise,nece da se zavuku samo u kuhinju da kuvaju,ljuljaju decu.....Kad malo podviknes na njih ili lupis koji samar  Smile odmah se pakuju i idu kod svojih.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
 Matori, sranje je tući ženu jbg. Dao nam univerzum da smo jači a mi sad da zloupotrebljavamo-ne ide. Nego, ako će da izigrava rambo grill onda-koji će mi qrac. Takve žene ne zavredjuju pažnju.
 Ne veruzjem da ću da se ženim ali ako se to desi ona će biti sa deciom a ova neće ići u jebeno obdanište da ih tamo truju vaspitačice koje odradjuju svoj posao.

Siroti mali muskarci.

Da ti kažem nešto Anea:
 Muškarci žele da budu vitezi a žena treba da bude 'slaba' kako bi se to omogućilo.
 -Znaš ono staro dobro ispuštanje maramice od strane žena u stara vremena? Wink
 Danas žene tako dižu nosevbe da je to strašno. I šta očekuju? Da im se pridje? Kako?? Zašto???
  Današnje žene su naučene da uneredjuju odnose isto kao i muškarci. Ovi će da izigravaju mačo budale a ove će da se prave da mogu sve same. Horror.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
meni je jedna od najglupljih teorija...o propalom braku..teorija u kojoj se pominje manjak novca... Smile
jeste da se moze javiti ogromna pometnja..ali...
sine..ti kad nemas..teze ti je kad si sam...
a kad ti imas koga zagrliti..stisnuti..i od koga cuti..rijeci..
polako...bit ce sve u redu...nije prvi put...da nesto.."iskoci" prezivjet cemo i ovo...
i ona sva toplina koja u tom momentu udje u tebe i kakvu snagu ti ulije u tijelo i cijelo bice....
pa ja bi tad...mogao....skociti na oklopni voz..sam..a ne naci  dve tri milje evra..da se gurnemo...napred...neko vrijeme....

brakovi se raspadaju..zato sto su takvi...kakvi su..i zato sto se u njih ulazi tako kako se ulazi....
bez ljubavi i mozga....gdje mai ljubavi tu novac nece nikad biti uzrok...razora....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Sori Bambina ali ovo zvuci tako feministicki, elitisticki kako god hoces
u nekom trenutku detetovog zivota ti ne ostaje nista nego da kuvas i juris za njim ceo dan
takve zene nemaju mozak - njihovo vidjenje zivota je manje vredno?
Uspesna majka i supruga uvek ide ispred samo uspesne poslovne zene
koji si moj radjao dete ako nisi spreman na to da moras da svoje "kaprice" stavis na neko n-to mesto?
Ali ja nisam pisala baš ništa o prioritetima. Smile
Zar se ne može biti i jedno i drugo, ili mora ili-ili?
Znam previše žena koje uspešno balansiraju u obe uloge da bih mislila da je nemoguće.
Da li je teško? Vrlo (makar iz moje sadašnje perspektive). Ali hej, šta je u životu lako? Imati dobar brak, dobru decu, ostati zdrav i normalan? Naravno da nije lako, u tome je i poenta, za sve je potreban trud, odricanje i posvećenost. Zato ljudi i postavljaju prioritete u životu. Isto tako ne izjednačavaju rad sa kapricima, već ga vide kao nešto što im je samo po sebi vredno, ne samo kao izvor novca. Čak i one žene koje ne žele jedno spram drugog... te ili-ili varijante. Što da ne, baš dobro kad neko zna šta hoće od života, ma kakvima se nama činili ti izbori.

Možda jesam feministkinja, jebem li ga... (mada nosim brus i uglavnom nemam brkove). Ali ženu u ulozi majke i uspešne poslovne žene (šta god za nju to značilo) vidim kao stub porodice, koja ne ugrožava muškarca u njegovim ulogama, kao nekoga ko je u stanju da se reorganizuje kad je to potrebno, da bude posvećena majka i da pronađe sebe i u drugim sferama. Znam da ja lično na manje od toga ne pristajem, kako je sa ostalim ženama u tom konfliktu ne znam. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Ovaj tvoj poslednji post ima sasvim drugaciji ton i sa ponecim bih mogla da se slozim

Ja nisam napala one koje rade niti branila one koje ne rade niti se postavila ili ili - svako ima pravo na svoje izbore i ukoliko to njima pase i srecni su u ulogama koje su odabrale pri tom ne osudjuju druge u svojim izborima - ok sa mnom Smiley

to je nekako trebalo da bude poenta - odnosno nije ta zena koja uziva samo u kuvanju i jurenju dece nista manje niti vise vredna, ajd bas da budem precizna u tome sta htedoh rec'  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2012, 00:17:59 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 20:26:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.