Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Zar sneg pada za vreme zime?"  (Pročitano 10486 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Bez obzira koliko se dobro obuces, ljudi nisu nauviknuti na takve temperature... jer su u prethonih 15 godina zime bile toplije...
nije tacno.90ih su cesto bile ostre,tek posle 2003. su olabavile,bas kad su nam dosle one idiotske vrucincine od 40' za leta.
a ranije su uvek bile hladne.

jasno se secam kako sam 98' sa majkom isao negde u Nemanjinoj po nekom kijametu,po dubokom snegu.

bilo je potpuno uobicajeno.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 17:09:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
Pa, samo da te obavestim da su leta i pre 2003. bila topla. Ja se jasno secam leta 1989. ili 1990. kada sam umirala ispred Doma sindikata i velikog plakata "Imamo klimu" jer je temperatura u tom periodu isla preko 40. stepeni u hladu, na metar i po visine u Karadjordjevom parku Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa, samo da te obavestim da su leta i pre 2003. bila topla. Ja se jasno secam leta 1989. ili 1990. kada sam umirala ispred Doma sindikata i velikog plakata "Imamo klimu" jer je temperatura u tom periodu isla preko 40. stepeni u hladu, na metar i po visine u Karadjordjevom parku Wink
e,jbg,sad,pamcenje mi ne seze toliko daleko...  Smile

ali se dobro secam 90ih,i njihovih hladnih zima,pre nego sto su se leta (opet) razjebala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Нисам ни ја навикнут Smile

Никад се нешто претерано нисам оптерећивао тиме какво је време, ал у последњих пар година  контам да ово благе везе са зимом нема. Сећам се пар мојих рођуса док сам још у основној био, значи деведесете, 24. новембар снег до колена пичимо напоље да се ваљамо по снегу и грудвамо. И то еј некако права зима, а причали маторци да су раније снегови били и већи.

Тога више нема, а прошло је 10ак година само. Снег сада пада дан-два, стоји још 5 и после се отопи. То није зима, то еј неко штуцаво време нит вамо нит тамо.

Не волим ни ја кад је дебео минус, ал га лакше подносим кад има снега, снег то мало упасиви. А кад је овако суво, па још и ветар, е то не подносим. То се овде зове голомразица, благи ужас. А кад има снега онда је то све подношљивије.  А и да би падао снег температуре не може бити много испод нуле, тако да чим пада снег знаш да је време супер. Није прехладно опасан минус да ти умру плућа кад дубоко удахнеш, а није ни топло да ти се вируси лепе на фацу. 0 -1 -2 идеална зима, све до -10 је подношљиво. Кад је још хладније е то је зимчуга, и тад се не излази напоље осим кад мора.

Јбт кад оволико скиче људи због зиме шта би било да удари права правцата зима са метар снега који се не топи 2 месеца и температуром од -25 с времена на време.. не смеш голом руком за браву да се ухватиш Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Mislim da je neki Rus navodno prognozirao "najhladniju" zimu jer eto stace golfska struja zbog one nafte u zalivu. Posle je cak nikla tema na "Bureku". A danasnji mediji naravno su u trci za senzacionalizmom i da eto oni prvi objavljuju senzacionalne vesti, o "katastrofalnim" 30 cm snega i slicno. Sto se tice nevremena, stete su ipak vece nego pre 50 godina, ali sa obzirom na infrastrukturu, posto danas ima vise toga izgradjenog i vise naravno objekata da se ostete...
Sto se tice poplava recimo danas se sve vise gradi pa u zemljama gde se gradjevinske dozvole izdaju ispod tezge nije retko da se isusena korita reka koriste kao gradjevinsko zemljiste ili mesta gde je pre mozda 30 godina se reka izlivala, samo sto tada je steta bila poplavljen pasnjak i par krava. Danas tamo stoje citava naselja jer je gradjevinsko zemljiste usled jace urbanizacije sve skuplje. Pa kad posle 30 godina dodju neki pljuskovi pa reka nabuja, eto veselja.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja imam slike kao klinac, crno-bele, naravno ..... sneg u visini ograde, i na tome moji meni i sestri prave sneška.

A u ovom delu gde se "čisti" , npr. iz kuće imam 4 stepnika, e pa, ovde nema stepenika, iz kuće na sneg ....

A danas ako u Požarevcu palo metar snega, mislim da bi proglasili elementarnu nepogodu , vanredno i ratno stanje ....
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 18:03:39 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne znam kakve su zime kod vas bile i kakve su sada, ali znam da je kod nas u Bosni bila barem za trecinu ostrija i jaca.  Smile Zadnih par godina izgleda da prelazimo na neku razblazenu mediteransku klimu, barem sto se zime tice dok su ljeta tropska. Jun i pola jula kise a onda kad upekne ne smanuje do septembra.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
ja sam jednom prilikom 30 minuta stajala na -10 i zaradila upalu svega i svacega...

па кад ниси отпорна Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Izrendani đumbir, iseckani limun zaliveni medom i nema tog virusa koji mi može nešto.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Исти фазон само са чварцима кобасицама сланином киселим купусом белим луком и чашицом ракије ил вина тако понекад. Никакви чипсеви грисине шпагети хамбургери и шта ти ја знам, већ домаћа природна здрава храна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.