Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 09:12:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zar joj ne nedostajem?  (Pročitano 23771 puta)
Krajnje beznadezan

ZLA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10845
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Nokia 7500
Aaaaaahahahahaha, o daaaa  Smile  Smile

jos mu ja poklonim parfem da ne osetim i on opet poceo da smrdi  Smile
IP sačuvana
social share
"Ne mozes nekoga naterati da te voli, sve sto mozes je biti neko ko se moze voleti, ostalo je do osobe da shvati da si vredan ljubavi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Steta je sto zbog tako nekih nesrecnika ili nesrecnica, naredni partner ispasta ili uopste povredjena osoba ne moze da ostvari normalnu vezu. Zato treba oprastati i ukljuciti mozak - svako nas moze povrediti, mozda i nenamerno, ali to ne znaci da ne treba da pokusamo da budemo srecni Wink
Bas naprotiv, ja bih iz inata pobedila sve to i trudila se da budem jos srecnija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson W800i
Ne znam, ja sam samo na filmu videla da oni koji raskidaju brisu suze jedno drugom.
Nisi ti mene nista razumela, al' dobro.  Smile
Ionako je prica otisla u nekom levom smeru, ispricajte se zene !  Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2015, 04:03:54 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Ja sve mislim da se ona vratila tom liku koji joj se psihicki userava u zivot.  Smile

Kaze da nije.. Jes' da je malo diskutabilno verovati joj posle svega  Smile al eto

Nego ne rece niko svoja misljenja vezano za pitanja u prethodnom mom postu, vezano za komplekse  Smile

Sinoc sam je video u gradu.. Pre toga smo se zadnji put videli na nasem zadnjem sastanku. Cudan osecaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
I sam si napisao da ona misli kako ljubavne jade moze svako da prezivi, jer ih je ona prezivela, i da joj se ne zale na iste... mozda ona sad to sve dozivljava kao macji kasalj, jer je ocvrsla. U principu, nisi trudna zena koju je decko napustio pa da to bude nesto skandalozno, da je ona karakondzula koja je ne znam sta uradila da je to neoprostivo. Mozda i jesu kompleksi kad tek tako ostavis nekog s kim si se do juce "voleo". Bitno je da ti ne dopustis da te zarazi tim kompleksom koji se siri kao prehlada, da ne povredjujes zbog bivse buducu devojku, tj.da sebi ne unistavas ljubavni zivot Smiley Ja uvek kazem da nista ne treba shvatati licno, i da je neko drugi bio na tvom mestu, isto bi prosao. Na kraju, ti si je birao, mozda ti je ova lekcija trebala... I ne treba da je mrzis, samo treba da ti je bude zao. Kad to shvatis, oprostices joj, I think Wink
« Poslednja izmena: 22. Avg 2015, 18:35:02 od pljevljani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
smrdi vam mama
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ok...da se tako odabije neko... iz neke seks seme...i slicnih vikend avanuturica...

ali kakav raskid preko telefona...nakon 18 mjeseci veze... Smile

volio bi da vidim takvu osobu koja bi mi to uradila  Smile

za takvo nepostovanje i ponizenje ... Smile pa tako bi je obrukao i iznakiljao kad god je vidim bilo gdje...
preselila bi se u drugi grad....picka joj materina seljacka i nevaspitana... Smile

ocigledno se motate s nekim konjusinama koji ni sami sebe ne postuju ...
i koji nista drugo ni ne zavredjuju od preljube...i od  odjebavanja telefonom...

s cim covjek treba to da zasluzi... Smile
da se ovako osjeca kao ovaj decko sto je otvorio temu....

u cemu je bio problem da mnogo pre ..jos kad je upoznala tog nekog drugog..
da mu lijepo sve kaze...ko covjeku.... Smile

vidi ti molim te...nije joj problem da se jebe naokolo  i da vara momka ...
pa da onda opet dodje njemu ...pa da se onda s njim jebe...
i to joj nije tesko i to je  nije sramota....
ali sramota je i tesko joj je raskinuti s deckom s kojim je provela 18 mjeseci...kao sa ljudskim bicem... Smile

rekao sam ti vec...ne uzimaj to k srcu...nisi ti kriv sto je ona seljancura
bio si zaslepljen zaljubljenoscu i dobrim stvarima iz veze
pa nisi vidjeo s kim imas posla...

takvih zena nema puno (bar ih ja nisam sreo puno takvih) ...i ne sekiraj se... naletit ce ona na koga treba..
takve uvijek nalete na onog ko im srce i zenskost i ljudskost skrsi ko casu od kristala u 1000 komadica...

teska ili brza vremena i tehnologija.. ne uticu na neciji odgoj..vaspitanje i karakter i na kraju krajeva na ljudskost...

lako je biti djubre..i gledati samo svoje potrebe...i za rad svojih interesa gaziti i preko "leseva"
to moze svako da uradi  ..u svakom trenu....ali to ne rade svi...zna se ko to radi..olosi...
tesko je biti covjek....

i nagora stvar koju ljudi sebi urade u ovakvim situacijama
to je da se nesto oni mjenjaju...povlace i dizu gardove i stitove prema cijelom svetu...

nema potrebe za tim...takvog zenskog olosa mozda vise nikad u zivotu neces sresti... Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Lako je sada nama da pametujemo.
Svi smo mi i muskarci i zene prosli kroz neko slicno st(r)anje, koje nas je opametilo.
Puno dobrih saveta ste mu dali i dobro je analizirali. Na njemu je da Vas poslusa i da se sto pre oporavi od tog emotivnog sloma. Zasmetalo mi je kada je jedna gore clanica rekla-nmg sad tacno da citiram u smislu kao nisi ti trudnica koju je ostavio verenik da je to tako strasno.
E upravo to je strasno, sto ovo pre 10-tak, 15 god nije moglo da se izmisli(naravno bilo je izuzetaka), da nakon provedenih zajednickih 18 meseci posaljes decku/devojci takvu por. To govori samo o nama koliko smo mutirali u zivotinje, mozda bolje reci u cudovista, jer ne verujem ni da bi to ziviotinje mogle da urade.
Opet neko gore rece, budi zahvalan i srecan sto nije bilo nesto ozbiljnije sa tom osobom, a ja jos mogu da dodam da se nista ne desava slucajno, da su cudni putevi Boziji, da budes jak i izdrzis i nastavis dalje, NIKAD ne pustaj srce da odlucuje umesto mozga.
Drz se, bice bolje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Citat
Zasmetalo mi je kada je jedna gore clanica rekla-nmg sad tacno da citiram u smislu kao nisi ti trudnica koju je ostavio verenik da je to tako strasno.
E upravo to je strasno, sto ovo pre 10-tak, 15 god nije moglo da se izmisli(naravno bilo je izuzetaka), da nakon provedenih zajednickih 18 meseci posaljes decku/devojci takvu por. To govori samo o nama koliko smo mutirali u zivotinje, mozda bolje reci u cudovista, jer ne verujem ni da bi to ziviotinje mogle da urade.
Pa samo otvaram coveku oci da ima i gorih slucajeva, tesim ga.  Smile 
Evo, Biksi je decko samo prestao da se javlja, a ova njegova je bar kulturno rekla da je kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Kurvinski je i jedan i drugi nacin, dakle ne mozes to okarakterisati kao "kulturnije".
Po meni je veci smrad ona, po*erem joj se na tu njenu por.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 09:12:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: joj nedostajem Zar

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.