Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:28:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zar joj ne nedostajem?  (Pročitano 23502 puta)
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Bobakov komentar je najjaci Smile
Kazu stari, ako posle 9 meseci veze ne dodje do veridbe, nece nikad. Nije imalo sta da vas zadrzi jedno pored drugog i zato ste raskinuli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ZLA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10845
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Nokia 7500
Bobak uvek pobedi  Smile
IP sačuvana
social share
"Ne mozes nekoga naterati da te voli, sve sto mozes je biti neko ko se moze voleti, ostalo je do osobe da shvati da si vredan ljubavi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Citat
Moje pitanje je: zar je moguce da joj uopste ne nedostajem, posle toliko vremena i posle toliko zajednickih trenutaka? Kako moze da voli drugog, a par dana pre raskida smo se zajedno smejali, ljubili, setali?
S'obzirom da je nasla nekog drugog(i to verovatno dok ste jos bili zajedno), ne, ne nedostajes joj jer da je nesto briga za tebe ne bi to uradila. Tako da, ja bih na tvom mestu bio srecan sto sam izbegao tako nesto za bilo sta ozbiljnije od neke veze. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
To je vec postalo normalno, ali...tako je jadno raskidati preko telefona.
A kako mislis da ti se javlja kad je odlucila da raskine?
Samo bi ispalo da ti daje laznu nadu i ti nikako ne bi mogao da krenes dalje
bas zbog toga. Kad je vec raskinula, pomiri se s tim i oporavljaj se polako,
pa lepo da lupas reckice, blago babi.  Smile Smile

Raskid preko poruke dovoljno govori koliko je sati..

A ne ocekujem da mi se javlja, obrisao sam je sa svih drustvenih mreza i njen broj telefona sam obrisao..
Ono o cemu govorim je da u onih par puta koliko sam joj se javljao posle prekida nisam osetio gram saosecanja.. Nju nije ni briga kako se osecam, a o svojim osecanjima smo pricali godinu i po.. Sve kao, oprosti mi. I to je to. Ne mari ni za to kakvo cu o njoj imat misljenje kao osobi, nista. 

Potpuna promena, neocekivana.

nikad nisam razumio ljude koji mogu da vole nekoga... iako ih je taj neko povredio i prema njima  se postavio
kao najvece djubre ....
to kad mi neko uradi..to je kraj price...ta osoba za mene vise ne postoji...
takva osoba nije vredna ni misli o njoj..a kamoli neke paznje posvecene njoj...

i da ti kazem..nemoj uopste da se razocaravas....to ti je samo jedno iskustvo  vise..
koje ti je malo rasirilo pogled i predocilo uvid u karaktere ljudske....
naletio si na takvu osobu...i to je to....

krivca nemoj u sebi da trazis...
ako nista lijepo nisi uspio da joj pruzis za 18 mjeseci ...makar si joj pravio drustvo tih 18 mjeseci...
i za tih  18 mjeseci "druzenja"  makar  si zasluzio da te nogira kao covjeka...

i nemoj da je zivkas..i molis... ili bilo sta slicno...
upamti ovo sto cu ti reci....
covjek moze sve da izgubi..i drugi ljudi mogu sve  da mu otmu i uzmu i uniste... i sta ja znam...
ali samo dostojanstvo mu  niko ne moze uzeti..
to covjek moze samo sam sebi da uzme..... Smile

Smile

Potpisujem sve receno.. Sad vise ne mogu da je volim, preovladava kod mene osecanje izneverenosti, frustracije, kao da sam izdan i to.. Ne bih sa njom bio toliko vremena da sam znao da je ovakva.
Nek joj je sa srecom, samo to mogu rec

Kazu stari, ako posle 9 meseci veze ne dodje do veridbe, nece nikad. Nije imalo sta da vas zadrzi jedno pored drugog i zato ste raskinuli.

Upravo.. Ovo ce odsad da bude moja ljubavna filozofija  Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2015, 15:42:36 od Badd111 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson W800i
Jes' pa se ti sledeci put ozeni za ovakvu karakondzulu posle  9 meseci, pa kad dodje 18-ti nece da te sutne nego ce pasti razvod gde ti ode pola imovine   Smile

Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Ako se desilo jednom, ne mora se desiti i drugi put. Wink
Nije isto veza i brak. I nisam rekla da se ozeni posle 9 meseci, vec da se veri.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2015, 16:13:18 od pljevljani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson W800i
Ma naravno, sprdam se, samo nekako imam stav da pravila nema, sve je individualno.
To je isto kao sto neki muskarci i zene imaju stav - e do 25-te cu se ozeniti/udati, ako to ne uradim bice smak sveta. Onda sa 25 se zalete brze bolje da navataju nesto i zbog brze i lose procene useru zivot i sebi i eventualno buducem potomstvu zbog loseg braka.
Tako da najbolje je ne robovati takvim vremenskim ogranicenjima, nekim neracionalnim principima ... i naravno biti pametan i uciti iz iskustva da bi kasnije umeo da procitas koja je drolja/slepac da bi znao/la na cemu si.
Citat
Nije isto veza i brak.
Onaj ko vara u duzim vezama i kome nije tesko da predje neke granice i pogazi osnovne principe i pitanje casti ... I u braku ce raditi isto. Kad - tad.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2015, 16:18:15 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Ja ne bih provodila godine u nekoj vezi bez zajednickih planova i realizacije istih, prosto mi je to besmisleno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson W800i
Istina. Samo, neki zajednicki planovi i realizacije istih mogu biti tu i bez papira ili prstena  Smile
A i, sta znam, nije isto 9 meseci i lupam 2 godine. Kao sto nije isto 2 godine i 10 godina.
Meni je ona sredina nekako zlatna  Smile
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Ma ko nam je sudjen, za tog cemo se vencati. Nema pravila

Nego pade mi nesto na pamet.. Jedne prilike mi je ona pricala o svojoj proslosti.

Neki lik joj se dopadao, al je zezao, ono, cas hteo da bude sa njom, cas nije. Bio sa drugom, ona za njim patila, i to je tako trajalo dugo vremena. I na kraju nista nije bilo. I rekla mi je tad, kao u smislu, ja sam prezivela sve te ljubavne jade i ko ih god prezivljava nek mi se ne zali. Pricali smo o jednom zajednickom prijatelju koji je tad imao probleme te vrste.

E sad, pitam se, mozda ovim nacinom raskidanja ona ustvari leci te svoje komplekse iz proslih vremena? Mozda joj prija da neko pati za njom? Sta mislite?

« Poslednja izmena: 21. Avg 2015, 18:18:07 od Badd111 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:28:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Zar joj nedostajem

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.