Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaposlene majke sa decom ne provode ni sat i po dnevno  (Pročitano 20302 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
ja kuvam zato sto ja hocu da jedem zdravo, a ko hoce da mi se pridruzi, slobodno... kuvanje je p. dim... to moze svako da nauci, ali najradije kuvam sama  Smile ne volim da mi se neko vrzma u kuhinji

ali peglanje, konstantno pranje sudova, ribanje sanitarija, patosi, hodnici, prasina, nabavka, pranje na ruke,.. tu mi treba pomoc, a ne da zamenim osigurac... jebeni osigurac pravim od starog ako ga nemam.... a to ne znam da li i jedan moj muski prijatelj ume  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Vec rekoh da ne umem da kuvam... ali kad bih se zainteresovao... naucio bih svakako i to.
Onda ne možeš da tvrdiš kako je vama (M) daleko teže nego nama (Ž), jer ne znaš. Možeš da nagađaš i pretpostavljaš, ali dok ne skuvaš bar 10 jela od kojih su uspela makar 3, ne možeš znati i stoga je nezahvalno da procenjuješ kome je ''teže'' ili šta već.

Poenta je da svakodnevni poslovi oko kuvanja jednostavno nisu uporedivi sa povremenim popravkama oko kuće. Dve potpuno različite stvari.  Smile

*Inače, svaka čast na umeću stavljanja kukuruza u vodu koja je na šporetu.  Smile

Problem je sto u stvarnom zivotu ni jedna od ovih zena ovde nece svom muskarcu da trazi ovo sto ovde pise. 
Ne, nego glumimo feminizam na forumu, a onda idem momku da operem noge. I persiram mu.  Smile

Ako je tako u tvom okruženju, nije svuda. Meni je najnormalnija stvar da muškarac usisa, ode u nabavku, izbaci smeće, održava svoj ormar, oriba kupatilo, opere suđe, obriše prašinu, pomogne oko kuvanja. Kao što ja pomognem oko krečenja, vucaranja stvari u podrum i iz podruma i ostalih ''muških'' poslova. Fer plej, postoji i to. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Munka preporucujem ti da uvedes ove malo modernije osigurace da se ne bi mucila sa prepravkama starog za novo Smile

Peglanje - jednom sedmicno
Detaljno ciscenje kuce - jednom mesecno
Pranje sudova- svaki dan

nije ni to tako konsantno a i sto kaze cq_ac izadjes napolje i vidis kakve sve mame prolaze gradom nije ti dobro jbt Smile

Bambi kako ti kazes Smile

Odo ja u grad Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2011, 00:38:41 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ja ti kažem kako jeste. Nije sve savršeno i povremeno lete stvari okolo i čuje se dreka, ali se neki elementarni red zna.  Smile

Lepo se provedi i ne daj da te obmanu da seckaš paradajz.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Munka preporucujem ti da uvedes ove malo modernije osigurace da se ne bi mucila sa prepravkama starog za novo Smile

nova metalna kutija me kosta 700 evra  Smile

za sad mi lakse da ih pravim  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Onda ne možeš da tvrdiš kako je vama (M) daleko teže nego nama (Ž), jer ne znaš. Možeš da nagađaš i pretpostavljaš, ali dok ne skuvaš bar 10 jela od kojih su uspela makar 3, ne možeš znati i stoga je nezahvalno da procenjuješ kome je ''teže'' ili šta već.

Poenta je da svakodnevni poslovi oko kuvanja jednostavno nisu uporedivi sa povremenim popravkama oko kuće. Dve potpuno različite stvari.

Okej... nezahvalno je. Bas je tesko pretpostaviti da je teze raditi na gradilistu nego kuvati rucak u svom domu.

Citat
Odo ja u grad

Ti u grad a ja sutra rano na selo da sadim lukac Smile

ja kuvam zato sto ja hocu da jedem zdravo, a ko hoce da mi se pridruzi, slobodno... kuvanje je p. dim... to moze svako da nauci, ali najradije kuvam sama  Smile ne volim da mi se neko vrzma u kuhinji

ali peglanje, konstantno pranje sudova, ribanje sanitarija, patosi, hodnici, prasina, nabavka, pranje na ruke,.. tu mi treba pomoc, a ne da zamenim osigurac... jebeni osigurac pravim od starog ako ga nemam.... a to ne znam da li i jedan moj muski prijatelj ume  Smile
Pranje sudova, brisanje prasine, nabavka, brisanje ili usisavanje patosa... sve to radim i ja... jedino od navedenog sto ne radim je ribanje sanitarija i pranje na ruke (mada i to ponekad odradim kad se iskaljam pa mora tako).

I da... mnogo vise nervoze ima u fizickim radovima... mislim da ce se sa tim i zene sloziti.

Citat
ne volim da mi se neko vrzma u kuhinji

Eto vidis... to je ona stvar o kojoj pricamo kad je kuhinja u pitanju... uvek je tako kod svake zene... a isto tako ce i muskarac reci zeni da se skloni od glodalice Smile

Inace... svoju sobu brat i ja sami sredjujemo... keva se napravi katkad "kavaljer" pa kad nismo nas dvojica tu... udje ona i sredi je... jer je dobre volje.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
Meni je najnormalnija stvar da muškarac usisa, ode u nabavku, izbaci smeće, održava svoj ormar, oriba kupatilo, opere suđe, obriše prašinu, pomogne oko kuvanja. Kao što ja pomognem oko krečenja, vucaranja stvari u podrum i iz podruma i ostalih ''muških'' poslova. Fer plej, postoji i to.

I menij je najnormalnija stvar da ako zena ne radi nigde a muskarac radi da ga barem saceka rucak...a cekaj zajebao sam se..treba da uzme usisvac nije usisano par dana  Smile

Citat
ali peglanje, konstantno pranje sudova, ribanje sanitarija, patosi, hodnici, prasina, nabavka, pranje na ruke,.. tu mi treba pomoc, a ne da zamenim osigurac... jebeni osigurac pravim od starog ako ga nemam.... a to ne znam da li i jedan moj muski prijatelj ume

pranje sudova = masina za pranje sudova = 1 klik
Pranje na ruke = ves masina = nema izgovora jer sve moze da se opere u masini
Ribanje sanitarija = malo vise paznje s obe strane i smanji se posao oko sanitarija. ( pogotovo muskarca )  Smile
Prasina etc...= samo ludi ljudi ciste cesto prasinu, elem oni koju se alergicni takodje. Jednom nedeljno je sasvim ok.
Peglanje = pa nisu ovo vremena kada se prvo pofajta, pa se saceka malo, pa ukljucis peglu koja ne moze sve da opegla, pa koristis kvasnu krpu pa etc...danas ove pegle od teflona sibaju kako peglaju.

Znaci sve alatke koje mogu da pomognu zeni su izmisljene, ja jos nisam naisao na robota ili spravu koja bi me odmenila u popravci sitnih za zenu nebitnih stvari po kuci, ili neku spravicu koju ukljucim a ono cepa drva na kriske...da mogu da platim ali necu...isto ko sto zena moze da plati da neko obrise prasinu jednom nedeljno ali nece jer tako moze da kuka kako ona radi po ceo dan...
« Poslednja izmena: 02. Apr 2011, 00:58:02 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Bas je tesko pretpostaviti da je teze raditi na gradilistu nego kuvati rucak u svom domu.
Otkud sad rad na građevini, jebotelebac? Ko je to spominjao?

Ne demagogiši. Sad ja mogu da kažem da je pet puta odgovornije i stresnije sedeti u nekom upravnom odboru i donositi odluke koje ljude koštaju posla nego raditi na građevini. Ali nije u tome poenta, rad na građevini niti sedenje u upravnom odboru ne spadaju u kućne poslove prosečnog para, a u to se ova tema pretvorila. Wink

I menij je najnormalnija stvar da ako zena ne radi nigde a muskarac radi da ga barem saceka rucak
Nismo pričali o tome ko radi a ko ne radi, implicitno sam postavila stvari tako kao da oboje rade. Smile
Može njega da čeka ručak i ako oboje rade, nije problem. Ali da gospodin muškarac posle toga ne ode da podriguje pred televizorom, nego da pomogne da se sto raspremi i tako dalje...
« Poslednja izmena: 02. Apr 2011, 00:55:30 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
poenta cele teme je da zenama treba pomoci  Smile

a nije poenta teme da zene umanjuju korisnost muskarca ili obrnuto da muskarci nabrajaju da zene peglaju jednom nedeljno  Smile

kad vidis svoju zenu\devojku\majku kako kuva, treba da ti padne na pamet da joj je mozda to treci ili cetvrti obrok danas, mozda sprema za svakog odvojeno, ja recimo ne mogu da jedem sto jedu moji roditelji, pa kad kuvam, kuvam dva razlicita jela ili vise  Smile

cinjenica je da zene rade vise, da su vise zaokupljene kucnim poslovima jer u kuci nekako uvek ima sta da se radi .. pogotovo ako ne zivite u glanc novom stanu sa centralnim grejanjem.. a ja ne zivim  Smile

i onda treba jednostavno to sagledati i ako nista drugo sazaliti se,pa iz sazaljenja, ako ne postoji bas nikakva solidarnost, pomoci toj zeni.. a ne nabrajati joj u facu kako se ves pegla jednom nedeljno,prasina cisti jednom nedeljno, i slicno...

to je jako neproduktivno, stvara konflikt, i upravo je to razlog zasto vecina zena koje znam sve rade same = jer nemaju vise snage da se prepiru sa muskarcima oko toga .. cute i rade, tako im lakse  Smile

sto uvek sve mora da se odmerava, to mene zanima  Smile Smile

jel vidis da pere patos, a pomozi joj, donesi joj novu kofu vode... operi hrpu sudova posle rucka zbog koga je dinstala junetinu na kratkom saftu dva i po sata, nadgledajuci svakih 5 minuta i dolivaju vodu, da bude onakva kakvu vi volite, jer zeli da je pohvalite da je nesto dobro uradila.

a ne vecito kritika ...  Smile  pa ko sa tim moze vecito da se nosi... ne moze ni kamen  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Bravo, ženo. Sad može i lock što se mene tiče.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.