Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 02:08:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zapalili prodavca u kiosku  (Pročitano 8571 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
PIROMANI SA FANTOMKAMA BENZINOM ZAPALILI TRAFIKU
Mladić goreo u kiosku jer se vratio po mobilni telefon

P. Z. V. - A. Ž. A.    | 21. 01. 2011. - 00:02h | Foto: D. Milenković    | Komentara: 59
BEOGRAD - Marko R. (25) iz Beograda, radnik trafike “Đurić” na uglu Bulevara despota Stefana i Ulice vojvode Dobrnjca, teško je povređen juče, sat posle ponoći, u požaru koji su podmetnula dvojica maskiranih mladića.

Trafika „Đurić“ na uglu Despota Stefana i Ulice vojvode Dobrnjca potpuno uništena
Sa opekotinama drugog i trećeg stepena Marko R. prebačen je u Kliniku za opekotine u Zvečanskoj ulici, gde se lekari bore za njegov život.

- Pacijentu je vatra zahvatila 95 odsto kože i on je zbrinut na Odeljenju intenzivne nege. U kritičnom je stanju - kaže za “Blic” Drago Jovanović, portparol Kliničkog centra Srbije.

Kako nezvanično saznajemo u beogradskoj policiji, dvojica mladića sa fantomkama prišli su kiosku u kome se nalazio Marko R. i polili trafiku benzinom, a zatim je zapalili.

Napadači su odmah pobegli, a u kiosku je došlo do detonacije. Sagovornik “Blica” iz policije kaže da je Marko R. na vreme napustio radno mesto, ali da se vratio po mobilni telefon.

Povređenom mladiću u pomoć je pritekao jedan komšija, koji ga je prekrio ćebetom. U policiji niko sa sigurnošću ne može da tvrdi šta je bio motiv podmetanja požara u kiosku.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
Pa ovu budalu treba poslati na psihijatrisko lecenje jer je zbog telefona rizikovao zivot... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Pa ovu budalu treba poslati na psihijatrisko lecenje jer je zbog telefona rizikovao zivot... Smile

I tebi je to najvise zapalo za oko?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 

Moram da priznam da si u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dobro, sada, ovi su zapalili kiosk i krivi su ali ovaj je stvarno budala za telefon
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590

Ne, najvise mi je zapalo za oko to sto su budale zapalile pun frizider piva i ko zna koliko flasha zestine! Smile

Sta ti ima odma mene da napadas?!
Zasto bi ja komentarisao neku zapaljenu trafiku kad ne znam ni zbog cega je doslo do toga.
Sta treba da bude moj komentar, "To nije lepo." ?!?!  Ako bude nekih informacija koje su vredne komentara onda mozda i napisem moje misljenje. Necu da stvaram sliku i izmisljam pricu o ovom dogadjaju, nisam ja demokrata!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442

Ne, najvise mi je zapalo za oko to sto su budale zapalile pun frizider piva i ko zna koliko flasha zestine! Smile

Sta ti ima odma mene da napadas?!
Zasto bi ja komentarisao neku zapaljenu trafiku kad ne znam ni zbog cega je doslo do toga.
Sta treba da bude moj komentar, "To nije lepo." ?!?!  Ako bude nekih informacija koje su vredne komentara onda mozda i napisem moje misljenje. Necu da stvaram sliku i izmisljam pricu o ovom dogadjaju, nisam ja demokrata!  Smile

A ja sam te napao, jel? Izvini sine, nisam znao da te bilo koje pitanje napada... izvini, e.

Normalno da su budale ti sto su zapalili trafiku i to je mnogo gore od toga sto se ovaj vratio po svoj telefon Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
На страну то, дал је нормално то што је урадио ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma jasno da je mnogo gore, zapalili su trafiku ali nisu njega, isli su na materijalnu stetu ali ne i ubistvo. Medjutim, tip se zbog mobilnog vratio u gorecu trafiku za cega ovi bas nisu nesto krivi za njegove povrede. Mislim, da je utrcao da mu dete gori pa ajde, al za mobilni da rizikuje zivot
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
На страну то, дал је нормално то што је урадио ?

Isto kao sto Roki kaze da ne zna zasto je trafika zapaljena, isto tako ni ja ne znam dal je normalno sto je isao po telefon... iz kog razloga zapravo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 02:08:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.