Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 368
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljvosti iz TV, Pozorisnog i Filmskog sveta ~ Nova Tema!  (Pročitano 734853 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N86
Premijera novog Hari Potera u Tokiju

Od 2001. godine kada su filmovi o mladom čarobnjaku i njegovim avanturama u skoli magije i čarobnjastva debitovali na velikom platnu, premijere su tradicionalno odrzavane u Londonu, u Velikoj Britaniji.

Hari Poter i Red Feniksa je prvi film iz serijala koji će biti premijerno prikazan izvan domovine književnice Džoane Rouling.

Svetska premijera petog filma, odrzaće se u Tokiju, 28. juna, čak dve nedelje pre zvanicnog bioskopskog starta.

U filmu “Hari Poter i Red feniksa”, Hari počinje svoju petu godinu školovanja na Hogvortsu i otkriva da veliki deo zajednice čarobnjaka negira njegov nedavni susret sa zlim lordom Voldemorom, i radije žmure na vest o Voldemorovom povratku.

U strahu da Hogvortsov uvaženi direktor, Albus Dambldor, širi dezinformaciju da se Voldemor vratio ne bi li umanjio njegovu moć i preuzeo njegov posao, ministar magije, Kornelijus Fadž, imenuje novog profesora za Odbranu od mračnih veština, koji će motriti na Dambldora i učenike Hogvortsa.

Međutim profesorka Dolores Ambridž, koju podržava ministarstvo u vodjenju nastave, ostavlja mlade čarobnjake nedovoljno spremne da se odbrane od mračnih sila koje prete i njima i celoj zajednici
čarobnjaka, tako da uz pomoć svojih prijatelja Hermione i Rona, Hari preuzima stvari u svoje ruke.

On se tajno sastaje sa grupom učenika koji sebe nazivaju "Dambldorova armija", i podučava ih kako da se brane od crne magije, spremajući hrabre mlade čarobnjake za veliku bitku koja predstoji.

Nakon premijere u Tokiju, film ce imati evropsku premijeru u Londonu, 3. jula i američku u Los Andjelesu, 8. jula.

Prethodna četiri filma iz serijala su zaradila preko tri i po milijarde dolara širom sveta.
Hari Poter i Red Feniksa u naše bioskope stiže 12. jula.

Vise informacija o filmu možete naći na adresi www.haripoteriredfeniksa.com

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N86
Razočaravajući kraj serije "Obitelj Soprano"

AMERIČKA javnost dugo je čekala na posljednju epizodu o poznatoj mafijaškoj obitelji, no sinoćnje premijerno emitiranje razočaralo je i najveće fanove. Na kraju se, naime, ne dogodi apsolutno ništa, tako da gledatelji nisu dobili željno očekivane odgovore.

Redatelj hit serije "Obitelj Soprano", David Chase, izjavio je kako su glumci snimili tri različita završetka, ali se na kraju odlučio na onaj "umjereni", dakle, kraj bez posebnih objašnjenja i odgovora na pitanja koja su "mučila" američke gledatelje. Zadnja scena, pišu tamošnji portali, podsjeća na kraj sapunice, a ne dramske serije koja je u posljednjih nekoliko godina u cijelom svijetu postigla veliki uspjeh.

Naime, serija završava obiteljskom večerom Sopranosa, a u druženju ih prekida zvono na vratima. Tony Soprano odlazi do vrata i...kraj! Ne zna se tko je zvonio i što se dogodilo, pa gledatelji nisu dobili odgovore na brojna pitanja koja su se provlačila kroz seriju, a pogotovo kroz posljednju sezonu. Već početkom godine na američkim web forumima krenule su rasprave o mogućem kraju priče, no malo tko je mogao pretpostaviti da će biti ovako nedefiniran i nedovršen.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Ljubav na prvo čitanje
Autor: Tatjana Nježić | 13.06.2007

Glumica Jelena Stupljanin snima u Beogradu

Došla sam iz Amerika da bih sa Goranom Radovanovićem radila film „Hitna pomoć“ čiji me je scenario, priznajem, zaista privukao - kaže na početku razgovora za „Blic“ glumica Jelena Stupljanin koja je pre nešto više od dve godine otišla u Ameriku gde je završila „Ektors studio“ i diplomirala pred komisijom u sastavu Robert de Niro, Džesika Lang, Meril Strip.
Čime vas je privukao scenario?
- Scenario me je privukao i na ličnoj i na socijalnoj osnovi; tri ljudske priče koje se prepliću pre i posle čuvenog 5. oktobra. Jake su, i tačne. Nikog ne kritikuju i nikog ne okrivljuju. I nikoga ne hvale. Jezikom umetnosti oslikavaju presek burnih i nimalo lakih vremena, na svoj način ukazujući na važnost, pa ako hoćete, i na lepotu praštanja. Junaci na razmeđi nade i beznađa, straha i snova... To je priča na filmu koji bih i lično želela da pogledam. Goran je za ovaj scenario dobio i nagrade. A meni se scenario dopao na prvo čitanje, a kroz razgovor s njim i koncept koji zastupa i moja uloga - te sam tako (na njegov poziv) došla iz Amerike zbog rada na tom filmu.
Vaša uloga je...?
- Igram Norvežanku, jedinu strankinju u filmu, koja se zove Ingre Sullevan. Glavni partner mi je Nenad Jezdić, koji igra vozača hitne pomoći. Glumac, uz koga je zadovoljstvo igrati. Smatram ovu ulogu važnim iskustvom, između ostalog i zato što sam zbog nje čak učila norveški. Naime, Ingre Sullevan je predstavnik organizacije za humanitarnu pomoć koja se radnicima hitne pomoći obraća i na norveškom. To, razume se, rezultira, da ih tako nazovemo, neuobičajenim situacijama. A takve vrste poigravanja u ovom poslu baš volim.
O kakvim sličnostima, odnosno razlikama između vas i vaše junakinje možemo govoriti?
- Ima između nje i mene i ključnih razlika, ali i važnih sličnosti, da ne kažem bliskosti. Naime, ona je strankinja koja je došla na ove naše prostore na koje gleda kao na mesto velikih promena ljudske svesti, a dolazi iz zemlje koja, bar u skoroj istoriji, nikad za tako nešto, pa čak ni slično, nije ni čula. Ipak, ono što mi je bilo blisko u odnosu na nju jeste egzotika upoznavanja novog mesta u kome treba da provedeš izvesno vreme.
Asocira li vas na vaš boravak u Americi?
- Konteksti su, naravno, vrlo različiti, ali boravak u stranoj sredini, u svoj svojoj lepoti i izazovnosti, uslovno ima zajednički imenitelj.
Diplomirali ste u Americi ni manje ni više nego pred komisijom u sastavu De Niro, Džesika Lang, Meril Strip...
- Nije retkost da takvi glumci budu gosti ove škole (ili gosti predavači ili komisija ili „samo“ posetioci). Čelnik „Ektors studija“ Ana Strazberg, udovica Lija Strazberga je, između ostalog, zbog muževljeve zaostavštine i jedinstvenog metoda za glumce koje je on, oslonjen na rad velikih Rusa, a pre svega reformatora Stanislavskog, osmislio, ostala u jako dobrim odnosima sa većinom glumaca koji su bili Lijevi studenti, a danas pomažu škole (Al Paćino, De Niro…) U svakom slučaju, uvek je, kao i ovde uostalom, dragoceno kada vas posmatraju, ocenjuju ili pohvale velikani glumišta. A svaki put kada neko od njih dođe (u slučaju ispita De Niro i M. Strip), posle toga se ostane na koktelu, studenti postavljaju pitanja, razgovara se o glumi, ulogama... A to je posebna i zanimljivost i dragocenost.
Prati vas glas da ste oduševili De Nira. Kako ste se uopšte obreli u toj prestižnoj glumačkoj školi?
- Često sam razmišljala (obično između rada na predstavama ovde) kako bih volela da, i kad ne igram predstave, imam mesto gde bih se mogla obratiti kao student i usavršavati, raditi i dalje na sebi u onoj oblasti za koju mislim da nisam dovoljno glumački sazrela. Naravno, „Lee Strasberg Institute“ („Actors Studio“) je koncepcijski baš tako oformljeno mesto, gde glumci profesionalci dolaze sa svojim problemima, idejama, rade na ulogama (za pozorište ili film) koje priželjkuju, kojima se nadaju, koje će raditi... Prijavila sam se, poslala svoje radove i dobila odgovor da sam primljena (!), odnosno poziv da dođem. A velika podrška u tome mi je bila Goca Marić, moja profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti, koja je i sama svojevremeno bila njihov student.

Ekipa „Hitne pomoći“
Premijera filma „Hitna pomoć“ , čije se snimanje završava za nekoliko dana, očekuje se iduće godine. U ovom filmu koji se bavi (našim) tranzicijskim vremenom i bremenom, uloge tumače i Nenad Jezdić, Boris Isaković, Vesna Trivalić, Tanasije Uzunović, Nataša Ninković i drugi.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uskoro novi film Vudi Alena

Američki režiser Vudi Alen doputovao je u Barselonu gde obavlja pripreme za snimanje svog novog filma, a uloge je, kako tvrde upućeni, poverio lepoticama Skarlet Johanson i Penelope Kruz.

Alen je u Barselonu doputovao u društvu supruge Sun Ji i dve ćerke, ali nije želeo da odgovara na novinarska pitanja pošto svoj novi film i dalje obavija velom tajne.

Novinari nisu uspeli da saznaju ništa ni o scenariju ni o naslovu filma. Jedina informacija koju su izvukli od njega je da će se snimati u Barseloni i u Ovijedu tokom leta 2007. godine.

U filmu će najverovatnije glumiti Amerikanka Skarlet Johanson i Britanka Rebeka Hol, kao i Španci Penelope Kruz i Havijer Bardem.

Bardem i Kruzova će ponovo glumiti zajedno posle komedije "Šunka, šunka" Španca Bigasa Lune kojom su postigli velik uspeh 1992. godine.

Vudi Alen je prvi dan boravka u Barceloni iskoristio da poseti toranj Agbar, delo francuskog arhitekte Žana Nuvela, u kojem se nalazi producentska kuće "Mediapro" sa kojom je američki reditelj krajem 2005. godine zaključio ugovor za svoj novi film.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Deceniju čekam „Svetog Georgija”
Priča o mobilizaciji invalida od koje se ledi krv u žilama...
Mada je u osnovi filma „Sveti Georgije ubiva aždahu” priča o mobilizaciji invalida od koje se ledi krv u žilama, Srđan Dragojević za „24 sata” kaže da se nada da će napraviti emotivan film koji dubinski razmatra muško-ženske odnose.

MELODRAMA - To što imate ime i renome koji u filmskom svetu predstavljaju veličinu, kao i izuzetno atraktivan scenario, koji u startu garantuje uspeh, kod nas ne mora da znači da će vam sva vrata biti otvorena - tako je Srđan Dragojević, posle čitavih 10 godina iščekivanja, konačno krenuo s realizacijom filma „Sveti Georgije ubiva aždahu" prema drami Dušana Kovačevića.
- Deset godina sam čekao da ga snimim. Pretpostavljam da u tome ima nešto autodestruktivno, kao u liku Gavrila, glavnog junaka - kaže Dragojević i objašnjava da je u siromašnoj zemlji, koja uvek ima određene prioritete u vezi s drugim oblastima života, najveći problem bio tražiti toliki budžet za film. Pored više od 4,5 miliona evra, s kojim će ovo ostvarenje postaviti rekord u srpskoj kinematografiji, postojali su i drugi razlozi koji su usporili proces realizacije.
- U 1998. su to bile „Rane", koje nisu bile naročito popularne u tadašnjem režimu, 99. bombardovanje, 2001. nismo uspeli da dobijemo pozitivne odgovore od vlade. Sada se to nekako desilo - ističe Dragojević za „24 sata".
Ipak, čini se da je vredelo čekati. Kako kaže, izazov u ovom slučaju je sam žanr - melodrama; koju je „jako teško napraviti, a da ne uđete u patetiku i lažne emocije", ali i premijerna saradnja s nekim glumcima.
- Desilo se da s većinom glumaca radim prvi put, što je meni fantastičan izazov. Znao sam da bih voleo da radim s nekima od njih. Ipak, bez obzira na to, osećao sam dužnost prema tekstu Dušana Kovačevića, da uradim i kasting. Bio je to ogroman posao, trajao je tri meseca, 250 glumaca je čitalo tekst - kaže poznati reditelj, koji je, između ostalog, poznat i po tome što svojim filmovima uvodi nova lica na scenu.
- Nije to svesna strategija. Jako često idem u pozorište, volim da vidim mlade glumce, jer pozorište i film smatram istim poslom. Razna nova lica mi privuku pažnju i poželim s njima da radim. Čovek oseća neki zamor kada radi s istim ljudima - smatra Dragojević.
Kada je reč o suštinskoj liniji filma koju će pokušati da istakne, on navodi ljubavni trougao koji se razvija u priči od koje „vam se ledi krv u žilama".
- To su karakteri koji nisu obični, ali u kojima ima nečega što postoji u svima nama. Fantastično je što će, kako mi se već sad čini, ljudi biti vrlo ambivalentni prema svim tim odnosima - najavljuje.
A. Kalaba

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
„BLIC“ NA SNIMANJU POPULARNE SERIJE
Mile i Miki protiv tranzicije
Autor: N. Džodan | 14.06.2007 - 19:15

Počele su da se snimaju nove epizode legendarnog serijala. Mile sa Čubure ponovo je u akciji. Zoran Cvijanović juče je u vojvođanskom mestu Kupinovo tražio Velikog brata. Naravno, put ga je odveo do Mikija Đuričića, zvezde ovog rialiti šoua. U nameri da raskrinka Velikog brata, Mile je vezao Mikija za drvo ne bi li ovaj priznao sve što zna o ovom fenomenu.

- Ovo je moja serija, je l’ jasno! I nemoj da mi šaljete SMS-ove, ovde nema izbacivanja. Dok ja ne kažem! - viče Cvijanović Mikiju koji sedi na stolici, vezan za drvo, u svečanom odelu i sa kravatom naguranom u usta.
- Vidi, ja sam spreman da ti oprostim i da te odvežem, ali pod jednim uslovom. Da priznaš ko si i šta si! Da priznaš da si ti Veliki brat, da sam ti doakao, da sam te pronašao, da si puk’o! Imaš deset sekundi da napustiš moju seriju - preti Cvijanović, a Miki mumla dok mu ne izvade kravatu iz usta.
- Puže mi neka buba po glavi. Pokazujem ti da je skineš, a ti ništa. Što si takav čovek?! - progovara Miki, a cela ekipa počinje da se smeje.
Cvija u svom stilu, fenomenalnom glumom, ali i improvizacijom, mami osmehe svima na snimanju i nikog ne ostavlja ravnodušnim. Sveže pokošena trava u dvorištu jednog imanja u Kupinovu i veliki voćnjak u kome se nalaze košnice sa pčelama oslikavaju idiličan vojvođanski pejzaž. Reditelja Rašu Andrića jedino na momente ometaju javljanje komšijskog petla i poneki traktor koji bi prošao putem. Ipak, ne krije zadovoljstvo.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kevin Spejsi: Zbogom Holivude!

Američkom glumcu, Kevinu Spejsiju dosadila je gluma i glamurozni život Holivuda, koje je potpuno zanemario otkako je postao umetnički direktor pozorišta "Old Vik" u Londonu.

"Više me ne interesuje glumačka karijera. Sam sebe sam hiljadu puta zapitao jesam li dobar ili ne, odgovara mi li ovaj ili onaj film? A onda sam shvatio da me to uopšte ne interesuje", tvrdi ovaj cenjeni američki glumac, poznatiji po prihvatanju, manjih i ne toliko komercijalnih uloga u Holivudu.

Glumac, najviše zapamćen po ulozi u filmu "Američka lepota" potpuno se prepustio pripremama novih pozorišnih komada u Londonu i filmsku karijeru, nakon deset godina zamenio je pozorisnim daskama, gde s vremena na vreme odigra poneku ulogu.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i

"Porodični heroj" na festivalu u Novom Sadu 

Film "Porodični heroj" Tijeri Klifa biće premijerno prikazan 4. jula u okviru Filmskog festivala Srbije.

U filmu glavne uloge tumače Katrin Danev, Emanuel Bear, Klod Braser, Žerar Lonven, Žeraldin Pailjas i Miou-Miou.

Radnja filma smeštena je u kabare "Plavi papagaj" u Nici. Neočekivano nasledstvo povlači za sobom brojne probleme. Vreme je za objašnjenja, mirenje računa, želja, prekinutih veza, skrivenih fioka koje su otvorene bez obzira sta je moguće u njima naći...U ovom svetu glamura, misterije i vizija, gde je ponekad lakše izmisliti lik nego preuzeti igru, postavlja se pitanje da li zaista poznajemo svoje roditelje, stare ljubavi, decu, prijatelje?

Filmski festival Srbije biće održan od 3. do 5. jula u Novom Sadu, a film će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći od 5. jula, saopštio je "Tuck".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i

"Lepotani" prerušeni za "Oceans 13"

U novom delu sage o Deniju Oušnu "Oceans 13: Igra se nastavlja", gledaoci možda neće ni prepoznati neke od glavnih likova, jer su mnogi od njih u filmu prerušeni, saopštio je "Tuck".

Upravo likovi koje tumače tri glumačka lepotana, Džorž Kluni, Bred Pit i Met Dejmon, preživljavaju drastične vizuelne promene, a sve zarad - pljačke.

U novom, trećem nastavku filma, Deni Oušn (Džordž Kluni), Lajnus Koldvel (Met Dejmon), Rasti Rajan (Bred Pit) i drugari nalaze se ponovo pred zahtevnim zadatkom. Razlog je naravno pljačka, ali i spašavanje jednog od "svojih" ljudi.

Radnja filma vraća se u milje koji kockari najbolje poznaju: Las Vegas. Bezobrazni vlasnik kazina Vili Bank (Al Paćino) nije ni zamišljao koliko malo ima šansi kada je prevario Denijevog projatelja i mentora Rubena Tiškofa (Eliot Guld), koji je završio u bolničkom krevetu u kritičnom stanju.

Klunijeva družina zato će pokušati da ga uništi baš one večeri, kada je trebalo da trijumfuje. Plan je složen, opasan, i veoma blizu nemogućeg….ali nema ograničenja kada je u pitanju jedan od njih.

U film "Oceans 13: Igra se nastavlja" pored pomenutih Klunija, Pita, i Dejmona, igraju i Endi Garsija, Don Čidl, Berni Mek, Kejsi Aflek, Skot Kan, Karla Rajner, Eliot Guld i Elen Barkin.

Domaća premijera filma održaće se 20. juna u Centru "Sava", u 20.30h.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Nova TV serija na Foksu

PILOT Televizija Foks će večeras od 23.30 prikazati pilot epizodu nove serije „Želim mir", koja je najavljena kao „prvi pravi sitkom" proizveden u Srbiji. Ovu seriju su radili studenti treće godine filmske produkcije FDU, a to im je bio ispitni zadatak. „Želim mir" je priča o „normalnom" čoveku u „nenormalnom" okruženju.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 368
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.