Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jun 2025, 00:59:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zamrzavanje  (Pročitano 12658 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako i malo sumnjas na struju UPS bi svakako bio koristan. Ali ovi jeftini UPS-ovi ne filtriraju napon pa ti tako nece ni resiti problem. Ja sam imao problem da se jedan od racunara u firmi vise puta dnevno resetovao. Na kraju smo to povezali sa trenutkom kad frizider skljocne i ukljuci kompresor. To je izazivalo impuls koji je resetovao racunar. Stavio sam izmedju uticnice u zidu i UPS-a Filter prenapona  APC Surge Arest E-20 ili E-25 model. I vise nismo imali nikakvih problema. Frizider jos radi a i racunar se vise ne resetuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
filtriranje napona znaci uklanjanje harmonijskih oscilacija  i dovodjenje napona na sinusni Wink
ti si najverovanije mislio na "skok" napona u odr.trenutku Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung S7220
Dok sam citao postove i priblizavao se kraju sumnjao sam na RAM i na TV kartu. RAM je sada OK. TV karta zna da pravi probleme. Dosta su '' nekompatibilne '' Ako u jednom racunaru radi OK ne znaci da ce u istom raditi OK. Veoma se cudno ponasaju... Restartovanja, zaledjavanja, izuzetna opterecenja procesora itd... Provjeri ovo sa strujom... Ako su temperature OK (jesi proveravao graficku?), memorija OK, Driveri OK, (IDE kablovi koji povezuju diskove sa plocom?) Imao sam losa iskustva i sa njima. Hard ti je 100% OK. Nista samo testiraj jedno po jedno. Budi strpljiv i 100% ces iskorijeniti problem!  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
Vratili su mi kopjuter preksinoć i naravno, evo opet se zaglavio preko noći.
Hmmm...mozda ne bi bilo lose da u Administrative tools, pa u Event Viewer pogledas listu, tj. dnevnik - log fajl o "dogadjajima" u sistemu (pocevsi od trenutka ukljucenja racunara i podizanja sistema pa do gasenja), kad ti se to desi ili neposredno posle toga...tu sistem registruje svaku "akciju" u sistemu a narocito greske i zastoje, i onda ce ih nekako opisati ili te uputiti na uzrok tvog problema...ovo je nekada veoma korisno.

Pogledaj tu, i probaj da nadjes opis tvog problema, pa da ga onda razmotrimo.
U 0:32 je bilo Installation Failure: Windows failed to install the following update with error 0x80070643: Microsoft GDI+ Detection Tool (KB873374).
Otkazao sam tada jer mislim da to instalira onu zvezdicu.
Prvi sledeći log je u 10:15, sad kad sam ga restartovao Microsoft (R) Windows (R) 5.01. 2600 Service Pack 2 Multiprocessor Free.

edit: jutros je bilo standardno, koliko god da pomeram miša, monitor je još na stand by i ne reaguje na caps lock...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
aj probaj dan dva bez modema da ga drzis onda....  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
ok...evo...skinuću...
sad kad sam došao kući, sednem, valjda bio na bureku i odjednom se izgubi veza, odnosno još je konektovano, ali neće ništa da otvori. onda sam krenuo da se diskonektujem i ponovo konektujem, reko možda će to da proradi kad ono neće da se diskonektuje. upalim start meni i on se zaglavi. pomeram miša tamo-amo i na kraju se i on ukoči. komp još reaguje, pokušavao sam desni klik i palio se meni, al kursora nigde nije bilo. na kraju je počelo da pišti iz kućišta i to je značilo totalno zaglavljivanje...

edit: od sad sam sa mobilnog proveravam ovu temu
« Poslednja izmena: 03. Sep 2006, 17:13:15 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6233
Pazi ovako, onaj neuspesan apdejt koliko vidim iz tvog objasnjenja si prouzrokovao "nasilnim" prekidom...dakle nista mi to ne znaci za neki koristan savet...bilo bi dobro da ima neka informacija koju sistem sam generise posle tih problema (ili bas tada kada se dese). Ta greska koju ti javlja je standradna greska o neuspesnom instalaciji nekog apdejta...ali s obzirom da si ti uticao na taj apdejt, ne mozemo tu da trazimo resenje problema. Mozes da proveris u listi apdejta da ti neki od njih ne pravi problem, to moze da potraje...ali cini mi si da to nije problem.
Razlog zasto sam ti rekao da pogledas event viewer ja zato sto sam mislio da ce se tu naci neki koristan log o padu, zaglavljivanju sistema i iskreno govoreci, ocekivao sam neku informaviju koja upucuje na hardverski problem...ali izgleda da nema tih logova.

Druga stvar, pricao sam sa nekim kolegama i prijateljima o ovoj ploci, svi do jednog su imali problem sa chipset kulerom...naime, uopste ne valja, ne hladi dobro...i svi su morali da ga menjaju. Imali su simptome slicne tvojima, posle nekoliko dana od kupovine, prilikom opterecenja i rada racunara neko vreme, pocne zaglavljivanje, pistanje, bucan rad...itd... Kazu da verzije ploce od kraja 2005 imaju ispravljene ove probleme, ali ne znam koja je tebi zapala, navodno verzija v.2 je ok a prepoznaja se po kuleru koji je po bokovima izliven u asus slova. Ovo prepoznavanje ne mora nista da znaci daje ploca u dobroj verziji, zato bi najbolje bilo da ipak proveris u servisu kod prodavca chipset cooler.

Probaj, pa javi sta se desava.
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
meni to smrdi na neki hardware..jedini nacin da detektujes problem jeste sistem eliminacije..Ostavis samo graficku i sve uredjaje povadi iz slotova,ako nastavi da se ponavlja, a verovatno hoce,probaj da zamenis memoriju ili graficku..To ti je jedini nacin da otkrijes problem..Moguce je da je do ploce problem ali sumnjam da bi se te ploce prodavale sa takvom greskom(mislim na hladjenje za chip set)..Osim naravno ako nisi toliko baksuz pa da ti se pogodila pokvarena  ploca od samog pocetka..obicno su problemi na plocama zastarele verzije bios-a koje isto mogu da naprave haos.
...ako su komponente u garaciji i ako nisi mnogo strucan i iskusan sa ovakvim problemima, predlazem ti da ga odneses u servis pa makar bio i 3 dana kod njih..
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia Lumia 1020
Bio 3 puta po 3 dana... Ne znaju... Od sinoc se nije zaglavio, bez modema je. Al treba jos bar 2 dana da se ne zaglavi da znam da li je do toga. I bez obzira na to, mislim da ne mora da bude do modema, nego do bilo cega sto ima veze sa netom Smile

edit: i stavio sam sada na stari komp modem da budem na netu, pa ću usput da pitam nešto u novoj temi za adsl...
« Poslednja izmena: 05. Sep 2006, 00:10:25 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
PCI modem?lli usb?
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jun 2025, 00:59:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.