Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 03:13:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zamrzavanje  (Pročitano 12831 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Wave
Mislis Hirens? Ima na torrentima sigurno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Izvini, nisam razumeo.Bi li mi dao link.Pozdrav
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Malo toga mozes da uradis bez otvaranja racunara a onda gubis garanciju. Mem test pusti bar celu noc. Pola sata nije dovoljno. Ako sumnjas na Windows probaj da ga reinstaliras sa opcijom REPAIR. Tako ce se popraviti ako si nesto zeznuo instalirajuci razne programe a svi programi ce ti ostati instalirani. Ako neki ne bude radio budi posebno orezan sa njim. Posle probaj da instalistas kumulativni update WINXP imas ga na CD-ima uz razne kompjuterske magazine. Mozda je i TV kartica a tu jedino pomaze da je deinstaliras i izvadis fizicki iz racunara. Ako se posle toga ne zaglavljuje lepo, u suprotnom ima jos dosta toga sto moze da pravi problem. Na primer RACK (ladla) za disk, sam disk, graficka kartica i drajveri za nju, a i maticna ploca. Ja sam imao slican problem ali nisam imao vise garanciju. Menjao sam deo po deo na racunaru i na kraju je uzrok zaglavljivanja bila Soltek maticna ploca. Stavio sam novu MSI i od tada se racunar nije ni jednom zaglavio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Wave
Izvini, nisam razumeo.Bi li mi dao link.Pozdrav

Instaliras neki bittorrent program, preporucujem Azureus i skines torrent.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
Malo toga mozes da uradis bez otvaranja racunara a onda gubis garanciju. Mem test pusti bar celu noc. Pola sata nije dovoljno. Ako sumnjas na Windows probaj da ga reinstaliras sa opcijom REPAIR. Tako ce se popraviti ako si nesto zeznuo instalirajuci razne programe a svi programi ce ti ostati instalirani. Ako neki ne bude radio budi posebno orezan sa njim. Posle probaj da instalistas kumulativni update WINXP imas ga na CD-ima uz razne kompjuterske magazine. Mozda je i TV kartica a tu jedino pomaze da je deinstaliras i izvadis fizicki iz racunara. Ako se posle toga ne zaglavljuje lepo, u suprotnom ima jos dosta toga sto moze da pravi problem. Na primer RACK (ladla) za disk, sam disk, graficka kartica i drajveri za nju, a i maticna ploca. Ja sam imao slican problem ali nisam imao vise garanciju. Menjao sam deo po deo na racunaru i na kraju je uzrok zaglavljivanja bila Soltek maticna ploca. Stavio sam novu MSI i od tada se racunar nije ni jednom zaglavio.
juče sam dobio komp natrag, promenili su memoriju i...opet se zaglavljuje.
onda sam preko noći puštao memtest i ovaj put nije memorija, sad je dobra.
šta sad?
možda će pomoći ovo: zamrzne se uglavnom kad ostavim mulu da radi i odem negde, znači kad se vratim i pomerim miša odreaguje i upali se ekran al se odmah zatim zaglavi...ili na primer večeras nije reagovao dok sam pomerao miša, a onda se, kad sam pritisnuo dugme na tastaturi, ekran upalio i prikazao zamrznut win screen saver. probao sam caps lock i nije reagovalo, skroz se zaglavilo.
koja je šansa da bude tv kartica? to je nekako jedino što mogu da izvadim još a da komp radi.
i ne, rekli su da mi važi garancija čak i kad ja otvorim komp. za svaku komponentu imam dokument posebno. ovo iritrira. tako iritira.  Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
probaj da izvadis TV kartu pa ces videti jeli slucajno ona stvara probleme...ako su ti dali novu memoriju koja sljaka,proc je ok,sistem je "Svez" i "cist",grafika istestirana... onda jedino jos napajanje moze da te jebe....
« Poslednja izmena: 17. Avg 2006, 01:38:27 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
cooler master kućište i napajanje isto, 430W
mada kao što se desilo sa geilom, i to može da se pokvari
samo...ja ne znam da stvorim uslove u kom se zaglavljuje...odnosno čak i posle dva dana nezaglavljivanja neću biti siguran da je ok...a čak i ako bude najverovatnije da je do tv karte znači li to da je komp ne može izdržati ili da će normalno raditi sa novom...komplikovanja li...
ništa, sutra vadim tv, pa ću videti dalje...u stvari...da li je dovoljno samo isključiti je iz device managera ili mora da se iščupa? mislim, jel je isti efekat, jel crpi struju i resure kad je disejblovana?
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
bolje je iscupaj  i ponovo digni sistem sistem za svaki slucaj
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
tv ima dve ikone u tray-u, pinnacle media center i za daljinac, kad sam kliknuo desnim na daljinac počelo je da zuji u zvučnicima i meni se mnogo sporo otvorio, tako da...ipak ću prvo početi sa disejblovanjem softvera...
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
lukpote , 97% sam siguran da je u pitanju plocha. imash problem prilikom proticanja podataka preko magistrale (kad skidash sa neta podaci idu na hard preko magistrale) . najverovatnije je neki kesh na plochi blago zajeban . postoji mala shansa da je bios nepravilno podeshen ,ako hocesh igraj se sa tim, ali da sam na tvom mestu ja bih trazio da mi zamene plochu (ili chak i ceo rachunar) . po zakonu o zahtiti potrosacha clan 23 imash pravo na to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 03:13:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.