Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zamrzava se slika, samo restart pomaze...  (Pročitano 39463 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Jel' ti je to jedini HDD koji imas? Ako jeste, pokusaj da pozajmis od nekoga na dan-dva HDD, instaliraj Win i vidi hoce li da zeza.
Ako bas nemas nacina da okusas srecu sa svezim hdd-om, mozes da se nadas da je problem u maticnoj, a da nije u vezi sa hdd kontrolerom. Tada mozes da narezes neki bootabilan linux, iskljucis hdd, bootujes sa cd/dvd-a i cekas da zakuca. Ako zakuca, znas da nije hard. Ako ne zakuca, jbg, onda ne mozes bas nista da zakljucis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia E71
Ili da probaš neki live cd, ako imaš flešku možeš da instaliraš na njoj neki linux pa da ga malo maltretiraš da vidiš da li će opet da zakuca.Ako zakuca onda nije hard disk.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Jel' ti je to jedini HDD koji imas? Ako jeste, pokusaj da pozajmis od nekoga na dan-dva HDD, instaliraj Win i vidi hoce li da zeza.
Ako bas nemas nacina da okusas srecu sa svezim hdd-om, mozes da se nadas da je problem u maticnoj, a da nije u vezi sa hdd kontrolerom. Tada mozes da narezes neki bootabilan linux, iskljucis hdd, bootujes sa cd/dvd-a i cekas da zakuca. Ako zakuca, znas da nije hard. Ako ne zakuca, jbg, onda ne mozes bas nista da zakljucis.

Imam jos jedan HDD od 900gb, i njega upravo skeniram, pa cemo da vidimo da li je i on u redu. Sto se tice ovog drugog, to su spanska sela za mene Smile, tako da cu videti ako ne nadjem resenje da odnesem racunar u servis.

Ako je riknula maticna, mora li ponovo da se radi sisitem ili da se backup-uju podaci sa hard diska?
« Poslednja izmena: 23. Sep 2011, 01:00:38 od cni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia E71
Ne mora,ali ipak moli boga da nije matična Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ne mora,ali ipak moli boga da nije matična Smiley

Sto? Ja sam mislio da je gore kada rikne hard disk.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia E71
Pa jeste zbog podataka koje možeš da izgubiš, mada sada nisu ni matične skupe tako da na isto ti dođe.Koju matičnu imaš ?

Edit:Kad već imaš dva harda mala je verovatnoća da su oba na izdisaju,ja bih ti preporučio da instaliraš sistem na ovom drugom pa da vidiš kako radi.A ovaj prvi možeš i da isčupaš iz matične ploče.Naravno pre toga isključi računar.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2011, 01:06:41 od spaled »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Pa jeste zbog podataka koje možeš da izgubiš, mada sada nisu ni matične skupe tako da na isto ti dođe.Koju matičnu imaš ?

Edit:Kad već imaš dva harda mala je verovatnoća da su oba na izdisaju,ja bih ti preporučio da instaliraš sistem na ovom drugom pa da vidiš kako radi.A ovaj prvi možeš i da isčupaš iz matične ploče.Naravno pre toga isključi računar.

Maticna je Asus P5PL2-E.
Sto se tice instaliranja windowsa na drugom hard disku stvarno nisam vest u tome jer mi je uvek neko drugi to radio a zadnji put je to bilo pre 3-4 godine kada sam kupio novi hard disk i maticnu plocu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia E71
Možda i sistem nešto zeza pošto kažeš da ga nisi reinstalirao 4 godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Moguce, kazu da je dobro kada se cesce reinstalira windows, mada ja sam do sada radio samo kad sam morao. Najcesce je to bilo zbog virusa, ali zadnjih par godina nemam problema sa njima, tako da sam zadni put radio sistem kada sam kupio novi hard disk i plocu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia E71
Što ne probaš sa nekim programom za monitoring, da vidiš koliko ti je zauzet procesor i ram u trenutku kada blokira i kolika im je temperatura.Pošto kažeš da sam blokira instaliraš neki program otvoriš ga i čekaš i kad zablokira možeš da vidiš da li sve komponente rade ok.

O ovome ti pričam:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(151.82 KB, 676x697)
« Poslednja izmena: 23. Sep 2011, 01:44:47 od spaled »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.