Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 13:52:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zamena harda na netbuku.  (Pročitano 763 puta)
10. Maj 2013, 12:47:32
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Kako da znam koji sve hardovi pasuju za moj netbuk bez budzenja?

netbook je Compaq mini 110c

dimenzije harda koji mu je trenutno unutra

http://www.ebay.com/ctg/Fujitsu-MJA2160BH-160-GB-Internal-5400-RPM-2-5-MJA2160BH-G2-Hard-Drive-/99672934

Width  2.8 in
    Depth  3.9 in
    Height  0.4 in

Koliko vidim svi hardovi koji su trenutno na trzistu imaju malo drugacije dimenzije pa se brinem kako bi to stalo unutra.

Najproblematicnija mi je duzina jer kontam da kod razlicite duzine ne bih mogao da zavrnem vrlo bitan sraf

Ovaj sraf sa oprugom o kojem prica na 2:44

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BWTQlQ9ojDU

Jel mogu negde na netu da nadjem listu kompatibilnih hardova sa ovim netbukom?

edit: izgleda da je ipak uobicajenih dimenzija

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=mja2160bh&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fstorage.toshiba.eu%2Fexport%2Fsites%2Ftoshiba-sdd%2Flib%2Flibrary%2Fmja2160bh_datasheet.pdf&ei=FdWMUZHrBMiXPZ-RgLgC&usg=AFQjCNFK0MX3lPMeChgH3eNzIvkPI_KnQw&bvm=bv.46340616,d.Yms&cad=rja

Valjda je Toshiba preuzela Fujitsu a ove dimenzije kod njih na sajtu se uglavnom poklapaju sa ovim sto postoji na trzistu. Eventualno su ovi novi nesto nizi ali racunam da je to najmanji problem. Bitno je da se sirina i duzina poklope.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2013, 13:10:38 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple 13pro
staju svi bez problema...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Hvala. Sad sam i ja dosao do tog zakljucka.

Istripovao sam se kad sam negde nasao ocigledno pogresne dimenzije harda koji je trenutno unutra.

Mada vidim da je ovaj morao da budzi kad je ebacio wd hard

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lkvbprmyo9Y

Pretpostavljam da je taj njegov stigao dabricki sa 16 GB ssd-om pa moguce da ima manji taj prostor od ostalih (mada mi ovo nema previse logike) Ovaj moj je fabricki sa hardom od 160 koji se po svemu sudeci ipak poklapa sa drugim hardovima pa valjda nece biti problema.

U svakom slucaju nosim ovaj hard u prodavnicu pa cu na licu mesta da proverim dimenzije pre kupovine.

edit: definitivno ovaj sa klipa stize fabricki sa tim ssd-om. Mada mi nema logike da se velicina prostora za hard razlikuje jer racunam da se to radi tipski za compaq 110c (ima dvadesetak verzija koje se razlikuju u detaljima)

Moguce da su ovde zbog SSD-a srafovi bili na drugim mestima pa zato budzenje. U svakom slucaju me je taj klip istripovao zajedno sa pogresnim dimenzijama koje sam nassao.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2013, 13:36:16 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple iPhone 12, S21
moze lock?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
 Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Smile

Smile Smile

Tako, ha??

E pa necu ti doci na smenu, pa ti samo mlataraj ovde po forumu prstima  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple 13pro
hahahah ko te terao da cackas mecku :DD
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Moze lock Smiley

« Poslednja izmena: 10. Maj 2013, 20:54:55 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple iPhone 12, S21
[ok]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 13:52:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Zamena harda
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.15 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.