Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 18:40:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaljubiti se preko Interneta  (Pročitano 19513 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Ne znam, ja nikad nisam u te svrhe koristila Krstaricu, uopste nikad nisam pre toga koristila Krstaricu...Tad sam usla cisto iz zajebancije i da vidim sta se tamo desava i taj lik je bio prva osoba koja mi se javila na tom chatu prvi put kad sam usla tamo, eto, zanimljivost jos jedna u vezi toga   A nisam bila matori tinejdzer, bila sam onako...svezi tinejdzer

Moj post se nije odnosio na tebe, ali hvala na informaciji da si bila svezi tinejdzer, svi jednom kroz to mora da prodjemo, tako da - welcome to the club. Smile

A da, jedna ispravka - Matori tinejdzeri su ljudi od 20 do 25 godine. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Osmice pa nisi ti to krila ni ranije(a i nemas zbog cega da krijes) tako da ne verujem da je to novost Smile Makar za nas koji te duze znamo Smile

Nego sto se tice iskustva sa neta, imao sam i ja jedno... Smile Neka riba na fejsbuku me zvala da dodjem kod nje na gajbu da su joj matorci van grada i ja otisao a nikad je pre toga nisam video Smile I tako bili smo u kombinaciji 10-tak dana i to je to Smile

Bisajd det, noting hepend  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa krstarica je omiljeno mesto muvanja matorih tinejdzera, bilo i ostalo.

Ne znam, ja nikad nisam u te svrhe koristila Krstaricu, uopste nikad nisam pre toga koristila Krstaricu...Tad sam usla cisto iz zajebancije i da vidim sta se tamo desava i taj lik je bio prva osoba koja mi se javila na tom chatu prvi put kad sam usla tamo, eto, zanimljivost jos jedna u vezi toga  Smile A nisam bila matori tinejdzer, bila sam onako...svezi tinejdzer  Smile

Orfe, hvala na ponudi ali udaNa sam  Smile

Inace, znam da ce sadl judi dupe da mi pomere zbog ovog napisanog ali jebiga, nikad nisam bila super kul ribetina kojoj pridje njih 20-oro za vece, pa eto, neko mora i na te nacine da upoznaje ljude  Smile Za razliku od svih ostalih koji izadju po hleb u trenerci i smuvaju se sa nekim  Smile  Smile

Lepo je sto priznajes,90% ljudi na internetu su takvi...Nisi los covek sada zbog toga,ali naravno ne ocekuj ni da ces sad postati riba  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
U poredjenju sa tobom, nijedna zena nije ribetina jer svaka ima veca muda od tebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne znam sto se vredjas,al dobro  Smile

Inace ima i suprotnih efekata...Zajebavas se jedno vece sa nekom,sutradan se niceg ne secas,odes na fejs...Kad ono neka te oznacila za prijatelja...Reko dobro,kad ono salje ti pesme na zid,kenja ti kako si lep na slikama,ne mozes da odjebes nikako  Smiley 1 U jos gorem slucaju nabavi ti nekako broj pa te zivka ceo dan.

E to je sranje,jos gore neko kad si konj pa muvas preko neta
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Inace, znam da ce sadl judi dupe da mi pomere zbog ovog napisanog ali jebiga
Sto? Bas fina prica

To je samo sredstvo za upoznavanje, to da li mozes da se slozis sa nekim je potpuno druga stvar
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Mislim da se u tekstu ne misli na to da li je ili nije internet dobar medij za komunikaciju, samim tim i za upoznavanje ljudi... to se više ni ne dovodi u pitanje, danas kad faktički možeš da ''živiš'' preko neta, od kupovine i plaćanja računa do dostave hrane na kućnu adresu...

Mislim da je Zoki The Man u početnom postu mislio na bukvalno zaljubljivanje preko inerneta u osobu koju, naravno, ne poznajemo dovoljno (ili uopšte?) i kako to neminovno vodi do razočarenja...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
sto bre da ti pomere dupe  Smile

pa pored ovoliko dobrih frajera na bureku, tesko da jedno zensko nezasticeno nezno stvorenje moze da ostane ravnodusno  Smile

da se ispravim - nekad je bilo mnogo dobrih frajera na bureku ... neki i dan danas dolaze i hvala im na tome ... da izvlace prosek  Smile  

uglavnom vise uopste ne dolaze  Smile

neki se povremeno javljaju, mahnu ...  Smile

A zaljubljivanje u nekoga koga ne vidis, citas samo slova, on zivi na Aljasci, a ti na Rtu dobre nade ... yeah right  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Inace, znam da ce sadl judi dupe da mi pomere zbog ovog napisanog ali jebiga, nikad nisam bila super kul ribetina kojoj pridje njih 20-oro za vece, pa eto, neko mora i na te nacine da upoznaje ljude  Smile Za razliku od svih ostalih koji izadju po hleb u trenerci i smuvaju se sa nekim  Smile  Smile
A zasto mislis da ce da ti pomere dupe?

Ne znam, ali stekao sam utisak da non-stop pominjes "jebiga, zalim, ali nisam ultra-mega-giga ribetina" sa obaveznim smajlijem "Smile"... ne znam iz kog razloga to stalno pominjes. Moguce jer mislis da svi odavde sa foruma (ili van njega) traze samo takve, ne znam... ja prvi ne volim preterano ultra-mega-giga ribetine... to mogu da kazem.

Mislim da je upoznavanje preko interneta ok stvar. Nema tu nista strasno.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Mislim da je Zoki The Man u početnom postu mislio na bukvalno zaljubljivanje preko inerneta u osobu koju, naravno, ne poznajemo dovoljno (ili uopšte?) i kako to neminovno vodi do razočarenja...
E jbg, napomenuo to u zadnjem pasusu i odmah to highlight celoga teksta  Smile

Neminovno ne, da je nepoznajemo dovoljno to sigurno da
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 18:40:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.