Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:29:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaljubiti se preko Interneta  (Pročitano 19554 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 111111
Lagao bih kada bih rekao da sam ravnodusan prema jednoj  Smile
Samo MalO MaLO bih je Tako , maLo necU jako..Malo bih je samo 'nako  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

A zasto mislis da ce da ti pomere dupe?

Ne znam, ali stekao sam utisak da non-stop pominjes "jebiga, zalim, ali nisam ultra-mega-giga ribetina" sa obaveznim smajlijem "Smile"... ne znam iz kog razloga to stalno pominjes. Moguce jer mislis da svi odavde sa foruma (ili van njega) traze samo takve, ne znam... ja prvi ne volim preterano ultra-mega-giga ribetine... to mogu da kazem.

Zajebancija Tep  Smile
Ovo za pomeranje dupeta, pa zato sto znam da ima brdo ljudi kojima je to glupost i koji, nekako, makar negde u pozadini svesti imaju sliku o ljudima kojima se to desi kao o nekim..otkud znam...promasenim slucajevima  Smile Bila je davno jedna tema na slican fazon, znam da je bilo dosta misljenja u tom fazonu ''To je glupo, ne kapiram, vestacki je, kako ne mozes drugacije nekog da upoznas blabla''  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Bila je jednom tema o speed datingu. Interesantna informacija je da su rekli da su 80% ljudi koji tako upoznaju nekoga fakultetski obrazovani  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja sam odavno rekla da su barovi za samce i spid dejtinzi nesto najbolje sto grad moze da ponudi jednoj zemlji u tranziciji ... meni je to sasvim realno  Smile  tu nema nista sramotno niti cudno ...

to je isto kao kad ti neko kaze "gledaj jadnicu sedi sama u restoranu" ili "sedi sama za sankom i pije pice" .. .to mozes samo u Srbiji da cujes  Smile

gde god sam u inostranstvu bila ili zivela, najnormalnija stvar je bila da procitam novine sama u kaficu, rucam sama u restoranu ili uvece ako niko sa mnom nece u provod - da izadjem sama i sednem sama za sank i ispricam se sita sa sankerima i ludo se provedem  Smile

tako isto i za pojam internet- veza ... samo ovde te cudno gledaju kad kazes da se "muvas" sa nekim preko neta  Smile

realno, muvanje preko neta je sjajan vid upoznavanja ... safe totalno ... mozes da vidis kako neko izgleda i da li ti se fizicki dopada, razmenjujes sa njim stavove do besvesti, sam biras kada u kom momentu cete da se sretnete i uzivo u zavisnosti od raspolozenja itd ... doziras uvertiru "muvanja" onako kako tebi odgovara i na nacin na koji ti odgovara... i sve vreme se sve bolje i bolje upoznajete. Po meni, kad bi ljudi u vecini slucajeva bili kompatibilni, ovo bi bio idealan nacin za upoznavanje ... ko nema vremena za izlaske, nema uslove, nema prijatelja za izlaske itd  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
a mozes i da razmislis ako se nadjes u neprijatnoj situaciji pa ne znas sta da kazes i onda kao ono, ma iso sam do wc-a Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@Ze

Tu si u pravu  Smile

Kazem, nije nacin na koji bih ja upoznavao nekoga ali ima svojih prednosti. Nekome je jednostavno lakse da se tako izrazi
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
sve zavisi u kakvom si okruzenju i kakve su ti i navike  Smile

sto kaze jedna moja drugarica "kad sam dosla u stadijum da sam morala da zadjem u telefonski imenik iz srednje skole da vidim jel ima neko zanimljiv, skapirala sam da je vreme da se uclanim na facebook"  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
A sta ako ugovoris sastanak na slepo i doceka te neka skrdija? Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Oce li neko meni da prevede sta "Pomeranje dupeta" znaci? Non stop redefinisem u svojoj glavi sta to znaci

Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A sta ako ugovoris sastanak na slepo i doceka te neka skrdija? Smile

hahaha ja se odma setim Orfa i kad je izjavio koliko njih je poslao na sastanak kod konja, kad je izigravao ribu na Krsti ili na SC-u  Smile Smile Smile Smile

Ne znam, meni se nije desilo do sada  Smile

Valjda zato sluzi promena slika  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:29:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.