Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 23:11:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaljubiti se preko Interneta  (Pročitano 19518 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
potpuno normalan vid upoznavanja kao i u kaficu ili na koncertu  Smile

zivimo u 21. veku, pa su nam dostupna razna sredstva komunikacije ... logicno je koristiti ih izmedju ostalog i za upoznavanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

dobra fora Smile

normalno je to... znam i slucajeve koji su se zaljubili jedno u drugo a da pritom nisu znali ni kako izgledaju... ne znam kako to, kako to funkcionise... moguce da se jednostavno poklope razmisljanja i - bum Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2011, 00:25:27 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Čula sam za taj internet. Kažu da ima puno manijaka i da nikako ne treba sretati uživo likove sa interneta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Haha, meni se desilo to jednom, doduse na Krstarici  Smile I to mi je bila prva duza veza, u stvari prva veza uopste, a i dan danas sam u kontaktu sa tim likom i i dalje mi je izuzetno drag(sto je prilicno blaga i nedovoljno deskriptivna rec za moje emotivne reakcije kada je on u pitanju obzirom da je nas odnos uvek sadrzao sijaset emocija i da je izmedju nas postojalo neko ludacki cudno razumevanje na precutnom nivou)... tako da na sve to ne gledam kao na dobitak samo neke tamo veze koja je sad vec daleko iza mene, vec kao stvaranje jednog vrlo specificnog poznanstva koje mozda ( najverovatnije) nece trajati ceo zivot, ali kojeg cu se sa radoscu definitivno secati duuugo dugo vremena...Jer takve osobe se ne zaboravljaju Smile
Definitivno hvala Internetu na tome..

Tako da ne bih bila toliko iskljuciva i odmah takvo upoznavanje odbacila u startu, jer i iz toga moze da se izrodi nesto kvalitetno i dugotrajno.

Edit : Au kako lazem, imala sam jos jednu vezu sa osobom koju sam upoznala na Internetu, i to bas na Bureku  Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2011, 02:17:50 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Au znači ti si ta ozloglašena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Haha, meni se desilo to jednom, doduse na Krstarici  Smile I to mi je bila prva duza veza, u stvari prva veza uopste, a i dan danas sam u kontaktu sa tim likom i i dalje mi je izuzetno drag(sto je prilicno blaga i nedovoljno deskriptivna rec za moje emotivne reakcije kada je on u pitanju obzirom da je nas odnos uvek sadrzao sijaset emocija i da je izmedju nas postojalo neko ludacki cudno razumevanje na precutnom nivou)... tako da na sve to ne gledam kao na dobitak samo neke tamo veze koja je sad vec daleko iza mene, vec kao stvaranje jednog vrlo specificnog poznanstva koji mozda ( najverovatnije) nece trajati ceo zivot, ali kojeg cu se sa radoscu definitivno secati duuugo dugo vremena...Jer takve osobe se ne zaboravljaju Smile
Definitivno hvala Internetu na tome..

Tako da ne bih bila toliko iskljuciva i odmah takvo upoznavanje odbacila u startu, jer i iz toga moze da se izrodi nesto kvalitetno i dugotrajno.

Edit : Au kako lazem, imala sam jos jednu vezu sa osobom koju sam upoznala na Internetu, i to bas na Bureku  Smile Smile

Znaci cim si mi onako iskompleksirano jebala sve po spisku kad sam dobio ban znao sam da imas/si imala decka preko neta
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma ja sam ti ovde ozloglasena na vise polja i od vise osoba  Smile

Znaci cim si mi onako iskompleksirano jebala sve po spisku kad sam dobio ban znao sam da imas/si imala decka preko neta

Ja uopste nisam rekla da sam imala decka preko neta, ti ocigledno ni citanje nisi savladao Smile
Upoznati nekog preko neta ko ti kasnije postane decko/devojka/prijatelj i imati decka/devojku preko neta (sto ne znam uopste kako je moguce niti sta znaci) nisu dve iste stvari, ali ne ocekujem od tebe da to shvatis obzirom da ti u glavi jedino vazduh struji kroz te dve zice koje ti povezuju usi  Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2011, 01:35:27 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Pa krstarica je omiljeno mesto muvanja matorih tinejdzera, bilo i ostalo.

Sada manijaci koriste Fejs sa laznim profilom.

Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Osma jel oces da budes moja devojka Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa krstarica je omiljeno mesto muvanja matorih tinejdzera, bilo i ostalo.

Ne znam, ja nikad nisam u te svrhe koristila Krstaricu, uopste nikad nisam pre toga koristila Krstaricu...Tad sam usla cisto iz zajebancije i da vidim sta se tamo desava i taj lik je bio prva osoba koja mi se javila na tom chatu prvi put kad sam usla tamo, eto, zanimljivost jos jedna u vezi toga  Smile A nisam bila matori tinejdzer, bila sam onako...svezi tinejdzer  Smile

Orfe, hvala na ponudi ali udaNa sam  Smile

Inace, znam da ce sadl judi dupe da mi pomere zbog ovog napisanog ali jebiga, nikad nisam bila super kul ribetina kojoj pridje njih 20-oro za vece, pa eto, neko mora i na te nacine da upoznaje ljude  Smile Za razliku od svih ostalih koji izadju po hleb u trenerci i smuvaju se sa nekim  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2011, 01:42:12 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 23:11:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.