Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 06:09:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zakon o diskriminaciji  (Pročitano 28117 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Zakon jeste stupio na snagu,a da li on stvarno nesto menja?Pa,NE!
Jer,jedno je papir,a drugo stanje na ulicama,kako god okrenes,kakva god oni prava imaju,nece i dalje moci da se sepure,grle,ljube,vatinjaju u javnosti.
Ovo je Balkan,uvijek ce se naci grupa momaka koja ce ih odvaliti od batina,istjerati iz kafica i sl.
To ce ih natjerati da se vrate u svoje jazbine,i tamo nek se jebu koliko im volja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
neces si ti naputovati...jbg...ja sam to na vreme odradio ali ti...mozes samo da sanjas o tome...prijatno ti cekanje u kilometarskim redovima ispred ambasada

sta reci drugo - nego nacionalista na delu!

nije stvar u meni i tebi, prvo ja sam se dovoljno naputovao za mene ne brini, problem je u mladim naucnicima - samo sto ti nemas tu vrstu obzira prema potrebi da se uspesniji od mene i tebe usavrsavaju.
prvo...uvek gledam prvo sebe i svoju familiju pa tek onda ostale...ko drugacije od ovoga kaze-laze kao pas Smile

jednostavno nisi skontao moj ironicni post i to je to...zelim svakome da proputuje i da vidi druge zemlje i narode,da se upozna sa drugim kulturama i obicajima ali to je jednostavno neostvarljivo jer ti to eu jednostavno ne da ili daje na kasikicu
proci ce jos dosta vremena dok ovaj deo evrope ne pocne da zivi normalno...naravno da nisam srecan zbog toga-samo sam realan po tom pitanju i po pitanju tih zakona,viza i svega ostalog

eh...nacionalista...ta ti je dobra...bez obzira sto si pglu Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 23:26:48 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Zakon jeste stupio na snagu,a da li on stvarno nesto menja?Pa,NE!
Jer,jedno je papir,a drugo stanje na ulicama,kako god okrenes,kakva god oni prava imaju,nece i dalje moci da se sepure,grle,ljube,vatinjaju u javnosti.
Ovo je Balkan,uvijek ce se naci grupa momaka koja ce ih odvaliti od batina,istjerati iz kafica i sl.
To ce ih natjerati da se vrate u svoje jazbine,i tamo nek se jebu koliko im volja...

pa znas kako ti mozes reci eto kako god zabranili silovanja, uvek ce se naci silovatelji. ali poenta je u drugom, grupa nasilnika bi i bez ovog zakona mogla da bude kaznjena za nasilje, ali ovaj zakon obavezuje vladu da ga sprovodi u delo razlicitim merama (uredbama, edukacijom stanovnistva itd), sudije da sude po njemu (tako sto ce kaznjavati za prekrsaje one koji vrse diskriminaciju) i parlament (da usaglasava ostale zakone koje donosi sa opstim zakonom o zabrani diskriminacije) i da izabere poverenika za ravnopravnost

Citat
prvo...uvek gledam prvo sebe i svoju familiju pa tek onda ostale...ko drugacije od ovoga kaze-laze kao pas Smile

pa dobro ukidanje viza je u opstem interesu ja ne vidim nesto da bi neko imao stete zbog toga, a svi bi na neki nacin imali korist
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
pa tvoje dete ce nezavisno od vaspitanja imati odredjenu seksualnu orijentaciju, e sada kako ces ti da ih seksualno vaspitavas druga je tema i to nema vise veze sa politikom

Vaspitaj ti dete medju lopovima da ne bude lopov. To ti je i sa seksualnoscu.... deca lutaju i traze pravila....
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
pa dobro ukidanje viza je u opstem interesu ja ne vidim nesto da bi neko imao stete zbog toga, a svi bi na neki nacin imali korist

jeste...u opstem je interesu ali gradjana srbije....nas interes ne zanima eu...oni ce terati po svom bez obzira da li smo ispunili sve formalne uslove za ukidanje viza...

ili...jednostavnije da bi razumeo:kad bude doslo vreme da srbija udje u eu i da se ukinu vize tada eu vise nece ni postojati Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Citat
pa znas kako ti mozes reci eto kako god zabranili silovanja, uvek ce se naci silovatelji. ali poenta je u drugom, grupa nasilnika bi i bez ovog zakona mogla da bude kaznjena za nasilje, ali ovaj zakon obavezuje vladu da ga sprovodi u delo razlicitim merama (uredbama, edukacijom stanovnistva itd), sudije da sude po njemu (tako sto ce kaznjavati za prekrsaje one koji vrse diskriminaciju) i parlament (da usaglasava ostale zakone koje donosi sa opstim zakonom o zabrani diskriminacije) i da izabere poverenika za ravnopravnost

Da,da,znam ja to,ali mislim da se ovim zakonom nece nista bitno nece promjeniti.
Jer,ako prebijes pedera i murja te uhapsi,sudice ti se,tako isto i sa ovim zakonom,tako da je sve isto,eto,sto kao postoji zakon u Srbiji,da se malo "supkaju" Evropi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
pa tvoje dete ce nezavisno od vaspitanja imati odredjenu seksualnu orijentaciju, e sada kako ces ti da ih seksualno vaspitavas druga je tema i to nema vise veze sa politikom

Vaspitaj ti dete medju lopovima da ne bude lopov. To ti je i sa seksualnoscu.... deca lutaju i traze pravila....

pa svi homosexualci su vaspitavani u heterosexualnom okruzenju pa nisu postali heterosexualci, sa druge strane seksualnost nema veze sa okruzenjem, ti se radjas kao hetero ili homosexualac, stim sto od neke desete jedanaeste godine seksualnost pocinje intenzivnije da se izrazava

Citat

jeste...u opstem je interesu ali gradjana srbije....nas interes ne zanima eu...oni ce terati po svom bez obzira da li smo ispunili sve formalne uslove za ukidanje viza...

ili...jednostavnije da bi razumeo:kad bude doslo vreme da srbija udje u eu i da se ukinu vize tada eu vise nece ni postojati Smile

EU se tek gradi, pa eno jos ni ustav nisu usvojili kako treba

Citat
Jer,ako prebijes pedera i murja te uhapsi,sudice ti se,tako isto i sa ovim zakonom,tako da je sve isto,eto,sto kao postoji zakon u Srbiji,da se malo "supkaju" Evropi.

to si u pravu samo uzmi u obzir da ovaj zakon ima i neke novine na primer uvodi se poverenik za ravnopravnost, utvrdjuju se prekrsajne kazne, daju se definicije diskriminacije itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat

nece ga ni usvojiti Smile
vec dosta zemalja pocinje da shvata da im clanstvo u eu donosi vise stete nego koristi
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat

nece ga ni usvojiti Smile
vec dosta zemalja pocinje da shvata da im clanstvo u eu donosi vise stete nego koristi

samo sto je to Irska kasno shvatila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U Irskoj ima najmanje pedera od svih clanica EU! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 06:09:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.