Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 09:16:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zakon o diskriminaciji  (Pročitano 28121 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ko ce da stiti moja manjinska prava Srbina, heteroseksualca, pravoslavca ?

a Srbi, heteroseksualci i pravoslavci su manjina?

zakon stiti sva prava podjednako i ako bi tebe neko diskriminisao zato sto si pravoslavac ili srbin ti bas po tom zakonu mozes da podneses tuzbu.

u raspravu oko ovog zakona se uslo neargumentovano u skupstini i zbog toga i neke realne greske nisu mogle da se poprave jer nije imao ko to da uradi. ali sta je tu je sada se zakon mora postovati dok se ne izmeni.

Kako ja mom nerodjenom sinu, ili ceri da objasnim da treba da budu u vezi sa suprotnim polom, kada je sve normalno.
Vaspitanje diktira seksualnost ne ekstremi homoseksualnosti.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
ne zanimaju me zakoni...ja sam vise za djindjicev pragmatizam Smile Smile Smile
Djindjicev pragmatizam je bio odgovor na lose zakone i lose sudije a ne na reformske zakone  Smile
Bice zanimljivo kada zakon pocne da se primenjuje, da vidimo kako ce ga sudije tumaciti i kako ce se izvrsna vlast odnositi prema njemu
zakon je zakon...kakav god da je...dok se ne promeni mora se postovati...posto se djindjic nije osvrtao na to tako se necu ni ja osvrtati na pojedine zakone...ipak,treba slediti nosioca vizije Smile

to pokazuje da nisi razumeo Djindjicevu viziju niti Djindjicev pragmatizam. On je sam rekao da je bio za to da se po zakonu otpuste svi sa RTS-a pa da se onda napravi novi izbor gde bi vazili neki kriterijumi, dakle zalagao se za sveobuhvatnu promenu sistema sto je podrazumevalo i menjanje odredjenih zakona i promenu sudija koje su bile sluge rezima. Obzirom da je bio u manjini, nije bio podrzan i onda se doslo u paradoksalnu situaciju da kod nas postoji na primer drustvena svojina. Medjutim, posto je bio pragmatican on nije izvrsio nacionalizaciju nego je krenuo u privatizaciju i to je sustina price.

Ono sto je uradio Zoran Djindjic je nepovratno. Put Srbije u EU je tada trasiran a mozemo da raspravljamo oko toga koliko ce to brzo ili sporo ici.

To uostalom pokazuje i donosenje ovog zakona, na koji se dugo godina cekalo zbog blokade najviseg zakonodavnog tela - parlamenta.

Citat
Bice zanimljivo kada zakon pocne da se primenjuje, da vidimo kako ce ga sudije tumaciti i kako ce se izvrsna vlast odnositi prema njemu

Postaće predmet nezbrojnih tužakanja i zlouptreba od strane psihičkih bolesnika kao što je sad slučaj sa porodičnim nasiljem. Zapravo dok se nesrećne zlostavljane osobe muče da dokažu da su žrtve razne manijake je ovaj zakon savršeno uputio kako da bez fizičkog kontakta zlostavljaju tužbama svoje porodice.

E isto će biti sa ovim jadnim i bednim diskriminatornim zakonom. Dovešće do toga da poslodavac ne sme da ponudi zaposlenje na berzi jer će ga zatrpati ucenama i tvrdnjama za diskriminaciju.

zasto poslodavac ne bi ponudio posao na berzi? ne razumem, ako mu na primer treba strucan akonomista a ne zna koga da dovede u firmu neka prosto da oglas i niko ga u tome ne ogranicava da postavi odredjene uslove u oglasu

a za ovo sa porodicnim nasiljem te nista ne razumem. molim te pojasni, kako to da neko tuzakanjem uznemirava ako trpi nasilje ili sta god si napisala?

Ko ce da stiti moja manjinska prava Srbina, heteroseksualca, pravoslavca ?
a Srbi, heteroseksualci i pravoslavci su manjina?
zakon stiti sva prava podjednako i ako bi tebe neko diskriminisao zato sto si pravoslavac ili srbin ti bas po tom zakonu mozes da podneses tuzbu.
u raspravu oko ovog zakona se uslo neargumentovano u skupstini i zbog toga i neke realne greske nisu mogle da se poprave jer nije imao ko to da uradi. ali sta je tu je sada se zakon mora postovati dok se ne izmeni.
Kako ja mom nerodjenom sinu, ili ceri da objasnim da treba da budu u vezi sa suprotnim polom, kada je sve normalno.
Vaspitanje diktira seksualnost ne ekstremi homoseksualnosti.

pa tvoje dete ce nezavisno od vaspitanja imati odredjenu seksualnu orijentaciju, e sada kako ces ti da ih seksualno vaspitavas druga je tema i to nema vise veze sa politikom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 1100
Ја не знам ово је страшно,немам речи у шоку сам  Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Ono sto je uradio Zoran Djindjic je nepovratno. Put Srbije u EU je tada trasiran a mozemo da raspravljamo oko toga koliko ce to brzo ili sporo ici.

trasiran je sa redovima ispred ambasada...

nego...kad se ono ukidaju vize? Smile Smile Smile

mada...evo jos jedne evropske vrednosti...6% dodatnog poreza na zarade...meni odgovora a i volim sad da gledam one partijske poslusnike koji su leteli za svoje partijice a sad se dave u sopstvenim govnima od muke...samo klepati stoku...dok ne lipsa ili ne podigne stapinu....ako se podigne stapina onda vise taj bedni zakon o diskriminaciji nece imati na koga da se odnosi jer ces ti i takvi kao ti prvi nastradati od te motke...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
nego...kad se ono ukidaju vize? Smile Smile Smile

pa to i pisem, vize su morale mnogo ranije da se ukinu, ali to ima veze sa tim sto se zakoni sporo donose. izvoli pogledaj proceduru koja je odavno poznata da bi se vize ukinule
Citat
mada...evo jos jedne evropske vrednosti...6% dodatnog poreza na zarade...meni odgovora a i volim sad da gledam one partijske poslusnike koji su leteli za svoje partijice a sad se dave u sopstvenim govnima od muke...samo klepati stoku...dok ne lipsa ili ne podigne stapinu....ako se podigne stapina onda vise taj bedni zakon o diskriminaciji nece imati na koga da se odnosi jer ces ti i takvi kao ti prvi nastradati od te motke...

od onih koji su na vlasti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
pa to i pisem, vize su morale mnogo ranije da se ukinu, ali to ima veze sa tim sto se zakoni sporo donose. izvoli pogledaj proceduru koja je odavno poznata da bi se vize ukinule

evo ti besplatan savet:pre ce taxtexa da kidnapuju vanzemaljci nego sto ce vize biti ukinute Smile

nema to veze sa zakonima vec sa ucenama...i ako sve ispunis doci ce novi uslovi...isporucite mladica,otpustite babaseru na lasti,postreljajte sve radikale i one koje javno govore da su srbi,dozvolite otcepljenje raskoj oblasti,dajte nezavisnost severu backe,postavite pedercinu(da,da...rekao sam:pedercina...tuzi me Smile) za predsednika srbije bez izbora,staviti srbima zutu traku na ruku.....spisak je beskrajan...
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
evo ti besplatan savet:pre ce taxtexa da kidnapuju vanzemaljci nego sto ce vize biti ukinute Smile
nema to veze sa zakonima vec sa ucenama...i ako sve ispunis doci ce novi uslovi...isporucite mladica,otpustite babaseru na lasti,postreljajte sve radikale i one koje javno govore da su srbi,dozvolite otcepljenje raskoj oblasti,dajte nezavisnost severu backe,postavite pedercinu(da,da...rekao sam:pedercina...tuzi me Smile) za predsednika srbije bez izbora,staviti srbima zutu traku na ruku.....spisak je beskrajan...

pa ja cekam da ti to javno kazes  Smile

nije tacno to sto pricas za vize, da bi se dobio beli sengen moraju odredjeni uslovi da budu ispunjeni. a to da nas ucenjuju je prica onih koji su na vlasti, a rekao bih i opozicije da nas eto ucenjuju pa ne mozemo da dobijemo sengen, a mi ispunili sve obaveze - nece biti da je tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Preko "Federa " u Jevropu ...

Kako ono bese ona pesmica  za "EUrovisione" :

"...Jedan napred , a od straga im  - dva...  "

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat

pa ja cekam da ti to javno kazes  Smile

nije tacno to sto pricas za vize, da bi se dobio beli sengen moraju odredjeni uslovi da budu ispunjeni. a to da nas ucenjuju je prica onih koji su na vlasti, a rekao bih i opozicije da nas eto ucenjuju pa ne mozemo da dobijemo sengen, a mi ispunili sve obaveze - nece biti da je tako

neces si ti naputovati...jbg...ja sam to na vreme odradio ali ti...mozes samo da sanjas o tome...prijatno ti cekanje u kilometarskim redovima ispred ambasada Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
neces si ti naputovati...jbg...ja sam to na vreme odradio ali ti...mozes samo da sanjas o tome...prijatno ti cekanje u kilometarskim redovima ispred ambasada

sta reci drugo - nego nacionalista na delu!

nije stvar u meni i tebi, prvo ja sam se dovoljno naputovao za mene ne brini, problem je u mladim naucnicima - samo sto ti nemas tu vrstu obzira prema potrebi da se uspesniji od mene i tebe usavrsavaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 09:16:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.