Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 17:58:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zakon o diskriminaciji  (Pročitano 27683 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zakon jeste stupio na snagu,a da li on stvarno nesto menja?Pa,NE!
Jer,jedno je papir,a drugo stanje na ulicama,kako god okrenes,kakva god oni prava imaju,nece i dalje moci da se sepure,grle,ljube,vatinjaju u javnosti.
Ovo je Balkan,uvijek ce se naci grupa momaka koja ce ih odvaliti od batina,istjerati iz kafica i sl.
To ce ih natjerati da se vrate u svoje jazbine,i tamo nek se jebu koliko im volja...
Стани мало. Ни ја не волим одређене облике понашања, нити сматрам да је нормално да те сексуално привлачи сопствени пол. Нити сматрам да је нормално правити поворке у циљу истицања сопственог сексуалног опредељења и мислим да такве свечаности не треба допуштати. Али, такође, не можеш некога злостављати због било каквог опредељења - верског, политичког, народног, сексуалног и било ког другог, нити му било шта забрањивати, то води у фашизам. И то важи све док тај неко не почне да угрожава друге, као што је, на пример, случај са педофилима. А ту је и кључна разлика између педера и педофила: хомосексуални однос се одвија уз споразумни пристанак обе стране, педофилски не. Стога, треба прихватити да су педери грађани као и сви други, једнаких права и једнаких обавеза. И не допустити да било ко злоупотреби тај закон о дискриминацији прикривањем своје неспособности, лењости или ко зна чега још, наводном дискриминацијом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
zadnja informacija da se u Kikindi organizuje peder-bal

drugog maja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson k310i
Kako bi to lepo bilo kad bi se svi voleli ali je to nemoguce.Ne vole ni pederi nas pa nikom nista i koliko njih ne voli nas Srbe ali niko ne odgovara za to.Meni je sad drugar dobio 30 dana zbog ovih Cigana na NB.Strasno sta se radi u ovoj zemlji..Decko ni mrava ne bi zgazio a pao je zbog njih  Smile Koje je ovo poltronisanje nase drzave pa to je strasno.Evo ja ne volim pedere i gade mi se i hoce li neko da me hapsi.Pa zasto bi ih voleo .Oni su sami napisali da zele da vole koga oni hoce.Pa hocu i ja da volim koga hocu.Nece meni neko da namece da volim nekoga ako ja to necu i ne mogu.To je ljudi moje sliovanje mozga i duse.Ne mogu da ih volim i to je to.Samo da se razumemo ne volim to sto oni rade da se malo bolje izrazim.To sto oni rade se meni gadi i ne volim to.Ako ce da me hapse zbog toga evo jedan deo iz pseme twinsa - 30 dana robije
Znate li koji je sok biti 30 dana bez svojih.U tih 30 dana niko ne moze da te vidi i poseti osim advokata.Pa to je uzas.Ali neka neka,sve se vraca sve se placa.....Otice kako su dosli samo malo jos...Narod je ogorcen toliko im se lose pise.

Nije meni tesko zbog 30 dana...nego sto je moja mala 30 noci sama...nije meni tesko zbog 30 noci...nego sto mi moja mala nece moci doci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
zadnja informacija da se u Kikindi organizuje peder-bal

drugog maja

Не сумњам да ћеш се до тад снаћи за неку штанглу или пајсер.. Smile

Не вреди кукати сад, него лагано подгревати ситуацију док не букне само од себе па народ растера банду ко што је оног скота пре 8 ипо година.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
ništa štangla brate  Smile
idem goloruk na gologuzane  Smile
što se tiče podgrevanja,ložim nemilice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Drago mi je da je donesen Zakon o diskriminaciji, ali to je samo pocetak. Treba ljude edukovati, leciti homofobiju, prihvatiti razlicitosti, i ne mrzeti. To je sustina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
хехехе ... лечити хомофобију ...  Smile ... синак овде ће пре почети поново да лече хомосексуалност и то по рецепту Милоша Обреновића него хомофобију ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG 
Ja nisam za to da drzava edukuje narod o homoseksualnosti a da pritom nista ili potpuno bedno subvencionise kulturu i kulturne dogadjaje.Sve je postalo iskrivljeno i izopaceno kultura i nivo kulture je nizak zbog uticaja kica i Pinka kao posledica devedesetih ali nemojte da mesamo babe i zabe.Kakvi gay pokreti to je strasno i apsolutno nepotrebno da se trosi novac poreskih pretplatnika na promovisanje izopacene i cudne seksualnosti koja definitivno ne nosi nikakav kvalitet sa sobom vec samo moralnu i drustvenu  izopacenost.Ja sam protiv ucestvovanja medija na promovisanju prava homoseksualaca.Zasto ne naprave paradu zahvalnosti majkama ili zenama kao stubu porodice a ne ovim izopacenima koji nikome ne sluze vec samo svojoj seksualnosti.Ne verujem u vrednosti koje namece medijska dominacija odredjenih centara moci i to ne prihvatam.Javna osuda da si primitivan boga ti ne postujes neciju seksualnost...Primitivan je onaj ko se ne obrazuje i ne razmislja svojom glavom.Apsolutno sam protiv ovakve reklame i promovisanja homoseksualnosti kao necega sto je za ponos. Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2009, 00:23:09 od pravednii »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Београд најавио бал педера
Mai 27th, 2009 | Од Инфо-Служба | Категорија: Друштво

Београд --" Геј стрејт алијанса саопштила је да је, уз консулстације са другим ЛГБТ организацијама, одредила 23. август као датум одржавања прве Параде поноса у Београду.ГСА је као иницијатор одржавања Параде поноса данас предала пријаву скупа надлежном одељењу Министарства унутрашњих послова, саопштила је та организација."

ГОЛОГУЗА ПОВОРКА у центру Београда ! ! !
« Poslednja izmena: 27. Maj 2009, 20:01:56 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 
Sta reci nego da se to gura na misice.Zasto ne kazu lepo pederbal nego parada ponosa.Apsolutno sam zgrozen i samom mogucnoscu za tako nesto jer je to napad na moralni sklop ovoga naroda. Smile

To je parada sramote i izopacenosti.Koji li ce to nesrecnici izaci na ulice da se ponose onim cega se pametni stide u ovom slucaju seksualno zdravi ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 17:58:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.