Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 19:12:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zakon o diskriminaciji  (Pročitano 28241 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Beograd je 5000 godina star grad.

mislis beogradska civilizacija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Citat
Ne treba verovati svemu sto pise, pogotovu kad se moze proveriti svojim ocima.
Nije mi samo jasno zasto ti branis same pedere..Ovu vest su oni preneli sa velikom radoscu..Oni se raduju sa tim sto se to emituje u toj seriji..Oni kazu obrnuto od onoga sto si ti ovde izneo

Nije ti jasno zato sto ulazis u diskusiju sa predrasudom da ovim branim pedere.

Branim Family Guy, branim South Park i American Dad i sve slicno sto me uvek kritikom americkog (a i sire) drustva uvek lepo nasmeje i oraspolozi. I branim pravo na slobodu izrazavanja, i da je bilo to sto pise (a nije) ko ce se oko toga potresti?

I eto dokaza da ih ne branim... ti kazes da se oni raduju ovoj epizodi i oni pisu ovo o tome, a ja onda kazem da oni lazu.

Kakva crna odbrana u ovom kontekstu... ti dao text i link, ja odgledao (a inace gledam sve te animirane serije), video da nema veze sa onim sto je napisao i to i napisao.

Sad ti meni reci zasto mi ovim nacinom i izvrtanjem sustine spocitavas pravo da cinjenicno kazem da citirani text uopste nema veze s' mozgom?

@Joco, ja tebi uredno odgovorih, pa ocekujem isto na moje pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Sad ti meni reci zasto mi ovim nacinom i izvrtanjem sustine spocitavas pravo da cinjenicno kazem da citirani text uopste nema veze s' mozgom?
Vidis ti kazes da je sve to glupo i da nema veze sa mozgom..Ok i nebranis pedere ali kao sto rekoh oni se tome raduju..Oni ce se po meni radovati svacemu sto iole ima veze sa njima..

Citat
Branim Family Guy, branim South Park i American Dad i sve slicno sto me uvek kritikom americkog (a i sire) drustva uvek lepo nasmeje i oraspolozi. I branim pravo na slobodu izrazavanja, i da je bilo to sto pise (a nije) ko ce se oko toga potresti?
Ta slobodan treba da ima i svoje granice..Sloboda moze da ide sve dotle dok neugrozava druge..Meni je sve to odvratno i nisam gledao tu epizodu ali ako kazu iz gej da je to bilo i ako se oni tome raduju ne vidim zasto opet ti kazes da nije tako?Oni kazu jedno ati drugo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Meni je sve to odvratno i nisam gledao tu epizodu ali ako kazu iz gej da je to bilo i ako se oni tome raduju ne vidim zasto opet ti kazes da nije tako?Oni kazu jedno ati drugo Smile

Ako ti ja kazem da su se juce u Piramidi poubijali tokom emisije, i da su danas sahrane, oces mi verovati iako ti neko drugi kaze da je odgledao i da je to sto ja kazem glupost? U krajnjem slucaju, ako te toliko dotice tema, pogledaces da bi mogao da stojis iza toga sto kazes.

A sto se tice sloboda - ako je South Park mogao da napravi sprdnju sa Muhamedom onda kad su bili nemiri svuda u svetu zbog karikature isto i sto je zabranjeno pokazivati njegov lik, pa oni u epizodi namerno prikazuju Muhamedov lik, zasto je ovo iole gore od toga? Sloboda izrazavanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
I onda im neko priđe, suprotstavi se verbalno njihvom ponašanju u javnosti, a pandur napiše prijavu jer zakon je zakon.

Ma ne valja bre da ubijamo sokrata. Ne valja. Gledaće nas deca za 2000 godina i osuđivati.
Ispravi me ako grešim ali Sokrat i Platon su bili gay  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Ispraviću te Sokrat je bio veliki protivnik homoseksualizma. Još kao mlad vojnik u vreme Kserksove invazije on je imao poziv da se upusti u seksualnu vezu sa jednim oficirom ali ga je energično odbio. Od tad celog života trajao je rat između njega kao predstavnika većinskog mišljenja građana koji su se protivili homoseksualizmu i establišmenta Atine koji je bio ustrojen na homoseksualnim vezama. Zbog suprotstavljanja homoseksualizmu on nikad nije mogao da osnuje svoj gimnazijum, nikad nije mgao da bude izabran u administraciju Atine.

Sokrat je bio oženjen čuvenom Ksantipom poznatom po svojoj energičnosti i prekoj naravi. Ona je Sokratu prigovarala što se ne bavi dovoljno imanjem, što ne piše knjige i što ne uzima naknadu za podučavanje. Iako su se često bučno svađali što nije bilo uobičajeno ponašanje žene u Atini Sokrat je jako voleo. Čak je kao poslednju želju pred smrt tražio da se okupa sam mirisnim kupkama kako ona ne bi morala da se potresa kupajući njegovo mrtvo telo.

Platon je bio homoseksualac i u tom pogledu su se njih dvojica konfrontirali. Ipak Platon je zazirao od otvoreng sukoba sa Skratom. On i Ksenofont su kao učenici jako uvažavali svog učitelja Sokrata i uprkos njegovom stavu da pisana reč ne ume da odgovori beležili su Sokratve debate.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 22:54:39 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
E pa onda je Sokrat kao vatreni homofob bio u frci da će i on da postane gej tj.da će mu nešto "proraditi" ako vidi otvoreno 'zezanje' i liberalizaciju istopolnih parova Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 
E pa onda je Sokrat kao vatreni homofob bio u frci da će i on da postane gej tj.da će mu nešto "proraditi" ako vidi otvoreno 'zezanje' i liberalizaciju istopolnih parova Smile

Veruj u sta god hoces ja pedere i lezbejke ne razumem i kao straight ne mogu da razumem takav nagon nego da su oni bolesni.Jer nemaju osnovni nagon a to je produzenje vrste...Ja ne mrzim nikoga ali gay pokret je naporan i dosadan sa svojom uzasno napadnom propagandom.Gadim se na njih i to sustina to mi je neprirodno i strano i hvala bogu sto je tako.Nismo mi zaostali nego su oni u problemu i razliciti od vecine.Zasta im onda sluze hormoni koji kod obicnih ljudi sluze za pronalazenje partnera i oplodnju...Verovatno za licno zadovoljstvo i devijaciju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
 U redu je imati mišljenje i sve ali brate sad nekog lemati i maltretirati što je gej-priznaćeš da je malo šabanski,ne?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 
U redu je imati mišljenje i sve ali brate sad nekog lemati i maltretirati što je gej-priznaćeš da je malo šabanski,ne?

Pa upravo je i svrha njihovog delovanja da provociraju straight populaciju i da onda uzimaju ulogu zrtve.To je jako proracunata taktika i ne moraju drugima da bodu oci.Jednostavno kod nas je to taboo tema i mi smo svi vaspitani u tom duhu da je to u najmanju ruku nastrano i nepozeljno.Ako ih zapad priznaje to je njihovo stanje svesti sto bi se sada mi obavezno menjali zbog necijih glupih zelja....Je_e mi se sta zapad misli imam svoje stavove i misljenje i kod njih je to medijski isforsirano i nametnuto jer znam puno ljudi od preko sto ih ne podnose i to u vecini... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 19:12:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.