Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 23:24:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zakon o diskriminaciji  (Pročitano 28392 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
pa jasno je ko je prirodni otac i ko je majka,
Ko bi u slucaju dve zene bio otac?Kazes prorodno da li to znaci da biti gej nije prorodno?

Citat
pa ti onda svodis celu gej populaciju na dve ili tri organizacije kao sto je kvirija
ecitas dobro sta sam napisao.Ima i onih koji su gej ali nisu tako agresivni kao te organizacije.Ima i onih koji su gej i zive sasvim normalno i nemaju potrebu da to nekome naturaju..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Ko bi u slucaju dve zene bio otac?Kazes prorodno da li to znaci da biti gej nije prorodno?

otac je bioloski (prirodni) otac, a majka je isto bioloska (prirodna) majka, samo sto recimo u slucaju zajednickog zivota te zene sa jos jednom dete bi moglo, ako to dozvoljavaju propisi da bude usvojeno i od nje (dakle da ta druga zena usvoji dete).
Citat
ecitas dobro sta sam napisao.Ima i onih koji su gej ali nisu tako agresivni kao te organizacije.Ima i onih koji su gej i zive sasvim normalno i nemaju potrebu da to nekome naturaju..

pa ima i onih koji su heteroseksualci pa nisu agresivni kao neke organizacije ili onih koji nemaju devojku. ali pitanje je ovde, da li gej koji ima decka moze bez problema da se proseta sa njim po gradu i da se drze za ruke? ili recimo da zivi sa njim i da to ljudi znaju, a da mu sutra po kuci ne osvanu grafiti da ce ga zaklati, kao sto se to sada desava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
ili recimo da zivi sa njim i da to ljudi znaju, a da mu sutra po kuci ne osvanu grafiti da ce ga zaklati, kao sto se to sada desava?
Види брате ја имам девојку али нико сад незна шта ми радимо иза четри зида..Постоје ствари које су интимне и које треба такве да остану.Може геј да има дечка и да ради у свом стану шта хоће али да иде улицом и да се жвалави то једноставно неиде није природно брате...Кући нека ради шта хоће али на улици не..Јер знаш ти да је до скоро било забрањено и да се мушко и женско љубе на улици?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
ili recimo da zivi sa njim i da to ljudi znaju, a da mu sutra po kuci ne osvanu grafiti da ce ga zaklati, kao sto se to sada desava?
Види брате ја имам девојку али нико сад незна шта ми радимо иза четри зида..Постоје ствари које су интимне и које треба такве да остану.Може геј да има дечка и да ради у свом стану шта хоће али да иде улицом и да се жвалави то једноставно неиде није природно брате...Кући нека ради шта хоће али на улици не..Јер знаш ти да је до скоро било забрањено и да се мушко и женско љубе на улици?

Smile gde je bilo zabranjeno da se muskarac i zena ljube na ulici? ne znam za to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
koliko ja znam za vreme Tite je to bilo zabranjeno u parkovima i sl..Mada sam ja samo to cuo nemora da znaci da je tacno pogotovo sto je on i taj koji je doneo nemoral kod nas..Ali nije to ni bitno toliko..Bitno je to da ono sto je intima ostaje intima..Kako vreme ide prvo ce doci da se vodi ljubav na javnom mestu...Pa idemo onda dalje
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ma kakav zakon kakve price mogu oni da izglasaju da je nebo ljubicasto al je ono plavo pa plavo ,
tako isto i ovim ogavnim pedercinama mogu da im daju kakav oces prava dzaba prvi koji se zajebe
da proce knezom a da se drzi za rucicu sa decickicem ima da mu polome i te rucice i nogice pa nek se drze
u sok sobi urgentnog centra za ruke majke im ga bolesne
U CELOJ PRICI BITNO DA LJUDI ZADRZE VREDNOSTI PRAVE PORODICE I DA TAKO VASPITAJU SVOJU DECU ,
A TO STA OVE PRODANE DUSE U SKUPSTINI USVAJAJU NA TO NEMAMO UTICAJA JER BISE SVI ONI KOLEKTIVNO NAGUZILI DZEDZEJOKOCI  I BABAJARU ZA JOS JEDAN MANDAT

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
I onda im neko priđe, suprotstavi se verbalno njihvom ponašanju u javnosti, a pandur napiše prijavu jer zakon je zakon.

Ma ne valja bre da ubijamo sokrata. Ne valja. Gledaće nas deca za 2000 godina i osuđivati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia E52
I onda im neko priđe, suprotstavi se verbalno njihvom ponašanju u javnosti, a pandur napiše prijavu jer zakon je zakon.

Ma ne valja bre da ubijamo sokrata. Ne valja. Gledaće nas deca za 2000 godina i osuđivati.

Zar ti zaista veruješ da će ova, i ovakva Smile civilizacija opstati još 2000 godina?
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
koliko ja znam za vreme Tite je to bilo zabranjeno u parkovima i sl..Mada sam ja samo to cuo nemora da znaci da je tacno pogotovo sto je on i taj koji je doneo nemoral kod nas..Ali nije to ni bitno toliko..Bitno je to da ono sto je intima ostaje intima..Kako vreme ide prvo ce doci da se vodi ljubav na javnom mestu...Pa idemo onda dalje

dobro, ali ako takvo vreme dodje onda ce i heteroseksualci voditi ljubav na javnom mestu a to onda vec nema veze sa gejevima i lezbijkama. to je onda problem (ili nije problem - zavisi kako ko gleda na to) svih a ne samo gejeva i lezbijki

Citat
U CELOJ PRICI BITNO DA LJUDI ZADRZE VREDNOSTI PRAVE PORODICE I DA TAKO VASPITAJU SVOJU DECU ,

kako da ih vaspitavaju? da budu gejevi?

pa da pridju policajci i napisu ti prijavu zato sto se ljubis u parku?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 

Zar ti zaista veruješ da će ova, i ovakva Smile civilizacija opstati još 2000 godina?
Da li je Atina nestala zato što je pršlo 2400 godina.

Beograd je 5000 godina star grad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 23:24:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.