Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 05:33:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zakon o diskriminaciji  (Pročitano 28274 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Ne treba verovati svemu sto pise, pogotovu kad se moze proveriti svojim ocima.
Nije mi samo jasno zasto ti branis same pedere..Ovu vest su oni preneli sa velikom radoscu..Oni se raduju sa tim sto se to emituje u toj seriji..Oni kazu obrnuto od onoga sto si ti ovde izneo
Joco bre pa to je teška parodija na sve i svašta,čemu tolika konzervativnost... Family guy je serija osmišljena da se sprda sa svim i svačim baš kao i South Park odnosno Simpsonovi. To su parodije.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
To su parodije.
Parodije kojima se raduju pederi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Gledaj ovo pa na ovom forumu se u poslednje vreme raspravlja samo o gejevima  Smile

Citat
To su parodije.
Parodije kojima se raduju pederi?

odavno sam prestao da verujem da tebe zaista ugrozeni zanimaju

Citat
@sahalin
Одличан пост само је тешко примењив. Све је то ок. Али када? у којој мери? на који начин?. Дефинитивно не сада! дефининитно не у толикој мери! и дефинитивно не на такав начин.

s a d a
ne postoji razlog da to ne bude sada, daj jedan razlog!?
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 11:15:15 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
zanima ju me brate jer sam i ja ugrozen..Lepo od tebe sto si tu tako da bi tebe zamolio da mi kazes po cemu su to pedri i lezbejke ugrozine osum da imaju decu...Ali kako ja tu da im pomognem to je nesto jednostavno nemoguce...Muskarac nemoze da radja i to je to...Ni jedan zakon to nemoze da resi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
zanima ju me brate jer sam i ja ugrozen..Lepo od tebe sto si tu tako da bi tebe zamolio da mi kazes po cemu su to pedri i lezbejke ugrozine osum da imaju decu...Ali kako ja tu da im pomognem to je nesto jednostavno nemoguce...Muskarac nemoze da radja i to je to...Ni jedan zakon to nemoze da resi

ali moze da radja zena i ja te sada pitam, sta ce biti sutra sa detetom koju rodi zena koja je lezbijka a koja je recimo zatrudnela vestackom oplodnjom? i pazi sad - ovo pitanje nije teorijsko, ovo te pitam jer znam da ce takav slucaj biti u Srbiji!

sto se tice ugrozenosti ti imas niz izvestaja o tome, a od skoro su ponesto i mediji pisali. dakle problem je nasilje. to nasilje se cesto ne vidi jer su gejevi i lezbijke prinudjeni da se kriju, pa onda niko i ne zna ko su, ali kada se deklarisu onda jako puno rizikuju. a jos veci je problem sto oni koji ispoljavaju nasilje prema gejevima, ispoljavaju ga i prema drugima. dakle ne radi se o nekim finim ljudima, koji eto polude samo kada vide geja
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 11:24:38 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
ali moze da radja zena i ja te sada pitam, sta ce biti sutra sa detetom koju rodi zena koja je lezbijka a koja je recimo zatrudnela vestackom oplodnjom? i pazi sad - ovo pitanje nije teorijsko, ovo te pitam jer znam da ce takav slucaj biti u Srbiji!
Dete ce se roditi i to nije probelm ali sta ce biti sa njim to bi i ja tebe mogao da pitam jer meni nije jasmo kako je tu otac a ko majka?Kako ces detetu objasniti ko je ko...I da te ja pitam gde je tu pravo deteta da ima oba roditelja.Vidi ovde se samo prica o pravima pedera a nigde o pravima nekih drugih i to je ono sto meni smeta..

Citat
ali kada se deklarisu onda jako puno rizikuju.
To nije tacno jer znam licno neke koji su homici i nikakvih problem nemaju.Problem imaju oni koji su drski i bezobrazni i sa takvim svojim stavom prave gnem i mrznju kako prema sebi tako i prema drugim ljudima koji su takodje gej..Mislim da nikao ne mrzi obicne ljude koji su gej vec mrze toliku agresivnost od strane pojedinih koji sebe nazivaju gej..Pedri su postajoali i postojace ali ranije nije bilo toliko nasilja jer su bederi bili mirni i nisu izazivali toliko..Sa tolikom njihovom sad javnom pojavom naravno da dolazi do mrznje prema njima..Ja licno ih ne mrzim ali mrzim to sto oni rade...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Питам се само какав то ментални склоп треба да имаш да би постао смрдљива педерчина.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Питам се само какав то ментални склоп треба да имаш да би постао смрдљива педерчина.
Мислим да нетреба да га имаш.Да би био геј нетреба ти ментални склоп  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Људи, лепо рече јуче Хаџи Николић да је ово све замајавање народа. Према томе...

Мислим, ок на форуме се и долази у слободно време, само има и битнијих ствари од права пед... овај оних
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Dete ce se roditi i to nije probelm ali sta ce biti sa njim to bi i ja tebe mogao da pitam jer meni nije jasmo kako je tu otac a ko majka?Kako ces detetu objasniti ko je ko...I da te ja pitam gde je tu pravo deteta da ima oba roditelja.Vidi ovde se samo prica o pravima pedera a nigde o pravima nekih drugih i to je ono sto meni smeta..

pa jasno je ko je prirodni otac i ko je majka, ali nije taj problem nov, vestacka oplodnja postojili i medju heteroseksualnim parovima. Kako recimo objasnjavas detetu koje je usvojeno ko mu je otac? dete moze da se vidja sa bioloskim roditeljem i po sadasnjim propisima i to je i stav savremene medicine da dete treba da zna ko su mu bioloski roditelji
Citat
To nije tacno jer znam licno neke koji su homici i nikakvih problem nemaju.Problem imaju oni koji su drski i bezobrazni i sa takvim svojim stavom prave gnem i mrznju kako prema sebi tako i prema drugim ljudima koji su takodje gej..Mislim da nikao ne mrzi obicne ljude koji su gej vec mrze toliku agresivnost od strane pojedinih koji sebe nazivaju gej..Pedri su postajoali i postojace ali ranije nije bilo toliko nasilja jer su bederi bili mirni i nisu izazivali toliko..Sa tolikom njihovom sad javnom pojavom naravno da dolazi do mrznje prema njima..Ja licno ih ne mrzim ali mrzim to sto oni rade...

pa ti onda svodis celu gej populaciju na dve ili tri organizacije kao sto je kvirija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 05:33:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.