Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 15:20:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zakon o diskriminaciji  (Pročitano 27707 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Parada ponosnih pedera je sramota za srpski narod. parada je pokazatelj propasti zapadne civilizacije. Oni treba da idu na lečenje , a ne na paradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Parada ponosnih pedera je sramota za srpski narod. parada je pokazatelj propasti zapadne civilizacije. Oni treba da idu na lečenje , a ne na paradu.

strasno! uzasno! pogotovo za srpski narod!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ovako ja mislim....To ko ce skim da bude u ljubavnoj vezi,nije moja stvar niti se mene tice...Meni je recimo odvratnije kad vidim na internetu zoosex,iliti opstenje sa zivotinjama  Smiley 1
Ali iako nemam nista licno protiv homoseksualaca,stvarno ne bih voleo da vidim tu gej paradu na ulici...Ako si vec to sto jesi,nemoj od sebe da pravis show,estradu ili sta vec....Kako mi sto smo hetero ne pravimo hetero-parade,tako ne treba ni homoseksualci da se na takav nacin komercijalizuju...I bilo bi mi mrsko da vidim dva lika kako se ljube,ali isto tako mi je mrsko sto devojke od 17 god se kreshu sa dedama od 60 god,tako da ono...Ne bih mogao da bijem pedera zato sto ga ja posmatram kao slucajan ili nameran potez prirode,tako da je ipak ljudsko bice...To je isto kao da je zena zarobljena u telu muskarca...Eto,bio sam tolerantan koliko god sam mogao  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ali iako nemam nista licno protiv homoseksualaca,stvarno ne bih voleo da vidim tu gej paradu na ulici...Ako si vec to sto jesi,nemoj od sebe da pravis show,estradu ili sta vec...

pa ako nemas nista licno sto onda tako napadas ljude!? neka prave paradu, pogotovo sto to i nije parada, nego vise kao protest, zbog toga sto trpe nasilje i to je to. kao sto drugi mogu da protestuju mogu i oni. ti nisi trpeo nasilje zbog svoje seksualnosti, pa ti je to neobicno i ja to razumem, ali moras da se stavis u poziciju tih ljudi i da se zapitas zbog cega recimo jednom od njih svaki dan na vratima napisu da ce ga zaklati, a onda kada on hoce da skrene paznju na to, kazu mu - ne mozes!
Citat
Kako mi sto smo hetero ne pravimo hetero-parade,tako ne treba ni homoseksualci da se na takav nacin komercijalizuju..

sta je svadba drugo nego hetero parada?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ovako ja mislim....To ko ce skim da bude u ljubavnoj vezi,nije moja stvar niti se mene tice...Meni je recimo odvratnije kad vidim na internetu zoosex,iliti opstenje sa zivotinjama  Smiley 1
Ali iako nemam nista licno protiv homoseksualaca,stvarno ne bih voleo da vidim tu gej paradu na ulici...Ako si vec to sto jesi,nemoj od sebe da pravis show,estradu ili sta vec....Kako mi sto smo hetero ne pravimo hetero-parade,tako ne treba ni homoseksualci da se na takav nacin komercijalizuju...I bilo bi mi mrsko da vidim dva lika kako se ljube,ali isto tako mi je mrsko sto devojke od 17 god se kreshu sa dedama od 60 god,tako da ono...Ne bih mogao da bijem pedera zato sto ga ja posmatram kao slucajan ili nameran potez prirode,tako da je ipak ljudsko bice...To je isto kao da je zena zarobljena u telu muskarca...Eto,bio sam tolerantan koliko god sam mogao  Smile

e moj dogy...nije ti ovo dovoljno...ipak si za komandira laze ************ Smile Smile Smile

Edit by Lightsoft:   Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2009, 23:34:39 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
e moj dogy...nije ti ovo dovoljno...ipak si za komandira laze ************ Smile Smile Smile

ko je tebe sta pitao?

mrgec je ovde instruktor za lepo ponasanje  Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2009, 23:34:59 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat

ko je tebe sta pitao?

mrgec je ovde instruktor za lepo ponasanje  Smile

pa naravno...lepo ponasanje mi je drugo ime Smile

klico...ja danas jedniog vratio da popuni obrazac sa cirilicom...eto prilike za moj javni linc Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ali iako nemam nista licno protiv homoseksualaca,stvarno ne bih voleo da vidim tu gej paradu na ulici...Ako si vec to sto jesi,nemoj od sebe da pravis show,estradu ili sta vec...

pa ako nemas nista licno sto onda tako napadas ljude!? neka prave paradu, pogotovo sto to i nije parada, nego vise kao protest, zbog toga sto trpe nasilje i to je to. kao sto drugi mogu da protestuju mogu i oni. ti nisi trpeo nasilje zbog svoje seksualnosti, pa ti je to neobicno i ja to razumem, ali moras da se stavis u poziciju tih ljudi i da se zapitas zbog cega recimo jednom od njih svaki dan na vratima napisu da ce ga zaklati, a onda kada on hoce da skrene paznju na to, kazu mu - ne mozes!
Citat
Kako mi sto smo hetero ne pravimo hetero-parade,tako ne treba ni homoseksualci da se na takav nacin komercijalizuju..

sta je svadba drugo nego hetero parada?

Nisam lepo objasnio zbog brzog kucanja.... Smile
Naime,ima onih parada gde pederi idu kao obuceni kao neke prostitutke,u nekoj tesnoj odeci i nose neke predmete iz sex shopova sto svakako nije ugodno za gledanje odredjenim slojevima ljudi(stariji ljudi,mentalno bolesni,deca...),zato mislim da takve parade ne bi trebale da se odrzavaju...Ove parade koje su vid protesta od nasilja i deskriminacije su opravdane sto se toga tiche...

A za svadbu si u pravu...Mada,postoji i gej svadba... Smile

@mrgec  ja stvari gledam sa socioloskog aspekta,a ne sa tradicionalnog....Jbg,pre zena nije smela da ima nekog muskarca,vec joj porodica nabavi muza,pa joj on bude taj koji joj skine nevinost...A pogledaj,to je nesto sto se praktikovalo pre samo 60-70 god....A ranije je bilo i ''snahochenja'' ,sto je po meni gore nego homoeksualizam...

(Snahochenje je inache bio ''obichaj'' da mlada koja bude devedena u kucu,prvo ''spava'' sa tastom tj. ocem svog supruga,pa tek onda sa suprugom,tako da se desavalo da dete bude u stvari brat ili sestra tog supruga....)
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
klico...ja danas jedniog vratio da popuni obrazac sa cirilicom...eto prilike za moj javni linc Smile Smile Smile

pa da, mi te placamo od poreza

ko god je kod mene dosao sa obrascem na latinici - prosao je bez problema  Smile

Citat
Naime,ima onih parada gde pederi idu kao obuceni kao neke prostitutke,u nekoj tesnoj odeci i nose neke predmete iz sex shopova sto svakako nije ugodno za gledanje odredjenim slojevima ljudi(stariji ljudi,mentalno bolesni,deca...),.

pa jel ti stvarno mislis da ce neko ovde tako da protestuje? doduse neko je spominjao da toga ima u San Frnacisku, ali sta je San francisko zapravo....:

Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
@mrgec  ja stvari gledam sa socioloskog aspekta,a ne sa tradicionalnog....

ma gledaj kako hoces...mene npr uopste ne zanima da li ce fegeti paradirati po beogradu...ako im se paradira...neka ih...njih 500 i 30.000 policajaca koji ce ih morati cuvati Smile Smile Smile...mene interesuje samo to sto cu i ja biti jedan od onih koji ce platiti dnevnice tim policajcima za bezveze...a to mi se bas i ne svidja Smile

Citat
pa da, mi te placamo od poreza

mozes samo da crknes od muke Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 15:20:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.