Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:21:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 56808 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
a) jos fali nikola34 kao predstavnik zagrebackih purgera i skoro svi Hrvati sa foruma na broju... ah.. da.. fali i onaj dalmos st.faca...

Ma tu sam ja... ali zaista nemam potrebe za uključivanjem u ovu diskusiju...

Apriorno prezirem one stanovnike metropole koji sebe i svoje gradove smatraju nečim posebnim samo zato što su igrom slučaja glavni gradovi nečega

Što se mene tiče:

Zagreb je odvijek patio od provincijskog kompleksa manje vrijednosti. Ranije ga je jebao Beč, a kasnije Beograd, a sad ga jebu svi ostali...

Beograd je uvijek patio od megalomanskog kompleska lažne veličine. Centar Balkana? Moš' mislit važne stvari.. to je otprilike kao i pobjednik u utrci puževa - da, najbrži si puž. Pa šta onda? Centar Balkana u biti znači zaostalu orijentalnu vukojebinu koja nije izgubila dodir sa modernim svijetom iz prostog razloga što nikada nije ni imala dodir sa bilo čim, osim jedino sa još većim vukojebinama

Sve u svemu - uopće me se ne tiče koji će od ta dva grada ponijeti "laskavi" naslov centra regije.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 18:10:53 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Pa o kom identitetu onda pricas ? A i da ih ima toliko koliko pricas , nema ih . Previse je mali Zagreb za to , za to po broju stanovnika mora da dostigne Beograd .

Tiger , koda nas je nalgaseno da su oba pisma ravnopravna , u tome je razlika . Cirilica je zvanicno drzavno pismo , ali svaki zahtev mozes da popunis kako hoces , da li cirilicom , ili latinicom . A uradi to u Zagrebu . I ne mogu ja da usvajam slovenacki jezik kao ravnopravan zbog Slovenaca kojih u Srbiji ima u promilima , ovde je rec o slicnim jezicima koji imaju vise zajednickih osobina nego razlika i koji koriste istu azbuku i gramatiku . Mi smo takodje priznali kao ravnopravne jezike nacionalnih manjina i njihovo pismo gde god one zive u vecem broju . Da li ste i vi ucinili isto ?

A sto se Draze tice , za Antu Pavelica on je mirotvorac .

A o vasoj toleranciji mi je pricala tetka koja zivi u Nemackoj , kako se lepo provela u Okucanima pre dve godine kada je bila u poseti ujaku . O namernom zaletanju i udaranju u prolazu na ulici , i drugim stvarima . O izbacivanju coveka sa nasim pasosem iz voza i prebijanju na sred zeleznicke stanice bez ikakvog navodjenja razloga hapsenja , niti bilo cega drugog . Ona je u tom trenutku zahvaljivala bogu sto ima nemacko drzavljanstvo i pasos . Rekla mi je da nikad vise nece otici ponovo u Hrvatsku . A ujak se u medjuvremenu iselio i dosao u Ub . A niti je ona niti taj covek imao bilo kakve slike ni srpske simbole , ako izuzmemo covekov pasos .

Murinho , a  koliko su vase snage pobile Srba koji su ostali u Vukovaru pre pocetka opsade i nisu mogli da izadju ? O tome nista .

ne mislim širiti priču o ratu jer je off topic.

ti si duboko iskompleksiran lik i pun predrasuda. dam glavu da nisi mrdno van srbije, pa jedino što znaš su neke priče pričice.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Stanovnistva:

STANOVNIŠTVO PREMA NACIONALNOM SASTAVU (popis 2002):
Beograd
Nacionalno se izjasnili - 1.546.812
Srbi - 1.417.187
Jugosloveni - 22.161
Crnogorci - 21.190
Hrvati - 10.381
Makedonci - 8.372
Romi - 19.191
Muslimani - 4.617
Goranci - 3.340
Slovaci - 2.199
Slovenci - 2.084
Mađari - 2.080
Albanci - 1.492
Rumuni - 1.379
Bugari - 1.272
Bošnjaci - 1.188
Rusi - 1.049
Nemci - 481
Ukrajinci - 433
Česi - 422
Rusini - 216
Bunjevci - 183
Vlasi - 71
Ostali - 4.369

Zagreb:

Prema popisu stanovništva iz 2001. godine grad Zagreb ima 779.145 stanovnika, i to 415.153 žene i 363.992 muškarca. Šire gradsko područje okuplja više od milijun stanovnika. Prosječna starost stanovnika je 39,7 godina. Prema narodnosti većinu stanovnika čine Hrvati (oko 92%), a od nacionalnih manjina najznačajnije skupine su: Srbi, Slovenci, Bošnjaci (bosanski muslimani) i Albanci.
Odlično, naš zavod je objavio brojke, a vaš nije. Ne znam šta si nam dokazao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Citat
ima svakakvih afiniteta, vjerujem da postoje žene koje vole zapuštene, bradate i ne okupane pa im je to sasvim dovoljno
aha... sad znam zasto je tvoja zena odabrala bas tebe.. Smiley

Citat
ti ne znaš gdje pripadaš sigurno imaš hrvatskih gena u sebi jer nikako hrvatska iz tebe

na moju veliku srecu... nemam Smiley
grckih mozda... ali hrvatskih... ne Smile

Citat
malom neću trebati provjeravati dna jer ako se budo non stop žalio i kukao i ako razvije sklonost ka rušenju balvana i konzumaciji korjenja znat ću da nije moj

a ako bude imao sklonost ka lizalicama, znaces da je zupnikov? Smiley

ali.. dosta off-a
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
"kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetića Jure"- Srpski megalopolis pod zemljom iz pieteta prema nevinim žrtvama neću da spominjem.Kad će njihovim porodicama platiti odštetu? Hrvatski sudovi su poznati i u EU po svojoj selektivnoj pravdi kad su u pitanju Srbi. U BG ni u vrijeme rata nije ubijen niko zato što je Hrvat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
a) jos fali nikola34 kao predstavnik zagrebackih purgera i skoro svi Hrvati sa foruma na broju... ah.. da.. fali i onaj dalmos st.faca...

Ma tu sam ja... ali zaista nemam potrebe za uključivanjem u ovu diskusiju...

Apriorno prezirem one stanovnike metropole koji sebe i svoje gradove smatraju nečim posebnim samo zato što su igrom slučaja glavni gradovi nečega

Što se mene tiče:

Zagreb je odvijek patio od provincijskog kompleksa manje vrijednosti. Ranije ga je jebao Beč, a kasnije Beograd, a sad ga jebu svi ostali...

Beograd je uvijek patio od megalomanskog kompleska lažne veličine. Centar Balkana? Moš' mislit važne stvari.. to je otprilike kao i pobjednik u utrci puževa - da, najbrži si puž. Pa šta onda? Centar Balkana u biti znači zaostalu orijentalnu vukojebinu koja nije izgubila dodir sa modernim svijetom iz prostog razloga što nikada nije ni imala dodir sa bilo čim, osim jedino sa još većim vukojebinama

Sve u svemu - uopće me se ne tiče koji će od ta dva grada ponijeti "laskavi" naslov centra regije.

svoje frustracije zadrži za sebe. molim te.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa o kom identitetu onda pricas ? A i da ih ima toliko koliko pricas , nema ih . Previse je mali Zagreb za to , za to po broju stanovnika mora da dostigne Beograd .

Tiger , koda nas je nalgaseno da su oba pisma ravnopravna , u tome je razlika . Cirilica je zvanicno drzavno pismo , ali svaki zahtev mozes da popunis kako hoces , da li cirilicom , ili latinicom . A uradi to u Zagrebu . I ne mogu ja da usvajam slovenacki jezik kao ravnopravan zbog Slovenaca kojih u Srbiji ima u promilima , ovde je rec o slicnim jezicima koji imaju vise zajednickih osobina nego razlika i koji koriste istu azbuku i gramatiku . Mi smo takodje priznali kao ravnopravne jezike nacionalnih manjina i njihovo pismo gde god one zive u vecem broju . Da li ste i vi ucinili isto ?

A sto se Draze tice , za Antu Pavelica on je mirotvorac .

A o vasoj toleranciji mi je pricala tetka koja zivi u Nemackoj , kako se lepo provela u Okucanima pre dve godine kada je bila u poseti ujaku . O namernom zaletanju i udaranju u prolazu na ulici , i drugim stvarima . O izbacivanju coveka sa nasim pasosem iz voza i prebijanju na sred zeleznicke stanice bez ikakvog navodjenja razloga hapsenja , niti bilo cega drugog . Ona je u tom trenutku zahvaljivala bogu sto ima nemacko drzavljanstvo i pasos . Rekla mi je da nikad vise nece otici ponovo u Hrvatsku . A ujak se u medjuvremenu iselio i dosao u Ub . A niti je ona niti taj covek imao bilo kakve slike ni srpske simbole , ako izuzmemo covekov pasos .

Murinho , a  koliko su vase snage pobile Srba koji su ostali u Vukovaru pre pocetka opsade i nisu mogli da izadju ? O tome nista .

Ja ti kazem opet da Cirilica je kod vas pismo povezano i sa vjerom i sa povijesti, kod nas nije..a dva smo naroda gdje  mozemo da odlucujemo koje pismo da se pise..Slovencima isto tako moze se govoriti pa zasto su neuce djecu vise srpskohrvatskim i zasto neupotrebljivaju cirilicu kada se i na njihov jezik moze to prebaciti,i prije su morali pisati cirilicom..pa sada eto nerade vise...Koliko ja znam Miodraze u Puli naprimjer ima dosta gradova gdje je ispisano i na talijanskom i na Hrvatskom, gdje imaju skole za manjine i sve tako...neznam kako je drugo negdje samo znam da u Puli ima tako nesto..

A koliko je to Miodraze pobijeno u Vukovaru Srba prije pocetka rata daj mi molim te podatke neke jer ja neznam pa me interesuje, znam da su prve zrtve bile sa Hrvatske strane.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma prva stvar koju Hrvati moraju uraditi je da prestanu vjerovati istoriji koju je napisao komunisticki rezim,Kardelj i Tito po kojoj se izjednacavaju ustase i cetnici sve zbog stvaranja laznog prastva i jedinstva.Samo beskrupulozni lazov moze da izjednacava ulogu ustasa i cetnika u II svj. ratu!Moraju prestati vjerovati u tu komunisticku istoriju i shvatiti da cetnici i ustase imaju slicnosti koliko ustase i partizani!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
@murinhoo
sto... st. faca je u pravu... ti Zagreb stavljas ispred svih primorskih gradova... haha.. to je smesno... oni vam donose pare.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
svoje frustracije zadrži za sebe. molim te.

Ma bogati... frustracije, je li?

Čuj... uvijek ću pamtit šok na licu mojih purgerskih susjeda kada sam im pokazao brojke iz kojih se vidi da Zagreb ipak nema milijun stanovnika.

Kompleski, jebi ga... svak ih ima, rijetki ih priznaju  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:21:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.