Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 05:49:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 57037 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Simijon nisam nista htio pokazati nego samo postaviti brojke jer su se Morinhoo i jos netko raspravljali gdje ima vise manjine..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Odlično, naš zavod je objavio brojke, a vaš nije. Ne znam šta si nam dokazao.

zagreb 2001.

hrvati- 716.344
srbi- 18.811
bošnjaci- 6.204
muslimani- 4.502
slovenci- 3.225
albanci- 3.389
romi- 1.946

itd.

"kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetića Jure"- Srpski megalopolis pod zemljom iz pieteta prema nevinim žrtvama neću da spominjem.Kad će njihovim porodicama platiti odštetu? Hrvatski sudovi su poznati i u EU po svojoj selektivnoj pravdi kad su u pitanju Srbi. U BG ni u vrijeme rata nije ubijen niko zato što je Hrvat.

i što bi to trebalo biti  Smile ajd, smiri komplekse. s čim ima veze ova pjesma? thompsonova nije, odmah da znaš.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Auuuu, vratiste temu, i opet se prepucavate. Pa dobro da Vas samo jedno pitam. Podele i ostala s***a su sve nas dovele, ovde gde smo. Zasto niko ne kaze, po onoj prici o tri brata i drvenim pruticima, hajd' kako da zajedno grunemo napred, j***o majku ovima u EU i pokazemo im sta i koje kvalitete mi imamo. Poznato je odavno da dok se dvojica gloze treci koristi.
Sada smo razdvojeni. Za 5-10-15 god, najverovatnije cemo biti zajedno u EU, sta onda ?? Dali ce neko trpeti takve rasprave, nesuglasice glozenja,....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Malo smo otišli od teme, govorimo o Zagrebu i Beogradu danas. Ja verujem da ste vi Hrvati na ovom forumu dobronamerni i prijateljski raspoloženi prema Srbima, ali mi smeta što vaše govno ne smrdi.  Kada bi bili zeričak objektivni i prema sebi lakše bismo se sporazumeli. Priznajemo da je Zagreb u ovom času bolje okrečen, lepše asfaltiran, ne trebaju mu tri mosta velikog raspona i metro. Beogradu sve to treba, i mnogo više. Priznajemo da je prosečna plata u Zagrebu viša, da je zaposlenost veća, da je samim tim i standard bolji. Ali Zagreb tek treba da se suoči sa pitanjem stanarskih prava koja su u ratu uzurpirana, a to košta. Da ne košta ne bi bežali od toga kao Đavo od krsta.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 18:27:14 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
svoje frustracije zadrži za sebe. molim te.

Ma bogati... frustracije, je li?

Čuj... uvijek ću pamtit šok na licu mojih purgerskih susjeda kada sam im pokazao brojke iz kojih se vidi da Zagreb ipak nema milijun stanovnika.

Kompleski, jebi ga... svak ih ima, rijetki ih priznaju  Smile

pa kom ti imaš što dokazivati kad postoji popis stanovništva, i kad imaš policijsko izvješće za svaku godinu.

po popisu iz 2001. grad zagreb ima 779.145 stanovnika, a zagreb metro (zagreb+ zagrebačka županija) 1.088.554.

po policijskoj evidenciji za 2007. grad zagreb ima 973.667, a metropolitansko područje oko 1.3 milijuna stanovnika.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nemoj ti o kompleksima(stalno ih spominješ, zamisli se malo). Tomson veliča zločinca Francetića(možda on u hr i nije zločinac) izvodeći ovu ustašku koračnicu, a nije u tvorziji! Govori li ti to nešto o selektivnoj pravdi i pravosuđu u hr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Malo smo otišli od teme, govorimo o Zagrebu i Beogradu danas. Ja verujem da ste vi Hrvati na ovom forumu dobronamerni i prijateljski raspoloženi prema Srbima, ali mi smeta što vaše govno ne smrdi.  Kada bi bili zeričak objektivni i prema sebi lakše bismo se sporazumeli. Priznajemo da je Zagreb u ovom času bolje okrečen, lepše asfaltiran, ne trebaju mu tri mosta velikog raspona i metro. Beogradu sve to treba, i mnogo više. Priznajemo da je prosečna plata u Zagrebu viša, da je zaposlenost veća, da je samim tim i standard bolji. Ali Zagreb tek treba da se suoči sa pitanjem stanarskih prava koja su u ratu uzurpirana, a to košta. Da ne košta ne bi bežali od toga kao Đavo od krsta.
Slazem se Simijon...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 

ne mislim širiti priču o ratu jer je off topic.

ti si duboko iskompleksiran lik i pun predrasuda. dam glavu da nisi mrdno van srbije, pa jedino što znaš su neke priče pričice.

Ako nisi hteo da siris pricu o ratu , nisi trebao da ga spominjes . Sve sto su drugi pricali , pricali su o danasnjem vremenu .

Kada govoris o kompleksima , pogledaj se prvo u ogledalu , pa onda pricaj . To ti je najlakse za nekog da kazes kada nemas argumente i ne znas sta ces drugo . Veruj mi da sam izlazio iz Srbije , i prosao mnogo vise nego sto ti mislis . Cak i tvoju ljepu . Boravio sam u Nemackoj u vise navrata po mesec , dva , boravio sam u Italiji , prosao Austriju i Svajcarsku u tranzitu , obisao veci deo bivse SFRJ , posebno primorje . I uz to Bugarsku , Makedoniju i Grcku . Toliko o tome . Imao sam po tom pitanju malo vise srece od ostalih u Srbiji .

Ono sto znam nisu samo price i pricice . A o tvom znanju govoris sam najbolje . A o vasoj toleranciji mozes , kada dodjes u Beograd , da odes u Ub i da pitas sta o tome misle moj ujak , brat koji je preziveo taj vas rat , njegovu porodicu , porodicu njegovog pokojnog brata koji je poginuo u Pakracu ( njegovu zenu hrvaticu koju je ozenio pocetkom rata i njenog sina , koji nisu pobegli u Hrvatsku ili ostali u Pakracu , vec su pobegli ovde ) . Pa malo prodiskutuj sa njima o tome . I pitaj koliko su vase snage civila pobile . Mani se moralisanja , u tom ratu nije bilo nevinih , niko tu nije bio cist .

A sad da se vratimo na temu .
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 18:31:25 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

fino nabrajaš probleme zagreba (treba se sagraditi još 3 mosta, jedan otvoren ove godine; metro itd.), a onda kao najveći problem staviš stanarska prava. za taj problem nisam čuo. kakva stanarska prava? pa to je riješeno 1993. koliko se sjećam.

Auuuu, vratiste temu, i opet se prepucavate. Pa dobro da Vas samo jedno pitam. Podele i ostala s***a su sve nas dovele, ovde gde smo. Zasto niko ne kaze, po onoj prici o tri brata i drvenim pruticima, hajd' kako da zajedno grunemo napred, j***o majku ovima u EU i pokazemo im sta i koje kvalitete mi imamo. Poznato je odavno da dok se dvojica gloze treci koristi.
Sada smo razdvojeni. Za 5-10-15 god, najverovatnije cemo biti zajedno u EU, sta onda ?? Dali ce neko trpeti takve rasprave, nesuglasice glozenja,....

je, pa nije ti ovo skandinavija  Smile tko zna, možda jednom i postane. nego tko je lider skandinavije, stockholm, kopenhagen, oslo ili helsinki?  Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 18:32:06 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@ tiger

što se tiče Vukovara i koje kriv za tamošnje sranje, pronađi i pročitaj izveštaje koje je u Zagreb slao Marin Vidić Bili, povjerenik hrvatske vlade u Vukovaru 1991. godine.
Takođe pročitaj izverštaj agenta SZUP-a (hrvatske tajne službe) koji se zvao Ferdinand Jukić.
Obojica su Hrvati i članovi HDZ-a.

U oba izveštaja se govori o Merčepovoj strahovladi u predratnom Vukovaru, Jukić tvrdi da je 100 srpskih civila bilo zatočeno po naređenju Merčepa, najveći deo tih Srba se i dan danas vodi kao "nestali".
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 05:49:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.373 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.