Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 06:32:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 56832 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Pa ako ce mo po starom Niskom dijalektu , onda se kaze : Otkude si ? Otkude Nis . Ovo iz Nis je doslo kasnije .

murinho , kada pricas o mediteranskom duhu Splita i Dubrovnika , Rijeke , onda u redu , a mediteranksi duh i Zagreb imaju veze koliko Nis i London . Mani se , toliko ste gore sterilni da vam ni deset godina u Nisu ili Splitu ne bi otopilo taj led kojim ste okovani . A to sto lupa neki englez koji je od Mediterana video m , i to u prolazu , mani se toga . A cesto slusamo i Beogradjane da isti duh koji je na jugu mozemo da nadjemo u Skadarliji , ali to su gluposti , to jedno sa drugim nema veze . Kakve veze imaju starogradske pesme za cocecima ? To je isto koliko su isti secer i so .

Problem svih velikih gradova je da zbog svoje velicine i priliva stanovnistva gube svoj identitet , i to im postaje glavni nedostatak . A to gradovi poput Novog Sada , Nisa , ili kod vas Splita , Rijeke ili Dubrovnika na srecu jos nisu izgubili . A vi iz glavnih gradova samo mozete da kukate i zalite za time .

Murinho , za to se isto cude i u Beogradu i u Nisu , to nije vas patent . Izgleda da svi vise volimo da sedimo i kafenisemo , nego da radimo .
Simijon , bravo , pogodila si u sridu , sto bi nasi sagovornici rekli .

hehe ti si pun predrasuda. danas zagreb ima bar toliko dalmatinaca koliko i split, a bosanaca i hercegovaca koliko i sarajevo. zagreb je kroz krizu identiteta prolazio 90-tih kad se mnogo izbjeglica slilo sa svih strana. danas nema takvih problema.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Drzavno pismo je cirilica , ali je za razliku od ljepe vase sa njom ravnopravna i latinica . Iz toga bi trebalo nesto da naucite , ono sto niste naucili 1991.-ve kada ste ukidali cirilicu kao ravnopravno pismo . Jedna  lekcija vise o toleranciji .

Cirilica je vase pismo po Ustavu, nase je Latinica i to je to...nevidim razloge sta je tu stvar tolerancije, sto onda ne ucite i Slovence toleranciji...

@Kriptonit...Draza Mihajlovic je kod nas jedna negativna osoba.... a posto ima zakon koji zabranjuje bilo kakve iskaze fasisticke,nacionalisticke ili tome slicno taj covijek je znao sta radi...to je bezobrazluk od toga i dobro je prosao da u sred Zagreba dodje i tu se pravi lud!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Tiger, studenti iz BG su završili u zatvoru jer su se slikali sa slikom Draže Mihailovića na Trgu bana Jelačića!

u hrvatskoj je zabranjeno isticanje slika ratnih zločinaca u koje po hrvatskom zakonu spada i dotični mihajlović. taj student je retardirani provokator i nije mu mjesto kod nas.

Vrhnje se kaže pavlaka.

Pa ti stvarno misliš da ste samo vi videli Beograd a da mi nismo videli Zagreb prošlih 20 godina? Ne, neće te bakica u tramvaju tući tašnom po glavi, ali tvoja devojka Srpkinja neće se osećati prijatno ako se sama bude vraćala kući. Videćeš samo ako je dovedeš u Zagreb na 3 meseca ono što ti ja pričam. Mnoga vrata koja su ti otvorena zatvoriće ti se zbog nje. Otkrićeš sve one licemere koji na rečima nemaju ništa protiv, ali kad se pređe na dela nalaziće sto razloga za zamerke. A mi ćemo biti ovde i čekati da se pojaviš i ispričaš nam svoje utiske.

zadnjih 20 godina? nisi bila poslije rata?

zagreb nije isključiv grad, a srba je bilo duplo više u zagrebu nego hrvata u beogradu. i danas je takav omjer. kako to? a svi me uvjeravaju da je beograd pun hrvata, samo se tako ne izjašnjavaju. koji je razlog kad tako volite manjine?
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa tomson i posjetioci njegovih nastupa, po tom zakonu, trebali su napuniti zatvore u hr. A nisu ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Pa tomson i posjetioci njegovih nastupa, po tom zakonu, trebali su napuniti zatvore u hr. A nisu ...  Smile

najbolje se praviti blesav, jel tako? joj da zaboravio sam da je thompson osvjedočeni koljač i ubojica  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
O Zagrebu i Srbima dovoljno govori podatak da je neki djed dobio batne jer je na naš božić izlazio iz srpske crkve u ZG.Porodica Zec da ne govorim. Nemoj te o ZG i Srbima svega vam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa ni taj student nije koljač ni ubica, a i tompson veliča ratne zločince hrvatske klerofašiste ( najsvirepije u II sr). Ko se ovdje pravi lud?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Stanovnistva:

STANOVNIŠTVO PREMA NACIONALNOM SASTAVU (popis 2002):
Beograd
Nacionalno se izjasnili - 1.546.812
Srbi - 1.417.187
Jugosloveni - 22.161
Crnogorci - 21.190
Hrvati - 10.381
Makedonci - 8.372
Romi - 19.191
Muslimani - 4.617
Goranci - 3.340
Slovaci - 2.199
Slovenci - 2.084
Mađari - 2.080
Albanci - 1.492
Rumuni - 1.379
Bugari - 1.272
Bošnjaci - 1.188
Rusi - 1.049
Nemci - 481
Ukrajinci - 433
Česi - 422
Rusini - 216
Bunjevci - 183
Vlasi - 71
Ostali - 4.369

Zagreb:

Prema popisu stanovništva iz 2001. godine grad Zagreb ima 779.145 stanovnika, i to 415.153 žene i 363.992 muškarca. Šire gradsko područje okuplja više od milijun stanovnika. Prosječna starost stanovnika je 39,7 godina. Prema narodnosti većinu stanovnika čine Hrvati (oko 92%), a od nacionalnih manjina najznačajnije skupine su: Srbi, Slovenci, Bošnjaci (bosanski muslimani) i Albanci.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
O Zagrebu i Srbima dovoljno govori podatak da je neki djed dobio batne jer je na naš božić izlazio iz srpske crkve u ZG.Porodica Zec da ne govorim. Nemoj te o ZG i Srbima svega vam.

u vukovaru pokolj 3000 ljudi, a ti se dovezao slučaja zec kao pijan plota. njihova djeca su obeštećena od hrvatske i ispali najveće žrtve rata, a na 1000 sličnih njima ni danas ne znaju groba svojim najmilijima. ali to ti je bezobrazluk, ništa drugo.

za nikakvu tučnjavu ne znam. znam da su na prošli božić, okupirali cvjetni trg cijeli dan. njih oko 1.500. da mi je vidjeti takvu scenu u beogradu gdje 1.500 hrvata boravi cijeli dan u strogom centru grada  Smile

Pa ni taj student nije koljač ni ubica, a i tompson veliča ratne zločince hrvatske klerofašiste ( najsvirepije u II sr). Ko se ovdje pravi lud?

oprosti, jel ti nešto znaš što ja ne znam  Smile molim te neke dokaze, izjavu, slike, bilošto.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 18:05:25 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Pa o kom identitetu onda pricas ? A i da ih ima toliko koliko pricas , nema ih . Previse je mali Zagreb za to , za to po broju stanovnika mora da dostigne Beograd .

Tiger , koda nas je nalgaseno da su oba pisma ravnopravna , u tome je razlika . Cirilica je zvanicno drzavno pismo , ali svaki zahtev mozes da popunis kako hoces , da li cirilicom , ili latinicom . A uradi to u Zagrebu . I ne mogu ja da usvajam slovenacki jezik kao ravnopravan zbog Slovenaca kojih u Srbiji ima u promilima , ovde je rec o slicnim jezicima koji imaju vise zajednickih osobina nego razlika i koji koriste istu azbuku i gramatiku . Mi smo takodje priznali kao ravnopravne jezike nacionalnih manjina i njihovo pismo gde god one zive u vecem broju . Da li ste i vi ucinili isto ?

A sto se Draze tice , za Antu Pavelica on je mirotvorac .

A o vasoj toleranciji mi je pricala tetka koja zivi u Nemackoj , kako se lepo provela u Okucanima pre dve godine kada je bila u poseti ujaku . O namernom zaletanju i udaranju u prolazu na ulici , i drugim stvarima . O izbacivanju coveka sa nasim pasosem iz voza i prebijanju na sred zeleznicke stanice bez ikakvog navodjenja razloga hapsenja , niti bilo cega drugog . Ona je u tom trenutku zahvaljivala bogu sto ima nemacko drzavljanstvo i pasos . Rekla mi je da nikad vise nece otici ponovo u Hrvatsku . A ujak se u medjuvremenu iselio i dosao u Ub . A niti je ona niti taj covek imao bilo kakve slike ni srpske simbole , ako izuzmemo covekov pasos .

Murinho , a  koliko su vase snage pobile Srba koji su ostali u Vukovaru pre pocetka opsade i nisu mogli da izadju ? O tome nista .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 06:32:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.