Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:07:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 56871 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Tiger i Murinho , sve je bajno jer su one pristale na vase uslove i da deca budu katolici . A zasto ne bi bilo da budu pravoslavci , ili da ne budu ni jedno ni drugo dok neodrastu , pa da odluce sami . Sa kojim pravom vi namecete svojoj deci religiju u kojoj ce biti , ako ste vec u mesovitom braku ?

Pitao si me zasto da ne budu pravoslavci...zato sto sam ja musko i djete prima moje prezime a ne majcino, to tebi mozda cudno zvuci i ti bi mozda dopustio da ti djete ide u Katolike ako bi imao npr. zenu katolicke vjere,ali eto ja ne bi. A da odrastu da nebudu nista to nezelim ni ti moja buduca zena to ne zeli..tako da smo se slozili da ce biti katolici kao sto cemo se vjencati u katolickoj Crkvi...a kada njeni nemaju nista protiv toga ni ti ona onda ja neznam kome to treba da smeta...da pitam mozda vas sta da radim ili sta? Pitas me sa kojim pravom ja odlucujem o djetetu sta ce da bude...sa istim pravom kao i ti sto ces kasnje odlucivati o svom djetetu, rodio si ga sa voljenom osobom i gdje se oboje slazu kako to djete treba da se odgaja...ja nikoga nisam prisiljavao...tako isto necu nista imati protiv ako mi sutra naprimjer cerka upozna Srbina pa djeca njena budu odgojena po pravoslavnim ceremonijama....sve kako ona bude zeljela.

Meni ljudi vise ovakvi gradovi odgovaraju ...

« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 17:24:40 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Pio sam ja kave na špici. O kafenisanju nemoj, dođi u bilo koji Srpski grad i povedi ovog iz tajmsa, da vidite kako se to radi sa   m e r a k o m   !

špica je subotom od 9-13 i ja je ne volim jer je isforsirana. govorim o svakodnevnoj pojavi, zbog čega ljudi koji ne žive u zagrebu imaju dvojbu...jel ovdje živi bar 5 više ljudi nego što su oni čuli, ili nitko živ ne radi. a zagreb na glasu kao radišan grad. zapravo, to je fenomen koji ni zagrepčanima nije najjasniji  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ala ste se vi srpski zetovi raspisali da nam dokažete perspektivnost Zagreba. Frka od konkurencije u Beogradu? Ili ubeđivanje devojke da će joj biti dobro ako se uda u gradu u kome će za 80% komšija biti omrznuti neprijatelj?

Jednu stvar Beograd ima a Zagreb nema. Možeš u kafani slobodno da zvučiš i kao Bosanac i kao Zagorac i kao Hercegovac i kao Slavonac i kaoKosovac i kao Dalmatinac. Niko neće da ti dobacuje. Na stepeništu nećeš nalaziti razne gadosti i natpise. Deci neče pretiti batinanjem i nasiljem. Slobodno može da se piše i latinica i ćirilica. Svi razumeju šta je kruh, vrhnje, nogomet,...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Eh stvarno imate problem, kod nas je to rješeno, niko ništa ne radi, svi piju kafe, i kisele, da se ne zaboravi. Možda to što kažeš neki englez dođe padne u slične dileme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Ala ste se vi srpski zetovi raspisali da nam dokažete perspektivnost Zagreba. Frka od konkurencije u Beogradu? Ili ubeđivanje devojke da će joj biti dobro ako se uda u gradu u kome će za 80% komšija biti omrznuti neprijatelj?

Jednu stvar Beograd ima a Zagreb nema. Možeš u kafani slobodno da zvučiš i kao Bosanac i kao Zagorac i kao Hercegovac i kao Slavonac i kaoKosovac i kao Dalmatinac. Niko neće da ti dobacuje. Na stepeništu nećeš nalaziti razne gadosti i natpise. Deci neče pretiti batinanjem i nasiljem. Slobodno može da se piše i latinica i ćirilica. Svi razumeju šta je kruh, vrhnje, nogomet,...

ako smijem znati kako kažete vrhnje? možda i znam, ali trenutno mi ne zvoni u glavi...

u zagrebu ako netko skuži da nemaš zagrebački naglasak, odmah te svi napadnu, od bakica u tramvaju do okorjelih huligana, za opomenu. posebno su na piku bosanci i kosovari  Smile ako se ponovi tvoje nezagrebačko glasanje, onda te vješaju na sred trga...

ovako nekako ti to zamišljaš  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Pa ako ce mo po starom Niskom dijalektu , onda se kaze : Otkude si ? Otkude Nis . Ovo iz Nis je doslo kasnije .

murinho , kada pricas o mediteranskom duhu Splita i Dubrovnika , Rijeke , onda u redu , a mediteranksi duh i Zagreb imaju veze koliko Nis i London . Mani se , toliko ste gore sterilni da vam ni deset godina u Nisu ili Splitu ne bi otopilo taj led kojim ste okovani . A to sto lupa neki englez koji je od Mediterana video m , i to u prolazu , mani se toga . A cesto slusamo i Beogradjane da isti duh koji je na jugu mozemo da nadjemo u Skadarliji , ali to su gluposti , to jedno sa drugim nema veze . Kakve veze imaju starogradske pesme za cocecima ? To je isto koliko su isti secer i so .

Problem svih velikih gradova je da zbog svoje velicine i priliva stanovnistva gube svoj identitet , i to im postaje glavni nedostatak . A to gradovi poput Novog Sada , Nisa , ili kod vas Splita , Rijeke ili Dubrovnika na srecu jos nisu izgubili . A vi iz glavnih gradova samo mozete da kukate i zalite za time .

Tiger , toliko o ravnopravnosti polova , i ostalim evropskim vrednostima . Ako ozenim srpkinju , dete ce biti pravoslavno , ako ozenim devojku druge nacije i vere , vaspitavacu ga u duhu obe vere ravnopravno , pa neka samo odluci sta mu je blize i u kojoj se kozi bolje oseca . Po meni , u pravu su bili svestenici koji su pisali apokrife iz Egipta u kojima pise da je Isus rekao da nam ne trebaju gradjevine da bi imali crkve i verovali u Boga , da je crkva u svakom od nas . Ako si dobar i posten covek , to sto ne pripadas nijednoj religiji ne treba da smeta bogu , jer zivis po nacelima koji su njemu ugodni i koje je on proklamovao . A mozes da budes vernik bilo koje religije i djubre kakvog nema nigde . Ne zelim ja da ti odredim kako ces se ti ponasati , niti mi to smeta , ako ne smeta tvojoj zeni , ne smeta ni meni . Samo mi je malo cudno kako propovedas evropske vrednosti i evropska shvatanja , a po tome nisi nista bolji od najgoreg Balkanca .

Murinho , za to se isto cude i u Beogradu i u Nisu , to nije vas patent . Izgleda da svi vise volimo da sedimo i kafenisemo , nego da radimo .
Simijon , bravo , pogodila si u sridu , sto bi nasi sagovornici rekli .
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 17:41:21 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820

Tko to kaze Simijon,jeli mi ti to garantujes...eto kada ja dodjem u Beograd vidim naprimjer nadpise ruzne ili na tablicama prekrizen Zagreb ili slike Mladica i Karadzica...mojoj curi nitko u HR nije nesto do sada dobacivao i neznam kako se na covijeku moze vidjeti tko je Hrvat i tko Srbin, jedino ako nenosi neke majice sa cetri S ili sa sahovnicom....dodju ti u Zagreb dovoljno bosanaca koji govore hljeb pa im nitko nista neradi...to sto se moze slobodno pisati cirilica i latinica to je Simijon valjda radi toga sto vam je to pismo kojem pisete i dio kulture, nemozes ni u Sloveniju kao ni u Italiju doci pa pisati na cirilici..... zna se valjda sta je drzavno pismo i to se treba uzimati u obzir.

@Miograg2

Neka sam ja najgori Balkanac, meni je to svejedno ako vec si tako europskog gledanja onda lijepo kada ti se djete rodi sta ima to veze ako si ti i zena pravoslavci odgajaj djete tako da stvori sebi misljenje i nemoj ga krstiti i nista,nego mu objasni pozitivne stvari u islamu,u kriscanskim vjerama pa mu reci da sam odluci sto zeli....sta tu ima ravnopravnost polova, svatko od nas pa bilo zensko ili musko moze da bira svog partnera i svako od nas ima neke stvari za sta stoji i sto nece da prelazi preko toga...ja nikoga nepresiljavam niti sam,nego sam iznjeo moja vidjenja ako se netko ne slaze sa tim nisam mu drzao pistolj ili mlatio dan i noc da to shvati...nego kroz razgovor dodje do toga..europske vrijednosti su ti da covijek moze da bira svog partnera i svoj zivotni put kako zeli...
Ja da slavim Bozic dva puta, ne dolazi u obzir. Ili Uskrs, pa nije se Isus dva puta rodio ni ti ustao iz mrtvih...
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 17:47:14 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Drzavno pismo je cirilica , ali je za razliku od ljepe vase sa njom ravnopravna i latinica . Iz toga bi trebalo nesto da naucite , ono sto niste naucili 1991.-ve kada ste ukidali cirilicu kao ravnopravno pismo . Jedna  lekcija vise o toleranciji .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Tiger, studenti iz BG su završili u zatvoru jer su se slikali sa slikom Draže Mihailovića na Trgu bana Jelačića!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 

ako smijem znati kako kažete vrhnje? možda i znam, ali trenutno mi ne zvoni u glavi...

u zagrebu ako netko skuži da nemaš zagrebački naglasak, odmah te svi napadnu, od bakica u tramvaju do okorjelih huligana, za opomenu. posebno su na piku bosanci i kosovari  Smile ako se ponovi tvoje nezagrebačko glasanje, onda te vješaju na sred trga...

ovako nekako ti to zamišljaš  Smile
Vrhnje se kaže pavlaka.

Pa ti stvarno misliš da ste samo vi videli Beograd a da mi nismo videli Zagreb prošlih 20 godina? Ne, neće te bakica u tramvaju tući tašnom po glavi, ali tvoja devojka Srpkinja neće se osećati prijatno ako se sama bude vraćala kući. Videćeš samo ako je dovedeš u Zagreb na 3 meseca ono što ti ja pričam. Mnoga vrata koja su ti otvorena zatvoriće ti se zbog nje. Otkrićeš sve one licemere koji na rečima nemaju ništa protiv, ali kad se pređe na dela nalaziće sto razloga za zamerke. A mi ćemo biti ovde i čekati da se pojaviš i ispričaš nam svoje utiske.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:07:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.